Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pöcilány

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember 21-én volt 75 éves J. R. R. Tolkien könyve, A Babó (amely immár A Hobbit címen fut magyarul is). A Gyűrűk Ura szórakoztató, gyerekek számára is élvezhető előzménykönyve máig több, mint 100 millió példányban kelt el, óriási sikert hozva a nagynevű professzornak. A…..
Atya. Úr. Isten. Ezt írtam sms-ben Licának, miután elindultam hazafele a Gyradikóból, számban a gyros ízével. Lica magyarázta el, hogyan kell eljutni a helyre, amit egyébként pont ti ajánlottatok a sorozat múlt heti kezdőepizódjában, és ami visszaadta a gyrosba vetett hitem. A…..
pöcilány 2011.04.27 15:10:21
Ha a gyros szóba kerül Budapesten, a Szerájt mindenképpen ajánlja valaki. Még akkor is, ha a Szerájban történetesen nem gyrost, hanem döner kebabot árulnak, de tegnap már megbeszéltük, hogy ezen nem akadunk fenn. Szóval ellátogattam a megkerülhetetlen török gyorsétterembe, ahol…..
Bizonyos tekintetben régi vágású vagyok.Pl. nincs tévém. Vagyis tévém van, de (mivel se műholdvevő antennám, se kábelcsatornáim nincsenek) azt csak arra használom, hogy DVD filmeket nézzek rajtuk.És igen, ennek a gondolatmenetnek az a vége, hogy szeretek videotékába is járni.A…..
A Maligán borétterembe épeszű ember véletlenül biztos nem tenné be a lábát. Hiszen elő sem fordul arra, ahol a bejárat van: a Lajos utcában több sávban kanyarog a kocsisor, minden csupa szmog, csupa korom, csupa kosz: ipartelep ez, nem város. A széles út mellett sorakozó apró…..
OurFashion Meztelen Maroon5 2011.01.07 13:52:00
Igaz, hogy Adam Levinen nincs ruha ami egy divatblogon elvárható lenne, de mivel olvasóink többsége nő, gondoltam megosztom mindenkivel a brit Cosmopolitan hererák elleni kampányát. A képek a megelőzésre hívnák fel a figyelmet, de hát valljuk be, nekünk lányoknak…..
pöcilány 2011.01.08 01:05:12
Waris Dirie története bejárta a világsajtót, majd amikor könyvben írta meg önéletrajzát természetesen azonnal a bestsellerlisták élén találta magát az afrikai faluból induló lány története, aki sok küzdelem árán először világhírű modell lesz, majd pedig felszólal a nők…..
OurFashion Sam Page 2010.12.08 14:17:00
 Ha valaki néz tv-t, vagy ismeri a külföldön futó sorozatok megszerzésének nem túl bonyolult mikéntjét, biztosan rákattant már egyik-másik hetente új résszel jelentkező izgalomra. Sam Page pedig többen is felbukkant, így aki igazi sorozatfüggő, biztosan…..
1. Alexa Chung - ezzel egyetértek, imádom a Alexa tearuháit, Mulberry táskáit, Oxford cipőit, cicás szemét és kislányos báját. Így van ezzel Karl Lagerfeld is, aki mindig a Chanel bemutatók első sorába ülteti. 2. Emma Roberts - Julia Roberts unokahúga rendkívül bájos, de a…..
"HELMER. Nóra – mi ez? Ez a merev arckifejezés?... NÓRA. Ülj le. Hosszú lesz. Sokat kell beszélnem veled. HELMER. (leül az asztalhoz, szembe vele). Megijesztesz, Nóra. És nem is értelek. NÓRA. Igen, épp ez az. Nem értesz. És én sem értette-lek, egészen…..
Tegnap megnéztük a legújabb részt, pedig voltak fenntartásaim. Nem olvastam a könyveket, nem merültem el a szükségesnél mélyebben a Harry Potter-univerzumban, egyszerűen csak megnéztem a filmeket, és amennyire a körülmények engedték, szerettem őket. A bölcsek köve meg a titkok…..
Múlt héten indult a legújabb, körülbelül heti rendszerességgel jelentkező sorozatunk arról, hogy hova érdemes menni, ha elfogadható áru, de jó ízű ebédet akarunk fogyasztani. Piócaként rácsatlakozva a rovatra időnkét írunk majd arról is, hogy hova NE menjünk. Ezek sokkal…..