Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lizardman

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár napja írtam, hogy beidéztek tanúnak az MNB-be a DCFX-szel kapcsolatban. Mivel többen érdeklődtek, hogy mi történt, ezért megosztom a tapasztalataimat. Be kell valljam nem lesz hosszú, mert tulajdonképpen csak annyi eddig a történet, hogy az MNB vizsgálja a DCFX-et, hogy végez-e…..
Lizardman 2014.10.27 10:20:39
@Ragadozoo:

Teljesen mindegy, hogy kihallgatás, vagy meghallgatás, ugyanis Mickolci kollégát csak tanúként hívták be, ergo minden információt, amit tud, a nyomozás érdekében át kell adnia a hivatalos szervnek. Amíg a nyomozás folyik, addig pedig SEMMILYEN részletet (még a beidézett tanuknak sem!) nem adnak ki...
Frissítés az eredeti bejegyzés megírása óta. Mindenképpen érdemes elolvasni a DCFX brókerrel kapcsolatban az itt található bejegyzést is!   Sokan kérdezték, hogy melyik céget választottam a PerfectoFX után. Most jött el az ideje, hogy ezt megosszam az olvasóimmal. Miután…..
Egy korábbi bejegyzésemben írtam már a Forex Growth Bot-ról. Ott a robot volt a fókuszban, de én úgy gondolom, hogy a robot mellé ajándékba adott indikátor sem piskóta. Visszanézve a chartot, valami eszméletlen jól jelzi az irányokat, hogy mikor kell venni és mikor eladni.…..
Lizardman 2011.03.29 10:57:09
@Gh0sT: Szia!

Én is szívesen tesztelném, email címem: lizardmann@gmail.com ! :)
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
Lizardman 2011.03.05 18:11:56
@penge™: Köszönöm szépen fáradozásod, végülis sikerült megoldanom, bár szerintem nem fogod elhinni :)

Megkerestem a beállításokat amiket linkeltél opera:config#SecurityPrefs , majd miután láttam, hogy mindegyik TLS ki van pipálva (1.0,1.1,1.2), elkezdtem gondolkodni, hogy mi van, ha kiveszem mellőlük a pipát.
Elkezdtem hátulról az 1.2-vel. Az nem segített. Utána mellé kivettem az 1.1 TLS-t is, és nézzenek oda, az oldalt megnyitotta! :)

Tehát most csak és kizárólag az 1.0 TLS van engedélyezve.
(zárójelben megkérdem, hogy ennek van vmi negatívuma? )

Amúgy köszönöm szépen mégegyszer az erőfeszítéseteket, nem ment volna egyedül, az tuti! :)
Lizardman 2011.03.03 13:59:02
@Mesmoryser:

- Köszi beraktam az .ini fájlt a leírtak szerint, eddig sok változás nem történt, de sebaj, próbálkozok tovább :)
- Laptoppal vagyok, tehát egeres megoldás storno, a shiftes megoldás viszont működik, köszönöm!
- A finfx.fi nekem folyton ezzel a hibával dob ki: kepfeltoltes.hu/110303/311407367N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
- A könyvjelzőknél meg arra céloztam, hogy nem-e lehetne megoldani úgy, hogy a bizonyos számú könyvjelző után a lap aljára ne azt írja ki, hogy "Több elem...", és akkor azzal újabb ablak nyílik, hanem görgetni lehessen lefele! Tehát egy fülön legyen az összes, és ne több fülön! Pl: kepfeltoltes.hu/110303/407467760N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Válaszod előre is köszi! :)