Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karcsi-karcsi

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rózsaszín Párduc-sorozatot indít a Filmmúzeum februárban. A szombat esti sorozatban elsőként minden Rózsaszín Párducok atyját, az 1963-ban készült eredetit mutatják be, Peter Sellersszel Clouseau felügyelő szerepében (február 4. 18:45). A földkerekség legértékesebb…..
comment:com A nap képe 2011.06.27 10:00:00
Kirk vs. Kirk, azaz Will Shatner (oridzsinál badass Kirk kapitány a Star Trekből) szkanderezik Chris Pine-nal a Star Trek filmes franchise rebootjában a karaktert alakító nyikhajjal...
comment:com Hírek kávé mellé 2011.06.16 09:30:00
Na, ma patakokban fog folyni a pia Denis Leary-nél, a Boston Bruins megnyerte a Stanley Kupát.Az Oscar-díjas Patty Duke beszáll a Protector című Lifetime-sorozatba, ahol Ally Walker anyját alakítja majd. A pilot nekünk nem volt túl meggyőző.Hogyan lett nemzeti intézmény a South…..
A Fem3-ra, a TV2 női csatornájára érkezik állítólag a Cougar Town, ami az ABC tavalyi újoncpalettájának egyik legjobban sikerült darabja az Emmy-díjas Modern család mellett (ez utóbbit meg az RTL zsákolta be), de olyan címmel, ami a férfiakat azon nyomban elriasztja, és a nők nagy…..
Jason Lee-t utoljára a My Name Is Earl főszerepében láthattunk, amiben egy kisstílű bűnözőt alakított, aki jóvá akarja tenni azt a sok marhaságot, amivel a környezetének ártott az évek során. A TNT új nyári sorozatában Lee egy memphisi nyomozót alakít, aki a meló mellett…..
Egy nagyon lelkes olvasónk ötlete volt, hogy felidézze ifjúkora kedvenc sorozatait, azokat, melyeket mi is néztünk, csak nem merjük bevallani. Wilson (w576.tumblr.com) írása következik, jó szórakozást hozzá! Televíziós ikonokból nincs hiány, az elmúlt 40-50 év alatt minden évre…..
Erre nem nagyon van magyarázat. ..
karcsi-karcsi 2009.07.23 13:13:44
Nem kell megijedni, nem lesz drasztikus a változás, csak előkerül két régi kedvenc és új évadokkal jön egy másik, szóval csupa jó hírünk van sorozatrajongóknak. Február 17-én este 9-kor kerül adásba a House 3. évadának első két epizódja, és ebből rendszert is csinál az…..
Még senki nem kezdte el díszíteni a karácsonyfát, van, aki még meg se vette, úgyhogy még pont időben szólunk, hogy a legjobb dísz a vízzel töltött nájlonzacskó, ilyenből aggassunk a fára tízet-húszat, így kizárt, hogy fölgyulladjon a fa, ráadásul a fölösleges…..
Bár tudjuk, hogy a komolyzenével kezdeni egy tévéajánlót nem a legizgalmasabb dolog, de benne vagyunk a tévében, és ennek örülni kell. A Mezzo koncertet sugároz a Művészetek Palotájából, méghozzá Bartók-estet, amelyen Kocsis Zoltán vezényel (Mezzo, 21:30). Utána pedig rögtön…..
comment:com Durva filmek szekciója 2008.10.04 12:15:00
A szeptemberi dvd-felhozatal második adagja. Erőszak, bűn, mocskos szövegek. Drót 5. évad megjelenés: 09.30. kiadó: FHE lemezek száma: 4 kép: 4:3 hang: DD 5.1 - angol, Surround - francia felirat: angol, magyar és még 8 másik nyelv extrák: hat audiókommentár, dokumentumfilm a média…..
Szomorú hírük van hétvégére: a Csillagkapu Csk-1 (jézus, SG-1) után a Sci-Fi Channel bejelentése alapján az ötödik évaddal búcsúzik a képernyőtől a spinoff Atlantisz is, ezek szerint amit lehetett, felfedeztek a Pegazus galaxisban, vagy hol a fenében is játszódott a történet.…..
Mivel mással is indíthatnánk egy ilyen huzatos, frontos napot, mint egy cseh mese-vígjátékkal. Václav Vorlicek neve azoknak lehet ismerős, akik otthonosan mozognak a csehszlovák film világában, ugyanis a rendező már a hatvanas évek végén rendezett vígjátékokat. Az Arabella…..
comment:com A hetedik ajtó 2008.06.27 16:30:00
Akinek nincs jobb dolga, mint a tévé előtt ülni péntek este, az válassza kezdésnek a Filmmúzeumon A szalmakalap (20:00) című csehszlovák vígjátékot, amiben Fadinard érdekházasságot kíván kötni, de az veszélybe kerül egy virágos szalmakalap és egy figyelmetlen ló miatt.…..
Bigyóblog Mp3-as fülhallgató 2008.06.02 12:23:00
Ha valaki nem akar lejátszót és fülhallgatót is magával vinni. Ebben a fülhallgatóba 1GB-os belső memória van, lejátszik mp3, WMA és WAV fájlokat, nyolc órányi zenehallgatást enged az akkumulátor, usb-n ketesztül kell tölteni. És potom 22 dollárért a miénk lehet. Via…..
Amíg az RTL Klubon 16:30-tól Geszti Péter visszamegy a múltba, addig ugyanekkor Robert Zemeckis megy Vissza a jövőbe a Tv2-n. Azt hiszem nem nehéz a választás. Akinek van FilmboxHD-je, az viszont inkább nézze meg a Félix és Rose-t negyed öttől, vagy már jó előre jegyezze meg, hogy…..
Apu, Anyu, tekerj gyorsabban had repüljek fel az égig!..
karcsi-karcsi 2008.05.10 22:40:03
Adná az összes vallás minden létező(?) istensége, hogy ez igaznak bizonyuljon: mozifilm készülhet a csehszlovák-teremfutballista-frizurás, poppergatyás, pilótabőrdzsekis szuperember kalandjaiból, aki egy zokni és két gemkapocs segítségével atombombát hatástalanít, azaz…..
Idióta kacatok Kacat mennyország 2008.04.09 17:08:00
karcsi-karcsi 2008.04.09 19:01:17
comment:com Hírek kávé mellé 2008.01.31 09:20:00
Mary Lynn Rajskub, azaz a 24 krumpliarcú Chloe O'Brianje terhes, mert a sztrájk miatt nem volt jobb dolga, mint mondta. Ki fog így segíteni Jack Bauernek a hetedik napon? A CBS 17 év után nem gyártja tovább Montel Williams talkshowját, ami biztos megdöbbentő hír, mert mindenütt…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.01.28 09:50:00
Az NBC megkavarta műsorrendjét, és a YouTube-ról elcsaklizott, Quarterlife című sitcomját mégsem február 18-án mutatja be, hanem 26-án, utána pedig március 2-től lesz látható heti rendszerességgel. Az ok prózai: a táskás vetélkedő olyan nézettséggel megy a sztárjk miatt…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.01.14 10:00:00
 A sztrájk begyűrűzött az ABC Studioshoz: bejelentették, hogy a sztrájk miatt kénytelenek felbontani számos íróval és producerrel kötött ún. "development deal" kb. "hosszútávú kreatív szerződés" elnevezésű megállapodásaikat, melyek kb. arról…..
Ömlesztve beírjuk a sorozatfüggőknek, hogy mit mikor láthatnak az új évad sorozatai közül, hátha van aki az ilyen listákban leli örömét (mi). Van egy pár sorozat, amikről még nincsenek információink, de ahogy kiderül valami szólunk. A lista az ugrás után (forrás:…..