Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marcello4

14 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bayern München-Inter 2-3 G.: Gomez (21.), Müller (31.) ill. Eto'o (4.), Sneijder (63.), Pandev (88.) Bayern München: Kraft; Breno (Kroos), Gustavo, Van Buyten (25' st Badstuber), Lahm; Schweinsteiger, Pranjic; Ribery, Muller, Robben (Altintop); Gomez Inter: Julio Cesar; Maicon, Lucio,…..
Del Pierónál több gólt senki nem lőtt a Juventus mezében. A torinóiak 10-ese a Lecce ellen érte utol a legendás Bonipertit, aki 178 gólnál tartott.Kapitányok: Boniperti és Del Piero,,Köszönöm mindazoknak, akik gratulálni szerettek volna, ebből az alkalomból. Hatalmas…..
Értek a focihoz Elődöntők 2010.07.08 12:00:32
Elraboltak az UFO-k. Ezért maradt ki a fél VB itt a blogon.De visszahoztak és most megírom,h mi is volt az elődöntőkben!Uruguay - HollandiaA jobb csapat nyert. Van Bronckhorst parádés bombagóljával szerezték meg a vezetést a hollandok. Borzalmas nagy gól volt :…..
Értek a focihoz Reménytelen..... 2010.06.19 13:18:32
Pár meccs kimaradt itt a blogon emiatt elnézést kérek attól a 20-25 olvasótól :) és most nem egy meccsről lesz beszámoló hanem valami katyvasz lesz.Volt remény. Volt remény arra, hogy lesz foci és lesz játék a VB-n ami eredménnyel is párosul. Uruguay ! Argentína! és a tetves…..
 Megérkezett a futball a VB-re !Illetve a németek már elhozták egyszer az ausztrálok ellen, de most egy dél amerikai csapat is prezentálta, hogyan is kell űzni ezt a játékot.Boldog vagyok,hogy alakul a VB és talán mégis jó lesz ?? Kopp-kopp.A mérközés legfontosabb eleme, hogy…..
Értékelhető meccs, 3 gól, az esélyesebb nyert.A meccs elején jobban kezdtek a házigazdák majd fordult a játék képe és Uruguay jobban nyomott. Ennek eredményeképp Diego Forlán a 24-ik percben egy jól eltalált távoli lövéssel megszerezte a vezetést. A lövés megpattant talán…..
Ez valami egészen dühítő mérközés volt, és ezzel biztossá vált, hogy minden idők legszarabb VB-jét láthatjuk 2010-ben.Spanyolok kerete mondhatjuk, hogy a legjobb a világon, a Barcelonából 8, a Real Madridból 5 játékos van a keretben, hogy mást ne mondjak. Az Európa Bajnok úgy…..
Értek a focihoz Honduras - Chile 2010.06.16 15:59:39
Jó meccs volt. Chile rendkívűl szimpatikus volt, kissé gyermeteg játékot játszottak, érződött bennük, hogy nem vérprofik pontatlanság, uccsó passzot rendre elrontották, önzőzés jellemezte őket de ettől függetlenül szaladtak lelkesen, lendület volt a játékukban és…..
Brazília - Észak-Korea Dávid és Góliát csatálja volt ez eltekintve a végkifejlettől, hogy Góliát végül győzött de azért a kis komcsik megrángatták a brazil medve bajszát, hogy teljes képzavarral éljek.A meccs elején a himnuszok alatt olyan jelenségre lettem figyelmes…..
Értek a focihoz Már megint egy X 2010.06.15 23:45:46
Elefántcsontpart - Portugália Egy újabb döntetlen, ráadásul gól nélküli. A továbbiakban a gól nélküli döntetleneket nem fogom megszakérteni. Legyen ez az első meccs. XVB kialakulóban. Nem, köszönjük !..
A " kis kenguruk " kergetőztek a fiatal hazátlanokkal.Északi szomszédjaink - "de jó nekünk" - egy megkell hagyni értékelhető fejes góllal szerezték meg a vezetést az 50-ik percben Vittek révén. Úgy tűnt sima liba innentől kezdve a meccs, Új-Zéland nagyon…..
Béna olaszok vs. favágó paraguay-iak.1. FélidőOlaszok első 10-15 percben kellemes meglepetést okoztak. Fociztak és támadtak. Paraguay a favágáson kívűl nem sok ellenszert talált. Csakhogy 15 perc után az olaszok rájöttek, hogy ők igazából bénák és nem ezt várják tőlük. Ez…..
Hollandia a második félidei játékával nyerte a mérkőzést.Nem játszottak lehengerlően messze nem nyújtották a maximumot de nem is volt rá szükség. A 46-ik percben S.Poulsen öngóljának köszönhetően megszerezték a vezetést a tulipánbas*ók. Kiemelkedett a mezőnyből Elia a…..
Előszőr láthattunk focit ezen a VB-n, és meglepő, hogy ezt a németek jóvoltából. Pedig korábban már pályára léptek az Argentínok is akik azért színesebb játékot képviselnek. Elvileg. Gyakorlatilag azonban ez a Német válogatott szép és szórakoztató futballt mutatott. Négyet…..
Idézet következik, frappáns ami egyébként meglepő attól aki mondta ;) :DA meccs alatt jutottunk a végső kövekteztetésre." De eddig tényleg fos a VB------ itt zümmög a sok n*gger bazd meg meg olyan ha a lelátóra nézel mintha vmi Ugandai meccs lenne ilyen törzsek ott…..
Értek a focihoz VB 2010.06.13 01:00:00
Világbajnokság 2010Eddig nem vagyok elájulva. Az az 5 meccs ami eddig lement, valahogy nem győzött meg. Dél Afrika gyönyörű gólt lőtt Mexikónak és ennyi szépet láttam az 5 meccs alatt. Az eddig szerepelt 3 nagy csapat közül - Argentína, Franciaország, Anglia - egyik sem győzött…..