Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamaskonori

5 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
norinemetben Ma igazan... 2015.09.23 19:49:47
..magamba szivtam Budapest minden rezduleset. Egesz nap figyeltem az epuleteket, a villamost, az embereket. Hianyozni fog a rakpart, a kavezok, a romkocsmak, a Jaszai. Imadom Radnotit, Jozsef Attilat, mindenkit, akiktol leirhatatlan hangulata van az egesz varosnak. Legalabbis szamomra ezt jelenti ez…..
norinemetben Bogcsim! <3 2015.09.19 16:41:56
https://www.youtube.com/watch?v=CRL7CSECMyw   "Félre az összes gond,Jön az öröm, ésMegy az unalom.Bárki bármit mond,Nem a te hibád,Ha valami bánt.Ez az egy van,Ez az egy élet,Ez az egy sincs,Ha nem éled. " ..
..
norinemetben Meg 8 nap Budapesten 2015.09.17 21:02:00
Sziasztok pajtik!  Nyolc eve koltoztem Budapestre, most pedig van meg nyolc teljes napom ebben a varosban. Inkabb nem kezdem el sorolni Nektek, hogy milyen szeles skalan mozognak jelenleg az amugy is hisztis erzelmeim.. ;)  Hianyozni fogtok csajok! Nem is sejtitek, mennyire. :((  Ezt a blogot…..
Ez most egy képregényes-animgifes poszt lesz, előre is elnézést az oldalt mobilböngészőről felkereső olvasóktól és igen, anyám jól van, és nem, nem rodázik a piactéren. Enjoy. Kezdődött azzal, hogy a Killer Karaoke nyertesei kaptak jutalmat. Sose látottat. Aztán…..
tamaskonori 2014.04.19 15:21:23
S lőn. Tóth Gabi és Alföldi Róbert, 2-in-1. Szívesen. ..
Rövid hír, de velős: Robert Kirkman, a The Walking Dead készítője és az alapjául szolgáló képregény írója a TVLine-nak adott interjúban pár dolgot elárult a jelenleg fejlesztés/előkészítés alatt levő zombis testvérsorozatról. Ezek szerint nem Georgiában fog játszódni,…..
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
tamaskonori 2012.11.19 13:16:21
tamaskonori 2012.11.19 13:14:10
@zgabi: ez ugye csak irónia?
Harmadikos gimnazistaként még szentül meg voltam győződve arról, hogy a jövőm és a rockzene elválaszthatatlan egységet alkot, be is szálltam egy alkalmi zenekarba énekelni. Egy fellépésünk volt, a Mechwart András szakközépiskola elsősavatóján vagy valami hasonlón került rá…..
tamaskonori 2012.11.11 10:49:34
@Ibog: Talán mert neki van egyedül HANGJA? Az idei x- faktor arról szól, hogy kinek van (Gergő) és kiknek nincs (többiek) hangja. Bár még Antal Timi szokott jól énekelni, számomra akkor sem szerethető (egyéni probléma). Na de Krisztiáááán... gondolom rá lett parancsolva a mentorokra, hogy ismét cukikedves hangulatú adást akarnak a szerkesztők és még csak véletlenül se kapjanak össze és vagdossák egymásba a baltát, ezért Krisztián is csak finoman lett oltogatva Miklós és Geszti által, de jó lenne ha végre rájönne, hogy rohadtul NINCS HANGJA. Elképesztő:D És basszus, NEM ESIK LE NEKI A TANTUSZ:D A legnagyobb médiás poén az lenne, ha a végén ő nyerne, hála apukája rajongóinak.