Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pet.pois

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a nagymamája szerint Sári áldott jó kislány, örökké nevet, sosem sír, hang nélkül végigalussza az éjszakát, és általában úgy viselkedik, mint egy növendék női Buddha - én ennél kicsit árnyaltabban látom a helyzetet. Tény például, hogy eddig a szigorúan éjszakának…..
Na ezt szeretném megtalálni, mármint a démonűző csodafegyvert, de egyelőre hiába keresek, kutatok, nyúlok ehhez és ahhoz, nem lelem. Lehet, hogy nem is létezik?Hazahozol egy háromnapost a kórházból, és nem igazán tudod, hogy mire számíts. A bölcsek és tapasztaltak tudhatják…..
pet.pois 2010.08.11 11:58:56
@ghg: Ezt a hozzászólásod úgy olvastam, hogy a karomon hason feküdt egy baba. Ez egyébként Pumamuma vagy Pumito néven fut, attól függ, melyikünk csinálja, az olasz példányt az apukája szokta bevetni. Hiába mindennek lett idétlen neve nálunk. A baj csak az vele, hogy így is sétálni kell, mint bármilyen fogással, ami napi 8 óra fel-le sétát jelent.
Már az esküvőnél is elővigyázatos voltam az öltözési sorrendet illetően, pláne hogy három ruhadarabom jön csak rám, így fokozott az óvatosság.
Igen ugyebár, manapság már nem csak Az Esküvő van, több is előfordulhat az ember életében. Amiről most szó van, az is például a férj számára mindjárt a második volt, de nem ez a lényeg, hanem hogy Sári most volt először tagja az öltönyös és ünneplőruhás násznépnek.…..
120%-a víz, Ön egy medúza – mondja nekem Tamás szerint leendő mérlegünk, ami képes lesz test-víz, -zsír és egyéb testnedv kalkulációra is. Annyiban sántít ez csak, hogy a medúzák lényegesen kecsesebbek, én leginkább Kucu nénire hasonlítok, aki sonka lábain fürödni…..