Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Madness87

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát így. Aki vörösben, annak annyi, aki kékben, arról nem tudni, aki meg rendesen látszik, az él és virul. Mármint minden viszonyítás kérdése, már ami a virulást illeti. ..
Madness87 2015.04.02 15:05:16
Ősszel jön a Heroes Reborn 13 részes évada (limited series lesz, azaz nem terveznek neki folytatást) és ugyan a történetről még mindig nem lehet semmit tudni, mert az alkotó (Tim Kring) nem árul el semmit róla, a pletykák szerint vadonatúj karakterek szerepelnek benne, és az eredeti…..
Nem csak a filmeket, hanem a tévésorozatokat is díjazták az Aranyglóbuszon. Igazán egyik sorozat sem tarolt, az HBO-nak ismét nem volt jó estéje, de a True Detective is hoppon maradt minden kategóriában. Az itészek jellemzően az elsőévados szériákat díjazták, a díjat átadók és…..
A biztonsági őrök számára a kötelező kamarai tagság valószínűleg 2012. január elsejétől fog megszűnni. A vagyonvédelmi törvény módosításával kapcsolatos törvényjavaslat már a Parlament előtt van, s ebben is ez időpont szerepel. Annak ellenére, hogy e témában…..
Nem elég, hogy az idióta sms/telefonos-szavazás miatt az X-Faktor adásai elviselhetetlenül hosszúra és unalmas nyúltak, az egyetlen igazi tehetségétől megfosztott műsor utolsó két kiadásától csak annak nem lesz tele a töke, aki ún. fanatikus rajongó.Szombaton még csak egy…..
George Clooney magyar hangja bejelentette, hogy nem szinkronizál többé. A színész kiábrándult a szinkronszakmából, ahol szerinte nem becsülték meg a munkáját, megalázó pénzért (tekercsenként, azaz körülbelül félpercenként 300 Ft-ért) kellett dolgoznia, és amikor két éve…..
Madness87 2010.10.05 15:23:51
@T-Bag: Ez butaság, mivel nem ő egyedül pofázza végig a 41 percet. Jó ha van 5-10 perce egy részben.
Két hónappal az amerikai premier után, november 18-án indítja el az AXN a The Defenders című szériát. A csatorna Facebook oldalán hirdetett címadó versenyt a sorozatnak. A játékosok az eredeti előzetes és a magyar leírás alapján tehettek tetszőleges számú javaslatot a széria…..
A TvSquad hozott ma le egy listát azokról színészekről, akiket a blog szerzői tűzön-vizen át követnének, bármilyen ótvar sorozatban is vállaltak szerepet. Jómagam is ragaszkodom néhány színészhez, rendezőhöz és íróhoz, akik, ha feltűnnek egy-egy sorozatban akár csak…..
Madness87 2010.08.06 14:01:07
Amikor már minden egyes adó, tán még a texasi Corpus Christi középiskolás médiaszakkörének hallgatói is elkészítették a saját vámpíros-zombis-természetfelettis sorozatát, és már az emós tinik combja sem rándul össze egy hullafehérre (de csillogósra!) sminkelt vámpír…..
A tegnap esti Anglia-USA angol szempontból legfelemelőbb pillanata az volt, amikor Steven Gerrard egy laza bokamozdulattal megszerezte a vezetést aaz angoloknak - kár, hogy erről az ITV HD-adását követő britek mind lemaradtak. Az alábbi videón jól látható, hogy miközben Johnson egy…..
66 éve volt a D-nap, azaz a normandiai partraszállás, ehhez képest a Cornelius Ryan-regényből forgatott Leghosszabb napot sehol sem adják, és a Ryan közlegényt is csak a France2, 20:35-től. Háborús filmekben azért nem lesz hiány: 15:40-től a Cinemax2-n az elrontott Market…..
Madness87 2010.06.06 12:55:16
@Hamlet:
Nem tudom feltűnt-e hogy nem a blogot kritizálta, hanem a két szennycsatornát...
Na, akkor ezzel is megvolnánk. Hat év, 121 epizód, megannyi felejthetetlen pillanat és fejvakarós epizódvég után búcsúzott a Lost - stílszerűen pontosan úgy, amilyen az egész sorozat volt: ez a nettó 103 perc (a sok reklám miatt nem jött össze a 108?) éppúgy megosztja majd a…..