Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jómunkásember

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Jaj, jaj és jajjj. Megismeritek? Ő az a kedves kisfiú, akit elfelejtett a családja magával vinni... A Reszkessetek betörők hőse Macaulay Culkin. Nincs jó bőrben, az egészen biztos. Néhány hónapja ért véget hosszú kapcsolata Mila Kunis modellel, de úgy tűnik, ez…..
Jómunkásember 2012.02.10 21:32:48
@SLacc: Ebben a filmben semmi gáz nincs. Kitűnő családi film, ami 20 éve készült, apa, anya, gyerekek együtt nézhetik. Infantilis poénok vannak benne, hogy a gyerekek is tudjanak nevetni, lehetőleg sokat. És egészen kitűnő John Williams zene is társul hozzá. Amit Oscar díjra jelöltek, sőt még a film betétdalát is (Somewhere in my memory). De nyilván azért lett sikeres, mert gáz az egész,sőt, minden idők egyik leggázabb filmje.
Egykori kollégám mondása, „hogy csak a káröröm az igazi öröm, mert nincs benne irigység.” Ennek ellenére nem szép dolog, még ha nehéz is önuralmat gyakorolva tárgyilagosan szemlélni azt, hogy valaki Hummerrel megy a balatonakarattyai jégre és az beszakad alatta.  A…..
Valamilyen furcsa oknál fogva filmek esetében sokkal könnyebben kötődünk állatokhoz, mint emberekhez. A hányatott sorsú főhős azonnal a második helyre csúszik le, ha egy állat is belép a képbe. Erre a furcsa emberei tulajdonságra épít a Hadak útján is. Sőt tovább megy egy…..
w Vak ügetés 2010.11.17 06:50:00
A lendületes és kétségtelenül radikális kormányzás legfőbb vesztese a Jobbik. A választás óta hiába kepeszkednek, a lejtmenet egyértelmű.A két pofon elmaradt, de amit kaptak, annál fájdalmasabb: úgy ki lettek semmizve, mint az egyszeri magánnyugdíjas. Tavaly még reálisnak…..