Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kpmc

8 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
negyvenkettő NEMZETI DAL 2000 2007.10.25 16:28:00
 Egy széthullott haza, egy szorongó nemzet,Ellenfélt az elnyomás, a testvérből nemzett.Kiélezett helyzetek, ütköző utak,Azt hisszük megoldást, az erőszak mutat. Fentről lenézünk, más kárán feljutunk,Ha mi maradunk alul, belepusztulunk.A hajtástól kiégve, az életünk…..
Nem látod az értelmedet, jövőjét a mádnak,Örömei életednek messzi ködbe szállnak,A hosszanti kilátásod belátássá szűkült,Kiszínezett valóságod fakó képpé szürkült. Döntéseid, dönthetetlen akadályok állják,Kivezető kiskapukat hét lakatra zárják,Úgy maradnak…..
Már nem csak érzem, TUDOM, hogy istállóba vagyunk zárva.Tudom, érzem, látom, hogy minden nap ugyan azzal a moslékkal etetnek minket, csak az ízeket, a látványt keverik. Néha csirkehús, néha eper aromával ízesítik. A lényeg ugyan az. A legtöbbünknek már annyira eltompult az…..
Csak az vegye komolyan, aki komolyan veszi! Aki nem veszi komolyan, az ne vegye! Komolyan. Emberek: Mama Ez egy gyönyörű szám. Hüppögnek is rá sokan. Nos én mélyebbre kukkantottam. Az emberek (és most nem az együttesről beszélek) szadisták és mazohisták. Ezt jól példázza az…..
Az ember szabadnak születik. Hangoztatják. Valóban szabadok lennénk? Valóban nagy szabadság lenne a mostani életünk? Bizonyára azért kergetjük idő előtt magunkat a halálba, mert ízlik nekünk ez a nagy szabadság. Mit jelent számomra a szabadság? Kötöttség nélküliséget, a…..
negyvenkettő "Divatolunk"? (2006) 2007.10.23 17:33:00
Egy közös ismerõsünk nem olyan régen, igen megfontolt és önigazolónak szánt megjegyzést tett ránk: -"Divatoltok". Divat az egészség! Róla tudni kell, hogy egykorú velünk és a héten legalább egyszer, egy amõba szintjére issza magát. Mint általában sok…..
Ha összetöröd a személyiségedet, akkor mi marad? Csodás lehetőség arra, hogy zöldségként végigéld az életed vagy a megvilágosodás maga? Ami persze lehet, hogy egy és ugyanaz. Ám ez badarság, ugyanis a megvilágosodott ember is használja a gondolatait és megmaradnak a végtagjai…..
Subba Nem feng shui... 2007.08.22 11:56:00
...hanem fingsuli. Egy magyar júzer ismét megmutatja, hol lakik a youtube atyaúristene: ..