Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atlantisz83

6 bejegyzést írt és 179 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Atlantisz83 2023.03.05 23:23:42
@tvbuzi: Szerintem ott lesz, de talán holnap leadnak róla valamit a Fókuszban és meglátjuk.
Atlantisz83 2023.03.05 23:28:18
@LaciHogyVoltol: Pontosan ezért hagytam abba 1 hétre az egésznek a nézését Dani párbaja után, mert annyira ugyanazt éreztem, mint a legutóbbi választás után. Viszont nekem azért is volt jó a vv, mert bár itt is ugyanazért lehetett szörnyülködni, de legalább kicsit kizökkentett a közéletből, mert azt már nagyon nem bírtam. Mondjuk azért annak örültem volna, ha legalább itt nem azért kell szörnyülködni, hogy ennyi az idióta ebben az országban.
ValóVilág HogyVolt Nyuszomuszo83 2023.01.26 17:58:40
Atlantisz83 2023.01.29 02:55:39
@pomac: Nem értettem félre, én is így gondolom. Azért (is) háborodtam fel, mert nekem fura, hogy valakit terrorizál bent egy Barna, és ennek a valakinek még azon kell izgulnia, hogy milyen büntetést kaphat azért a szerkiktől, ha ezt nem akarja hagyni. Mert kb. egy választása van, mégpedig, hogy megtagadja a "játékot", és nem alszik vele.
Én viszont tényleg megyek aludni, szerencsére nekem szabad.
Atlantisz83 2023.01.29 23:22:23
@pomac: Hajnalban nem teljesen értem, hogy miért álltál úgy belém. Nekem az jött le, hogy nem értetted, hogy mit írok. Nem kiragadtam egy mondatot, hanem hosszan leírtam, hogy mi a bajom azzal, ha egy játékban, még egyszer írom, játékban bárkinek egyáltalán azon kell gondolkodnia, hogy pénzbüntetés jár-e azért, ha éjszaka aludni akar, márpedig nyugodtan csak akkor tud, ha megtagadja a feladatot. Egy szóval sem írtam, hogy tényként mondta Melina, de számomra már a gondolat is gáz, hogy ez eszébe jut, nyilván nem véletlen. Magamból indultam ki, én biztos otthagytam volna Barnát. Nekem nem érne ennyit egy játék sem.
Atlantisz83 2023.01.25 21:08:25
@Patria: Nekem csak egyszer volt (szerintem baromi kényelmetlen), és nem hullott ki. Bár az igaz, hogy nehéz leszedni, és azért elképzelhető, hogy néhány szempilla bánja, miközben eltávolítja az ember.
Atlantisz83 2023.01.25 21:15:44
@Fálki: Nos hogy is mondjam? 10 év házasság után lassan már többet szopok a vv miatt. :D
Atlantisz83 2023.01.25 21:45:39
@Patria: Pont ezért kellett volna tartani egy bizonyos szintet (nyilván nem arra gondolok, hogy csak magaskultúra mehet a tv-ben).
A Jimmy film kapcsán egy podcastben elhangzottak járnak a fejemben, hogy a magyar zenei életben az értelmiség a 90-es években elvesztette azt a szerepét, hogy meghatározza a kultúrát. Itt is valami ilyesmi történik.
Üdv mindenki, újra egy rendes hv, mert van időm :)Vandával kezdünk, akiről többen megállapítottuk már a kommentek között, hogy bármikor jobb, mint az aranyásó fosch9-es, uh örülünk. Ráadásul ma szexiben is van: fekete combcsizma, miniszoknya és valami felső, kibontott füleltakaró hajzat.Egy kis izom…..
Atlantisz83 2023.01.08 02:47:41
Jó kis este volt, nagyon tetszett Barna és Kriszti feje, amikor Reni visszatért. Az élők is egyre jobbak végre, az elején alig néztem, most meg esténként alig tudok leszakadni róla. Mondjuk ez elég nagy baj, na de mind1.

Nekem nem volt bajom Puskás ruházatával, ehhez a vv-hez hülyén nézne ki egy öltöny, a farmer meg mint tudjuk csóró, hajléktalan viselet, vagy hogy is volt? Viszont Norbi kőműves dekoltázsától nekem is kiégett a retinám, ez volt az első belevaló, amit ebben az évadban néztem, és lehet az utolsó is. Fura volt a videó leállása is, annyira nem technikai hibának tűnt.

A véleményem a lakókról nagyjából megegyezik az átlaggal, de azért leírom a sorrendem, meg pár mondatot, bár annyira ekg szinte mindenkivel, hogy újat nem is nagyon tudok írni:

1. Melina: nálam ő az első, kár, hogy mégis úgy gondolom, hogy ilyen női karakter nem fog nyerni. Legalábbis eddig csak totál kattantak nyertek, bár Vivinek én is szurkoltam anno, na de Zsuzsu... Többen azt nehezményezik nála, hogy pofákat vág, meg nem túl mosolygós, de neki ilyen az arcberendezése. Nálam ez azért nem gáz, mert én is ilyen vagyok, még akkor is, amikor valójában belül mosolygok. :) Az tetszik benne, hogy eddig jól látta a dolgokat, tök jól kommunikál, értelmes, a többiekhez képest mindenképpen, ez a beköltözésénél nagyon feltűnő volt. Nála lélegeztem fel először, és gondoltam arra, hogy talán lesz valami ebből az évadból. Mondjuk kicsit zavar, hogy Bálinttal telefonrandizott az előzőben, nem néztem ki belőle, de ne legyek ennyire szigorú. Bírnám, ha ő lenne a titkos hódoló, aki kint várja, de nyilván nem így van. Nagyon fontos információ, hogy ráadásul ma megtudtam az élőből, hogy febr. 27-én született, jómagam 26-án, úgyhogy ez végképp meggyőzött. :) Bízom benne, hogy nem veszti el a bizalmamat, és abban is, hogy nem ő megy legközelebb. Jelenleg szerintem max. Dani ellen esne ki, de remélhetőleg erre sosem kerül sor, max. a döntőben. Egyébként mivel messze a többiek felett áll sok mindenben, számomra érthetetlen, hogy sokan mégsem kedvelik.
2. Dani: egyelőre szimpi, de szerintem belőle még nem sokat láttunk. Melina kissé elnyomja jelenleg, én várom még, hogy jobban kibontakozzon. Jót tenne neki, ha legközelebb kint hagyná Barnát.

(szünet)

3. Ákos: bár élőben tuti idegesítene, de betudom a hibáit az önbizalomhiánynak. Olyan kis aranyoska, akit szívesen megsimogatnék, és építgetném az önbizalmát, miután kitéptem az összes hajamat. :)

4. Reni: bár neki drukkoltam, de a párbajon valahogy nem tetszett. Jobb lett volna, ha ott is inkább az aranyos énjét mutatja, nem ezt a büdös kurvásat (már elnézést). Róla sem gondolnám, hogy megnyerheti, és nem is érdemelné meg. Tudom, hogy ez a műsor nem arról szól, hogy valamilyen tanulságot vonjon le belőle a nagyérdemű, na de azért ne nyerje olyan, akinek 3 óra kellett a kamerák előtti szexhez.

(nagyobb szünet)

5. Márió: idióta. Tipikusan az, aki azt hiszi, hogy vele nevetünk, miközben rajta.
6. Kriszti: nekem ő még nyitott könyv, lefelé és felfelé is mehet a sorrendemben (a többiek nem nagyon). Jelenleg nálam csak az húzza le, hogy nagyon rosszul választja meg a barátait. Mivel egy nagyon szép arcú csaj, először talán a "holdudvarhatás" miatt többet néztem ki belőle.
7. Lissza: ... kb. ennyit tudok róla mondani. Totál jelentéktelen.
8. Rico: nem tudom neki megbocsájtani, amit Renivel csinált, meg azt sem, hogy Anitára volt ráizgulva. A humor az egyetlen pozitívuma, de baromira zavar, hogy sokszor nem értem mit mond, pedig talán lennének jó gondolatai. Sokat kéne még ahhoz tennie, hogy meggyőzzön, szerintem annyi idő már nincs. (Egyébként Renivel összeillenének.)

(Bazi nagy szünet)

9. Barna: egy faszkalap alapvetően szerintem is, nem értem egyszerűen, hogy miért nem látja, hogy mekkora baromságokat csinál, miért nem érzékeli, hogy ezzel a viselkedéssel nem lesz népszerű a nézőknél. Ha másból nem jön rá, akkor legalább abból, hogy sosem az jön vissza, akit támogat. Miből gondolja, hogy azzal szimpi lesz, ha alázza a nőket? Ha egy olyan karakter lenne, mint Sajti, akkor talán-talán passzolna hozzá ez a viselkedés, de nála azért még őt is értelmesebbnek tartom. Az önmagában egyébként nem zavarna, ha csak egy szimpla nőcsábász lenne.
10. Sajti: Ha nem lenne ilyen gané, akkor is az ő karaktere állna a legmesszebb tőlem, így meg aztán pláne. Annyi negatívumot lehetne felsorolni vele kapcsolatban, hogy bele sem kezdek, tudjátok.
Atlantisz83 2023.01.09 12:32:18
@Forgalmista: Igen, ezért kéne Reninek: 1. azonnal elköltözni az ágyból (én inkább aludnék a földön, vagy megbeszélném Sajtival, hogy cseréljünk) 2. sokkal határozottabban elutasítani Barnát, vagy 1-2 hétig tényleg teljesen elkerülni, bele sem menni efféle beszélgetésbe vele. Megmondta, hogy NEM, innen nincs miről beszélni tovább. Hát tudja már, hogy merre hány méter.
Ancsa köszönt mindenkit a mai (tegnapi) összefoglaló elején széles kézmozdulatokkal és még szélesebb jókedvvel és gyorsan elhadarja, hogy csütörtökön párbaj, pénteken párbaj, szombaton pedig Lö Finálö, szóval ebből a kis stúdióból utoljára jelentkezik be, mert mostantól igazán felpörögnek az…..
Atlantisz83 2021.02.25 23:55:20
@MsIreneAdler: Átgondoltam ezt is, de mégis úgy éreztem, hogy nem érdemli meg, hogy most essen ki, simán döntőben lett volna a helye. Nagyon sajnáltam, eléggé el volt kenődve a végén.

Csak reménykedni tudtam, hogy Vivi Moht hívja, na nem hiába drukkolok neki. Úgy alakult, hogy pár évente a vv végét kb. a szülinapommal együtt ünneplem, és mivel ez holnap lesz, ezért holnap csak ő győzhet. :) Bár ahogy nézem, most a többséggel talán visszakerülök egy ekg-ra.
Atlantisz83 2021.02.26 00:01:47
@MsIreneAdler: Igen fura döntő lesz. Merci, Robi és remélhetőleg Vivi. Nem tippeltem volna erre az biztos.
Köszi szépen, aranyos vagy, na meg pontos. :) Legyen úgy!
Idén is megrendezik az Operett és Musical Napok című ingyenes rendezvényt, de nekem magas, hogy miért neveznek egy rendezvényt Operett és Musical Napoknak, ha a programban egy darab operett nem szerepel?! logikusan lehetett volna Musical Napok a rendezvény neve, ha musicalekről szól.…..
Fogyókúra blog Diagram - 1. hét 2011.07.24 20:51:00
Fogyókúra blog 2011. július 24. 2011.07.24 20:44:00
Tegnap este nagyon szenvedtem az éhségtől, úgyhogy éjfél körül egy fél túró rudit muszáj volt megennem, mert szinte pánikrohamot kaptam attól, hogy nem ehetek. Talán ez egy holtpont most, amin túl kell lépnem.Tegnap a nordic walking eső általi halálra lett ítélve, úgyhogy…..
Fogyókúra blog 2011. 07. 23. 2011.07.23 08:36:00
Negyed nyolckor keltem, megtörtént a mérlegelés.Súly: 84,1 kgÖsszességében elég szépen tartható, hogy sok zöldséget, gyümölcsöt eszek, főleg úgy, hogy ebédre azt eszem, amit akarok. Egyedül az esték kissé neccesek, mert éhesen fekszem le, de remélhetőleg hamarosan…..
Fogyókúra blog 2011. július 22. 2011.07.22 10:09:00
Súly: 84,5 kgNem nagy a különbség a tegnapihoz képest, de a lényeg, hogy kevesebb. Ne legyünk telhetetlenek.Úgy tűnik, hogy ma már el tudok menni nordicozni, úgyhogy hamarosan felhívom a barátnőmet, hogy megbeszéljük az időpontot.Előtte elmegyek a boltba zöldségeket és…..
Fogyókúra blog 2011. július 21. 2011.07.21 11:35:00
Ha az időjárás is úgy engedi, a mai napon nordic walkingozni fogok. A barátom elkísér, szerencsére támogat a cél elérésében. Mivel Szegeden élek, a közelben nem sok túraútvonal található, de találtam egy tuti helyet egy tó, bár inkább mocsár partján, kedves polgármesterünk…..
Fogyókúra blog Belevágtam 2011.07.21 11:30:00
Életmódváltás. Erre van szükségem. Unom már, hogy párévente a szekrényem teljes tartalmát ki kell cserélnem, unom már, hogy jelenleg én vagyok a telt lány. Mondjuk ki: kövér. Utálom ezt a szót, de szembe kell néznem vele, és azzal is, hogy bizony a tükör nem…..