Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haaeen

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akartam írni mostanában, de ma olyan dolog történt (már most várom a kommenteket...), hogy muszáj megírni. Ezek az angolok nagyon hülyék, buták - igaz, ellenkező véleménnyel még nem is találkoztam -, megint bebizonyosodott. Tudom, megkaptam már, hogy felsőbbrendűnek képzelem…..
haaeen 2010.10.08 15:08:22
@GGerg:
az erto olvasassal kapcsolatban - sehol sem emlited, hogy az angol lesett volna, nehez is roluk elhinnem, itt meg az iskolai egymasrol masolas sem szokas.
en arra szeretnem felhivni a figyelmedet, minden banto szandek nelkul, hogy Angliaba szeretnel ervenyesulni, a baratnod is, aki nem beszeli a nyelvet (az, hogy mas nyelveket beszel, teljesen lenyegtelen a jelen esetben), azaz talan megbocsathato bun, hogy az angol egy angolt fog felvenni, aki talan nem tud helyesen irni, de megerti amit kernek tole.
az, hogy a lengyel nem beszel angolul, nem ereny, es nem azzal kellene peldalozni.
most irhatnam, hogy tenyleg mindent jol csinaltok, csak mindenki ellenetek van, osszeeskudott a vilag kettotok ellen, akkor talan jobban erezned magad, de a helyzeted nem valtozna.
kicsit at kellene gondolni, miert erzitek magatokat felsobbrendunek, miert tartotok mindenkit butanak es ellenetek drukkolonak, es ha itt minden annyira szar, miert nem mentek haza, es ervenyesultok otthon.
Ez fizikailag fáj. ..
haaeen 2010.06.16 20:33:45
@Animacs: Sainsbury, mint kavezo. OMG.
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..