Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nóráért

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FAIRYFELLER ÍRÁSA:Kedves Fórumozók!Ez a bejegyzés azért jött létre, hogy bárki feltehesse a kérdéseit, megfogalmazhassa esetleges kételyeit a Horák Nóra üggyel kapcsolatosan. Információink szerint a gyanúsított, P. Józseffel szembeni büntetőper májusi szakasza a média teljes…..
Nóráért 2010.06.23 13:08:39
Tisztelt Olvasók!

Magam is azok közé tartozom, akik Fairyfreller meghatározása szerint igyekeznek figyelemmel kísérni a felkavaró ügy fejleményeit. A leghasznosabbnak ezt a blogot vélem, Önök valóban elszántan keresik az igazságot. Én csupán kívülálló vagyok, nem vagyok személyesen érintett, Kiskunlacházát sem ismerem. Csupán a médiából tájékozódom. Korábban láttam itt linkelve egy felvételt, egy boncolásról. A valóság gyakran felkavaró.

Eszembe jutott egy fontos szempont, amely talán Önöknek is segítséget nyújt. Örülök, hogy létre lett hozva ez a belépési mód, így nem kellett külön regisztrálnom, csupán a megadott e-mail-el és jelszóval beléptem.

Egy személyes benyomásomról van szó, amelyet a gyanúsítottal, Józseffel kapcsolatban állapítok meg. Akárhol olvastam róla, a személyiségéről, a mentalitásáról, mindenhol azt erősítették meg, hogy egy félénk, zárkózott, muja fazonról van szó. A felvételen is látva, hallva a vékony hangját, közepes termetét (max. 180 cm), fizimiskáját, bennem nem kelt olyan látszatot, amelytől egy nő megijedne. Ezt arra értem, hogy egyikük szerint a kislány megijedhetett tőle, ezért nem állt ellen. Magam is tisztában vagyok azzal, hogy nagyon zavaros a tájékoztatás az ügyben. Tudni illik a rendőrség úgy írta le, "Nóra ellenállását megtörték, majd megerőszakolták". A kapcsolattartóval készített interjúban pedig arról beszélnek, nem biztos, hogy megerőszakolták a szakértői vizsgálatok alapján, tehát elképzelhető, hogy a bántalmazása már később történt, és ha jól értem erre alapoz a védelem is az ügyben.
Nem tudok ebben egyéb támpontot adni a következő, naturalista filmjelenetnél. Csak hogy képzeljük el. Egyáltalán elképzelhető mindez Józsefről?

A következő filmjelenet egy megrázó, naturalista bűnügyi dráma, a párizsi valóságról, brutális szexuális erőszak és bántalmazás, tabuk nélkül. A főszerepet, az áldozat szerepét a híres olasz színésznő, Monica Belucci alakítja (többek közt a Mátrix-ban, vagy Gerald Depardieu-val a Kleopátra küldetés-ben is szerepelt). Az egyik legmegrázóbb film, amit életemben láttam. Röviden a történet: egy fiatal pár kezd "ritmust váltani", a fiatalság szabadságából és szertelenségéből a megállapodás, a családalapítás felé. A nő (Belucci) teherbe esik, de erről még nem szól párjának. A tragédia éjjelén akarja tudatni vele, egy nagy baráti összejövetel, házibuli keretében. Csakhogy a férfi kiábrándító dolgot művel, drogot vesz magához és képtelen a normális, komoly társalgásra. Az áldozatot alakító Belucci, a barátjával összeveszve, zaklatottan hagyja el a bulit (akárcsak Nóra), majd hazaindul. Nem jut messzire (akárcsak Nóra), mert egy közeli aluljáróban egy erőszakos őrült megtámadja, brutálisan megerőszakolja, majd kíméletlenül összeveri (ezt mutatja be a jelent 13 percben...). A nő kómába esik, elvetél. Aznap éjjel a férfi tudomására jut mindez, dühöngő őrültként indul az elkövető nyomába. A rendőrség közönyös, "megszokott ügyként" kezeli az esetet, azonban az alvilág megkeresi az áldozat barátját és információkkal látja el, némi pénzért cserébe. A filmdráma a továbbiakban egy hajsza, amelyben 10 órán belül megtalálják az elkövetőt és péppé verik a fejét egy poroltóval...

Megrázó film. Akárcsak a valóság.

Az erőszak jelenet:
www.indavideo.hu/video/Monica_Bellucci16_2/

Kérem Önöket, hogy tekintsék meg ezt a jelenetet (természetesen szigorúan felnőtt tartalom!) és tegyék fel magukban a kérdést: képes lehetett e ilyenre, vagy egy ennél még szörnyűbb, még brutálisabb tettre az akarat gyenge, nyámnyila, vékony hangú, ismerőseinek józan többsége szerint "udvarias" József?

Én őszintén nem hiszem...

Sándor
Nóráért 2010.06.28 20:29:40
Ők látták utoljára életben Nórit (†14)
2010-06-08 04:35:00

Budapest—Kiskunlacháza — Rekonstruálta tegnap a Pest Megyei Bíróság H. Nóra (†14) utolsó óráit, mielőtt a végzetes útra indult volna 2008. november 23-án.
Hirdetés

A lány a helyi tinidiszkóban mulatott, majd P. József (26) – a vád szerint – megerőszakolta és megfojtotta a helyi kiserdőben.

Fiatalok mondták el, mit csinált a tragikus estén Nóra. A kamasz legjobb barátai, akkori szerelme egyöntetűen kizárta, hogy Nóra önszántából szexuális kapcsolatot létesített volna egy ittas idegennel az erdőben. Meghallgatta a bíróság J. Ádámot, akit Nóra hívott el a buliba. A fiatalember egész este „fűzte" a lányt.

G. Dávid (középen) még látta rágyújtani Nórát hajnalban az utcán. T. Áron az általános óta ismerte a kislányt, aznap este összevesztek.
– Sikerült kettesben maradnunk. Egy csókot akartam adni, de ő elhúzta az arcát. Azt mondta, amíg nem tisztázta a kapcsolatát P. Attilával, addig nem tesz semmit – emlékezett vissza a fiatalember, aki többször felajánlotta a lánynak, hogy hazakíséri.

Úgy tűnik, a bestiális gyilkossági ügynek ez az egyik homályos pontja, azaz hogy miért indult el Nóra egyedül, sötétben, holott barátai szerint soha nem vágott neki kíséret nélkül az útnak.

Ez a kép a végzetes estén készült az önfeledten bulizó tinilányról
Mint megírtuk, a tinit másfél éve édesapja találta meg a helyi kiserdőben holtan, lemeztelenítve, meggyalázva. A rendőrség DNS-minta alapján fogta el az elkövetőt, P. Józsefet, aki többször beismerte a gyilkosságot, majd a bíróságon tagadni kezdett. Azt állítja, Nóra önként közösült vele.

Nóra a gyilkosság estéjén összeveszett egyik legjobb barátjával, T. Áronnal, mert a fiú szerint nem foglalkozott vele eleget.

Többen kérlelték a lányt, hogy ne menjen egyedül, de Nóra megmakacsolta magát, és hajnali fél és háromnegyed három között elindult. Egy barátja negyedórával később hívta, de nem érte el. A bíróság tegnap meghallgatta P. Attilát is, aki a tragédia előtt járt Nórával.

– Tíz hónapja voltunk együtt, 2008 nyarán szakítottam vele, de újra összejöttünk. Majd november közepén szüneteltettük a kapcsolatunkat. Jól ismertem Nórát, s kizárt, hogy elment volna egy idegennel – sóhajtott Attila.

Nóra barátai a mai napig nem tették túl magukat az elvesztésén. T. Áront például úgy felzaklatta a múltidézés, hogy rosszul lett, és ki kellett mennie a teremből.