Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.CoLoS.

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés az olyan film, ahol csak egy nő vagy csajok játsszák a főszerepet, Zack Snydernek is feltűnt a dolog és úgy határozott, hogy el fog készíteni egy olyan produkciót, ahol a középpontban nem egy, hanem több hölgyemény lesz látható. A Sucker Punch egy fantasy lesz, amelyre azt…..
Kiváló színészi játék, perfekt speciális effektek és érdekes történet - na ezek egyáltalán nem lesznek jellemzőek a SyFy csatorna új filmjére, a Sharktopusra. A címszereplő egy óriási cápa és polip egyvelege, ami egy titkos katonai kísérletként született meg és a…..
Zoe Saldana és Kate Bosworth vonzó csajok, ezt mindenki tudja, a Funny or Die felkérte őket, hogy gyakorlatilag csináljanak hülyét magukból, a videóban az értelmi szintjük a két évesek szintjén van. A marhuláshoz Greg Grunberg és Janeane Garofalo asszisztál. Idiots with Zoe Saldana…..
Keshen8 készítette az alábbi stop-motion animációs Lego Street Shootout rövidfilmet. Ha mondjuk Michael Bay arra adna a fejét, hogy lego bábúkkal készít akciófilmet, akkor az vajon ilyen lenne? ..
Az alábbi négy videóban bemutatják Az utolsó léghajlító 4 nemzetet, ezúttal nem tűnnek fel a főszereplők, a készítők csak azt mutatják be, hogy miképp néznek ki az egyes nemzetek lakó-és élőhelyei. Az M. Night Shyamalan által rendezett fantasyban a Tűz, Víz, Föld és…..
Filmdroid Fél órás Batman film 2010.06.19 14:30:41
Ismét alkottak a rajongók, ezúttal nem egy pár perces filmet hoztak össze, hanem egy jó fél órás alkotást kreáltak, ennek címe: City of Scars. A történet szerint Joker kiszabadul az Arkhamból és rögtön ezután kinyírja  egy srác szüleit. A hír hallatán Batman…..
Évek óta próbálják összehozni a harmadik Mortal Kombat mozifilmet, sikertelenül, jelenleg a Warnernél vannak a jogok és a stúdió tervei szerint újrakezdené a franchise-t. Míg az új filmre várunk addig érjük be ezzel a rövid 7 perces alkotással, amelyben Michael Jai White játssza…..
Filmdroid Ip Man 2 2010.05.15 21:30:00
  Ip Man az első részben megmutatta, hogy a Wing Tsun stílusnak igenis van keresnivalója a harcművészetek között, mi több ha valaki tökélyre fejleszti tudását, akkor nem akad ellenfele, a többi iskola mesterét könnyedén küldi a poros padlóra. Az alkotók felismerték, hogy a…..