Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evvie

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Csak vártak a halálra 2010.05.24 06:00:00
Nem tudom hogyan szólítsalak meg benneteket. Sziasztok. Csak sírva tudom leírni mindazt ami történt.  Durva, megalázó, felkavaró. Részemre. Meghalt: 2009. december 25.-én, reggel 6 óra valahánykor, a veszprémi kórházban. A férjem, barátom, a mindenem. Tapolcáról vitték át,…..
evvie 2010.05.25 00:05:04
@Gest anyó férje:
Nem több pénz hiányzik az egészségügyből, hanem az elosztás mikéntjének a megváltoztatása.
Én csak az onkológiai központokról tudok véleményt alkotni: a kevesebb - több lenne. Rengeteg központ van, hiányos felszereléssel, rosszulképzett orvosokkal.
Lenne országosan csak a tizede: a sok elaprózott felszerelés, műszer, orvosi gárda- gazdagabb felszerelést, korszerűbb műszereket, továbbképzéseket tudna biztosítani. Gondolom, a többi részleg is így jobban működhetne. De laikus vagyok. Csak beteg....
evvie 2010.05.25 06:07:50
@VRbagoly: ha hiszed, ha nem, kifizettem volna a CT-t, az akármit, csak ne mondják azt, hogy gyógyult, hazamehet. A másik fele: soha nem nézek TV-t, nem azon nevelődtem.
Nem érted: itt nem az a kérdés, hogy CT-t kérek, vagy piócát, vagy beöntést, én láttam milyen állapotban van a férjem, a kezelő orvosa pedig nem. Figyelj, ha egy zavart beteg kisasztalára odateszik a hőmérőt, majd bizonyos idő elteltével leolvassák, beírják, láztalan, az nem biztos, hogy láztalan. Egyáltalán, berakta a beteg a hőmérőt? Eszébe jutott? Vagy csak nézte, de nem jutott a tudatáig, mit is kell csinálni, vagy egyáltalán - mi is az?
Mitől lett zavart? 13 napig volt bent a tapolcai kórházban - miért nem vették észre, hogy "zavart" lett? Egy laikus számára, ha a beteg tudati állapotában változás következik be, akkor valami agyi dologra gondol. Innen a CT kérése, és nem "megrendelése". Miért nem tudott a kezelő orvosa pár nyilvánvaló kérdésre válaszolni?
A tapolcai zárójelentés megvan, onnan megkaptam. Kivizsgálták, minden OK. menjen haza... Ez kb annyit jelent: mint amikor én voltam az onkológián, volt olyan orvos, vizitnél megállt az ajtóban, és megkérdezte: mindenki jól van? Mikor majd beledöglöttünk a kemoterápiába.