Regisztráció Blogot indítok
Adatok
háziasszonysuli

22 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HősNőkBlogokMa végre ismét jó idő volt, így kicsit kertészkedtünk az udvaron. Megcsapott a citromfű illata, így nem tudtam megállni, hogy ne főzzek egy jó kis teát. Tudod, hogy mennyi mindenre van jótékony hatása a citromfűnek? Tudod, hogy mennyi formában lehet használni?…..
HősNőkBlogokIsmerős a kifejezés? Gondolom Te is láttál már illatozó szárazvirág kompozíciót? Esetleg a Te lakásodat is díszíti ilyen? A sokféle variációnak köszönhetően minden helyiségedet az odaillő illattal tudod egyedivé és hangulatossá tenni. Szeretnéd megtudni, hogy…..
HősNőkBlogok Az ősz beköszöntével lassan már a legstrapabíróbb rózsák is elnyílnak. Gondolkodtál már, hogyan őrizd meg télire az illatát, s emlékét? Eszedbe jutott, hogy mit csinálj vele, hogy miután levágdtad az elnyílt rózsafejeket? Én rózsavizet, és potpourrit szoktam…..
HősNőkBlogok Jártál már úgy “azokon” a napokon, hogy fel sem bírtál állni, annyira görcsölt a hasad? Talán semmihez sem volt kedved? Te éltél már át igazán kellemetlen napokat a menstruációs fájdalmak miatt? Ha szeretnéd könnyebbé tenni ezeket a napokat, akkor…..
HősNőkBlogok Szereted a fokhagymás lángost? A fokhagymás húst? Tudsz minden fokhagymával kapcsolatos praktikát? Most 10 hasznos dolgot szeretnék megosztani Veled a fokhagymával kapcsolatban. Ha szeretnéd elolvasni a tippeket, akkor kattints ide, s olvasd el a …..
HősNőkBlogokFelmerültek már Benned is a kérdések? Hogyan lehetne nekem is néha egy kis időm magamra? Hogyan osszam be jól az időmet? Ha velem tartasz, akkor megpróbálhatunk enyhíteni a problémán. Így is csenhetsz egy kis időt a Te életedbe ;)   Ha szeretnéd megtudni…..
HősNőkBlogokElgondolkoztál már valah azon, hogy helyesen készíted-e a teádat? Minden fajta teát ugyanúgy csinálsz? Szerinted így a leghatásosabb a teák? Sajnos ez nem ilyen egyszerű, de megsúgom Neked, hogy a hogyan hozd ki a legtöbbet a természet ezen kincseiből. Ha szeretnéd…..
HősNőkblogok Úgy érzed, hogy jól esne egy méregtelenítés? Szeretnéd felfrissíteni a szervezeted? Böjtölsz, esetleg tisztítókúrán vagy? Akkor valószínűleg hallottál már a csalán jótékony hatásairól. Röviden összefoglalom Neked, hogy mit is érdemes tudni erről a…..
Háziasszonysuli Feszes cicik titka 2010.08.10 23:09:00
HősNőkblogok Te is feszes mellekre vágysz? Mindezt otthon és természetes úton szeretnéd elérni? Nem is akarsz sok-sok ezret fizetni érte? Akkor nézz szét otthon, s szinte mindent meg fogsz találni, amik kellenek, hogy ápolt feszes melleid legyenek. Hogy milyen pakolásokat kell…..
HősNőkblogokEgy ideje ismét nem jártam itt, de készítem a másik oldalam, a nagytesót. Gondoltam megírom Neked itt is, hogy milyen anyaggal bővült ott az oldal. Ismered a hűtőd "klímáját"? Tudod, hogy hol van benne melegebb és hol hidegebb? Hogy ez miért fontos Neked? Azt…..
HősNőkblogok   Nincs időd boltba menni? Esetleg azért nem szeretsz vásárlásokat bonyolítani, mert elcsábulsz és felesleges dolgokat is veszel? Azt hiszem, nem vagyok egyedül azzal a problémával, hogy a bevásárlást néha nyűgnek érzem. Olykor pedig sok időt töltök…..
Bocsánatot szeretnék kérni, ha úgy érzed, hogy hanyagollak. Nagy munkában vagyok, mert készül az oldal nagytesója, a Háziasszonysuli. Azon az oldalon is nagyon sok infóhoz fogsz jutni a főzéssel, a takarítással, mosással, vasalással és egyéb házi praktikákkal…..
Mónika kommentje kapcsán döntöttem úgy, hogy írok egy sorozatot a bankkártyák biztonságáról. Mivel a PayPass kártyák kapcsán kérdezett a biztonságra Móni, így ezzel kezdem. Az érintés nélküli vásárlás során a vásárlás teljes ideje alatt magadnál tartod a kártyát,…..
háziasszonysuli 2010.07.26 02:57:11
HősNőkblogokGrillezni fogtok a hétvégén? Nem tudod még mit tegyetek a grillrácsra? Ismét itt a jó idő, s kertipartyt csináltunk a párommal. Emiatt keresgéltem  grillrecept iránt, s találtam egy oldalt, ahol tök jó ötletekkel árasztanak el minket. Nem csak grillezési…..
8 db fél héjat főzz 1 liter vízben 10 percig és már kész is a sampon!Furcsa lehet, hogy nem habzik, viszont tisztít. Helyrehozza a problémás bőrt, ha pedig 20 ml ezüstkolloidot vagy 10 csepp teafaolajat keversz hozzá, a makacs korpát is megszűnteti.Miután átdörgölted vele a hajad,…..
Javában benne vagyunk a cukkini szezonban, s gondolom Te is szereted. A titok nyitja, hogy "tök is, meg nem is", így sokan azok közül is szeretik, akik nem eszik meg a tököt. Mit csinálj a cukkiniből, ha gyorsan kell valalmit az asztalra varázsolnod?Akkor olvass tovább! Ha…..
HősNőkBlogokTe is szeretsz nagy hőségbe a hűs tengerben lubickolni. Esetleg oda készültsz? Vagy a hegyekbe készülsz túrázni? Teljesen mindegy melyik módját választod a nyaralásnak, mert, ha külföld a cél, akkor Te is átéled a pénzváltás izgalmát, mert valamennyi költőpénzt…..
Hipotetikus a kérdés, mivel a picuri garzon a nyóckerben már betöltötte a "venni" kategóriát, épp csak ki tudom fizetni a hitel részleteit - ugyanakkor albérletben élünk.Ezzel együtt is megpróbálom összeszedni, amit erről gondolok, amit megéltem és amire készülhetek.…..
HősNőkblogokFolyik Rólad is a víz, fáj a fejed ? Éjszaka még nyitott ablaknál sem tudsz aludni? Ha igazak Rád az előbbiek, akkor Te is szenved a hőségtől. Fogadd meg alábbi tanácsaimat, hogy elviselhetőbb legyen számodra is a hőség! Ha szeretnél minden héten praktikákat…..
HősNőkblogokEgy igazi nyár esti kerti party, iszogatás, vízparti buli hangulatát is elronthatja a szúnyog, ha hívatlan vendégként ott szívja a véredet. Az éjszakai nyugalmadat is megzavarhatják, ha  éjszaka a fejed felett zümmög egy szúnyog. Mit tehetsz ellenük?Kattints ide,…..
Sikeres Nők Clubja ABCE 2010.06.30 06:35:00
Hősnőkblogok ...FGHIJ..... Ja, nem is abc-t akartam sorolni :-) Inkább kérdezem: A, B,C,vagy E? Azt sem tudod, miről beszélek? Na,figyelj! Alkamazott vagy? Esetleg Befektető? Netalán Cégtulajdonos? Tán csak nem Egyéni vállalkozó? Szóval honnan van a jövedelmed? Te dolgozol a pénzért…..
HősNőkblogok Számomra egy házon nyáron a legszebb látvány a balkonládákból leomló muskátlirengeteg. Ez a gyönyörű virág díszítheti erkélyed korlátját, ablakodat vagy akár egy kaspóban is felakaszthatod a kertben. Hogyan kényeztessük, hogy minél több virágja legyen?  …..
Háziasszonysuli Nagy utazás.. 2010.06.29 00:00:00
HősNőkBlogok Gondolom Te is készülsz az utazásodra. Túl  vagy rajta? Most tippeket adok, hogyan készítsd össze a csomagodat? Íme néhány hasznos ötlet!   Ha Neked vannak egyedi ötleteid, várom a kommentek között. Ha szeretnél hetente hasznos tippeket kapni, akkor…..
   HősNőkblogok Hurrá nyár!! A nyaralás, kirándulás ideje van. Én imádom a nyarat, a Balatont, a tengert. A nyaralásokat előre megtervezzük, uticél, a programok indulás előtt már megvannak. (Bár előfordult már, hogy csak beültünk az autóba és menetközben alakult a…..