Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S.Imre

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap délután 16 órai kezdettel településünk lelkipásztorát Martoni Molnár Sándort a Cranmer Theological Seminary (UK) principálisa prof. Dr. R. E. L. Rogers díszdoktorává avatta. Ezen jeles eseményen részt vettek a környező települések lelkipásztorai, az Egri Egyházmegye…..
Tisztelt Cserépiek! Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Borsod Megyei Bíróság ez év szeptember 6-án kelt végzésével nyilvántartásba vette, és így hivatalosan is megalakult a Társulás Cserépfalu Jövőjéért Közhasznú Egyesület, amelyet őshonos és betelepült cserépi…..
S.Imre 2010.09.29 10:05:37
@pistola: Megtörve az önként vállalt csendet: Mégis nekem volt igazam, ha az apát és fiát össze is tévesztettem. Hajrá "gyüttmentek" ! Mi is itt vagyunk és várjuk a vita végét.
 Tisztelt Cserépiek! Megdöbbenten és sajnálkozva látjuk, hogy a Cserépiek Lapja utolsó számában Polgármester úr értelmetlen és méltatlan vagdalkozásba kezdett, aminek során a nyilvánvaló hazugságot is fegyverének tekinti.  1. A legutóbbi, augusztus 5-i…..
S.Imre 2010.08.24 11:20:09
@pistola: Kedves Szász úr ! Akinek nem inge, ne vegye magára. Én nem a "Berezd-tetőt féltők"-től, és a tősgyökeres cserépiektől (amilyen Ön is) féltem Cserépfalut és minden mást, amit az utóbbiakban elértünk, hanem azoktól, akik nem nyugszanak bele, hogy vége a szocializmusnak. Nem csak vezető poszt van a világon. ( És itt nem Önre gondolok) . Most "MI" is szóhoz juthatunk 4, 8, 16, vagy ki tudja hány éven keresztül. Ehhez kívánok mindenkinek, akik tényleg féltik az eredményeket, sikeres további munkát. ...és majd meglátjuk????.......
S.Imre 2010.08.25 12:24:31
@pistola: Rendben ! FINITA LA COMMEDIA.
Módosult a Helyi Építési Szabályzat! Hat igennel és kettő tartózkodással megszavazta koraeste a képviselő-testület, de a Berezdtetős pont kikerült a módosításból, ezért örülünk. Nem lesz építkezés a tetőn. Még nem. Reméljük sose. Részletek holnap, beszéltem Polgi…..
S.Imre 2010.08.20 20:51:10
@NyergesLovas: Már tényleg csak egy apróságot válaszolok, aztán befogom a számat, mert nem sok közöm van a dolgokhoz. Ugyan hányan pályáznak a polgármesteri székre. (Abban a pozicióban nem elég a hangoskodás......Sok sikert a választásokhaz !!!!)
Ültem szerda délután a Bükkalja presszóban, kortyoltam a kávét, kinéztem az utca felé és igen forgalmas Kossuth utcát láttam. Emberek kontrás biciklikkel, szép ruhában gyalog, benzines és dízeles autókkal érkeztek a közmeghallgatásra. Igyekeztek a művelődési házikóba. Nem…..
Megalakult vagy megalapult a Társulás Cserépfalu Jövőjéért elnevezésű civil szervezet. A mondat akkor lesz jogerős, ha a bíróság is kimondja az egyesület alapítását. Harminc napot kell általában ilyenkor várni, ez a törvény. Információink alapján alapító közgyűlést…..