Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OZiron

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha még nem lenne tele a T. Olvasóknak a puttonya a számítástechnikai boltokkal, akiknél minden van, csak ki kell várni, amíg eljutnak a nagykerig (ezért kár boltot fenntartani, vazze), akkor olvassák szeretettel Roland levelezését az Ostrom Kft-vel, akik közölték, hogy természetesen…..
A germánok már rákaptak pár klasszikus magyar fogásra – jelenti alkalmi tudósítónk, a világ legjobb videóblogját, a Rossz PC játékokat jegyző freddyD. Alant olvasható barátunk beszámolója a berlini lángosról és a Lidl lecsójáról. Mi lenne, ha összeszednénk, melyik…..
Eheti kupánkat, egy Nyakó István alakú, aranyozott ágytálat ez az első blikkre rokonszenves taxisofőr kapta, KundK ajánlása alapján: Szerintem, a mellékelt versenyző esélyes a hét legpofátlanabb parkolása díjra. A troli nem bírt kikanyarodni az utcából, mögötte meg fél…..
A GRoby ügyvezetője alant válaszol az egyik üzletükben pénzvisszaadási konfliktusba keveredett vásárlójuknak. Feljelenteni nem fogják, pedig állítóalg a kamerán jobban látszik, amit ő csinált, mint amit a kasszás srác:Sajnálattal olvastam az oldalukon megjelent pg121 nevü…..