Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ShunterAlhena

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pavlov kutyája néhány jelzés után már magától nyáladzott. A magyarok évek óta tanulják a kétsávos körforgalmat, de a java része még mindig képtelen elsajátítani a helyes használatát. Mi hát a megoldás? Igazodjunk az ostobákhoz! A körforgalom a forgalomszervezés egyik…..
Ma ismét gyönyörű napsütés volt, és a délelőtti múzeumlátogatás után úgy döntöttünk, hogy kimegyünk a tengerpartra. Rajtunk kívül csak néhány bátor német turista merészkedett ki. A vízbe pedig csak mi hárman. Szép barnák lettünk és nagyon jól éreztük magunkat!…..
Kedves Mindenki!Újabb képekkel nem tudunk egyelőre szolgálni (hacsak a Hévízi tóról nem, de azt szerintem ismeritek), de tessék csak minket olvasni, mert hétvégén Athénba megyünk és a tengerpartra, és miután visszajöttünk (hétfő-kedd) óriási fényképes élménybeszámolót…..
ShunterAlhena 2011.05.02 21:42:38
Tegnap a magyarokkal elmentünk bevásárolni. Sajnos pontosan olyan sonka nem volt, amilyet otthon kapni, de találtunk helyette csirkesonkát (azt hiszem kötözött csirkemell szeletek), reméljük az is jó lesz valamire:) No de nem is ez az igazán nagy szám, hanem az, hogy mindhármunk nagy…..
Ma ismét szünet van, de kivételesen nem a sztrájk miatt. Ma van a török uralom leverésének az évfordulója (1821). Egész Thessaloniki tele van görög zászlókkal, mi is szereztünk egyet. Gyönyörű tavaszi idő van 20-25 fok, anyu kijöttek a szeplőim is amiket úgy szeretsz.Tegnap…..
Vasárnap este elmentünk Salsázni, meg tanultunk Merenguét is (nem tudom hogy van magyarul) és a tánctanár azt mondta, hogy jövő héten az óra után elvisz minket egy latin buliba, hogy valós körülmények között gyakorolhassunk! Egész jól megy mindkettőnknek, meg a görög néptánc…..
Nem tudunk újabb képekkel szolgálni, de elég sok minden történt az elmúlt két napban amiről úgy érzem be kell számolni. Kedd este ismét megjelent a főbérlő 8-10 fős társasággal meccset nézni, előzetes megkérdezés nélkül. Szóval rendesen kiakadtunk, hogy ez így nem…..
ShunterAlhena 2011.03.17 10:54:38
Míg a bloggerek szimbolikus-retorikai háborút folytatnak arról, hogy mennyire jellemző a kelet-imádat a mérsékelt jobboldalon, addig a mérsékelt jobboldali kormány egy újabb területen bizonyítja nekünk, hogy keleti szél fúj. Csendben elülteti az európaitól távoli, keleti modell…..
A hétvégén ismét elmentünk a Fehér Toronyba, azúttal nem csak 10 percre ugrottunk be, hanem végig is néztük a kiállítást. Nekem nagyon tetszett, amolyan összefoglaló kiállítás volt Thesszaloniki múltjáról a kezdetektől napjainkig. Ezen kívül megnéztük az Aghia Sofiát (ahol…..
Most azért nem írtunk, mert az elmúlt néhány napban annyi minden történt velünk. De cserébe készültek jó képek, és van miről beszámolnunk. Kezdjük ott, hogy a németekkel nagyon összebarátkoztunk, nagyon hasonlóan állnak az Erasmus félévhez mint mi. Minden este velük volt…..
Nem kell aggódni, ez az egész sztrájk dolog, nem láttunk semmit belőle, csak annyit, hogy nem volt se kaja se tanítás. Helyette tegnap délelőtt a Toulouse Lautrec kiállításra mentünk. Mert az állami múzeumok nagy része is zárva volt. De persze ennyi nem elég, ma azért maradt el a…..
Ezt mondta nekünk tegnap az egyik professzor, a laboratórium vezetője. Eléggé elkenődtünk, amikor nekünk rontott, hogy minek jöttünk ide kurzusokat hallgatni, amikor nem tudunk görögül, ezzel csak gondot okozunk magunknak is meg nekik is, nekik nincsenek angol kurzusaik, nem érti…..
A pénteki rohamrendőrösödő ellenőrök sztorigyűjteményre reagált a BKV szóvivője: Kedves Tékozló Homár Szerkesztőség! Kedves Hozzászólók! Soraikat olvasva néhány gondolat merült fel bennem, amit szeretnék Önökkel megosztani. Minden olyan esetben, amikor a BKV…..