Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lcapri

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Argentína Igen, vége. 2010.07.03 21:18:00
Kedves, drága egyetlen barátaim!Senki, ismétlem senki nem akar nálamnál jobban elkezdeni köcsögbírózni, videobírózni, vakasszisztensezni, bundát kiáltani, hentesekről, bekkelő parasztokról ordítani, ne adj Isten, nác  bunkónémetezni. De nem tehetem édes egyetlen…..
lcapri 2010.07.04 10:32:15
@APImásik:
:D egy turot... Maradonat most se fogadta el senki az elmult hetekben, es senki nem esett hasra, hogy egy szar csapatokbol allo szeriaban, 3 ervenytelen gollal, vegulis behuztak a gorogoket, akik kb nem is akartak focizni, meg nigeriat, ami amugy 0-0 lett volna. Tevedes, ha azt hiszed hogy most leborultak az utobbi hetekben Maradona miatt, es igenis sokan kerestek Zanettit meg Chambiassot, tobbek kozt itt a blogon is voltak olyan kommentek szepen amikben sokszor irtak hogy kellenenek, es ez lesz az elso igazi meccs... amugy ezt a szar taktikat sem Maradona rakta ossze, hanem 2 szakerto akiknek a nevet be is mondtak a kozvetites alatt, az egyik aki maradonanak a kezesgolja elott azt a hulye labdat adta. Maradona meg ilyen taktikat se tudott volna kitalalni. Ez az igazsag. Maradona egy ostoba fasz. Szerinted a kokó nem keszitette ki az agyát? Az nem ugy van h drogozok evekig aztan hirtelen mar nem, es akkor olyan leszek mint elotte. Es mar elotte is ostoba ember volt. Maradona egy talizmán, de nem edző, es ez ki is ütközött. Ahogy a cikkek irják ma a vilagon mindenhol: "Joachim Löw beárazta Maradonát!"
lcapri 2010.07.04 11:08:45
@Andriska1972:
Szerintem nem kell itt görbiteni a teret. Te a sajat egereddel kattintsal oda ahova akarsz, de ne osszal utasitasokat, mindenki oda ir ahova akar. Nem kell innen elhuzni. Nemetorszag meg 3-szoros Vilagbajnok, es ha valaki elkezd "nem-megerdemelt"-ezni, az gondoljon Argentina "erdemeire" annak 2 (nem 3) vilagbajnoki simet illetoen...
Es a valasz: senki nem akarja megkotni egy dagadt, drogos zsiros bőrű undorito büdös olasz-argentin taho cipojet. Senki.
Joachim Löw jo edzo. Maradona szar. nem is edzo igazabol.
Löw szinten undorito. Megeszi a taknyát!!
De jo edző, a nemetek meg jobban fociznak mint argentina. pont.
lcapri 2010.07.04 11:11:30
@ledo76:
Ki a faszt erdekel a tortenelem?
Hat te meg nem lattal olyat h foci kozben valaki vezetei a labdat, passzol, golt lo...stb?
Mert ezek kozul a tevekenysegek kozul egyiknek sincs koze a tortenelemhez.

"Németország a történelem során enyhén szólva többet ártott nekünk mint Argentína"

Te hulye vagy ? ezt a mondatot egy olyan mondat utan raktad be amiben azt kerdezed miert kellene Nemetorszagnak szurkolni.... Olyan orszagot kell a fociban szeretni aki tortenelmileg jo kapcsolatot apol velünk akik kint sem vagyunk a VB-n 30 éve???

Te ülj le, nullás.
Online közvetítésünk ma a festői szépségű Lővérek lábánál rendezett VOLT-fesztiváról jelentkezik. Várjuk észrevételeiteket és hozzászólásaitokat mai ütközetünk alkalmával is. Ne feledjétek mindenütt jó de legjobb Sopron! Német-argentin live!..
lcapri 2010.07.03 19:53:32
@bécika:
ez faszsag.
semmi unalmas nincs benne, teljesen otletes tamadojatekot jatszanak a nemetek, es sokkal jobbak az eddig megvert csapatoknal, 3szor is tudtak 4-et guritani ebbol 2szer "nagycsapatnak".
Amugy ez a "csak eztmegazt kell csinalni"
duma baromsag. argentinanak csak golt kellett volna loni.... legalabb 1et
de keptelenek voltak, a nemetek meg fantasztikus csapat. ez van.
lcapri 2010.07.04 10:10:07
@reelbeba:
Nem fogod, szerintem.
A nemetek nem mennek el otthonrol. Ezert erosebb a nemzeti csapat is. Ezek mindig egymassal fociznak, vagy max 3 csapatra szetosztva. (Shalke, Brehmen, Bayern)
Barmilyen hihetetlen, ebbol a 3 csapatbol, igenis ossze lehet rakni, a vilag jelenleg legjobb nemzeti valogatottjat.
(persze ez valojaban korantsem hihetetlen, csak a vilag csodalkozik, akiknek a sok Nike reklam elvette az eszuket, es nem nezik a Bundeligat peldaul.... nem tajekozodnak, csak a szetorkat latjak amint 8 meg tiz meter magasra ugranak, meg 200 meterrol rugnak bombagolt, meg legyozik a Pepsi szornyeket a labdaval... aztan meg csak neznek, h a valosagban egy Messi igenis nem tud jobb lenni egy Schweinsteigernel, egy csapatjatekban, amiben a vegen mindig a NEMETEK gyoznek)
Szoval Schweinsteiger is marad a BU.LI.-ban, es ez jo is igy, a Nemeteknek mindig is fontosabb lesz a nemzetkozi szereples.
A történelem kapuin dörömböl ma este a selección, amely pontosan 60 évvel ezelőtt, első világbajnoki szereplése alkalmával jutott utoljára a legjobb 4 közé, ami következésképpen az eddigi legjobb eredményét is jelentette a tornán, egy keserédes 4. helyet. Azonban az elmúlt…..
Argentína La Revancha del Tango 2010.07.01 13:43:00
Eddigi és talán örök legnehezebb ellenfelünkre vetegetünk fölmérő-gyanús pillantásokat most. Abszolút worst case scenario eddig a dolog a csoportkör után, és minél előbbre tekintünk, annál világosabb, hogy a döntőig vezető út legalábbis félfolyós lávával van…..
lcapri 2010.07.03 19:50:03
@Varjúdombi mesék:
ez nem igaz, fociban van szerencse faktor, de ezt most nem mondom el, csak kepzelj el 2 csapatot, az egyik 1szer lo kapura, bemegy, a masik ugyanazon a meccs alatt 22 kapura lovesbol 6 kapufat lo, es 3 lesgolt lefujnak, meg 10 lovest fog ki a kapus, meg mondjuk valamennyit az alapvonalrol tornaz ki a hatved, es aki vegig tamadott, kiesik 0-1 -re.
Masik dolog:
Maradonat kell baszogatni, hiszen ahogy irod, ha nyernek most mennybe megy. ---> logikusan kovetkezik, hogy mivel KURVARA nem nyertek, sot, egyszeruen megalazo vereseget szenvedtek, nyilvan elo kerul a szovetsegi kapitany, raadasul legyunk oszinten: tok jogosan. Egy dilettans bunko, ez az igazsag.
az hogy 100 meccsbol 99szer nyerne, azt en egy 100 meccses torna utan dontenem el. De kotve hiszem, mert itt most egy jo csapat, meg egy halmaz rossz formaban levo kivalo jatekos volt a palyan, nyilvan ez utobbiak kikaptak. Amugy ez mindig igy lesz a fociban. Eza nemetek legnagyobb eselye, es tenyleg elonyukre valik.: 1938 otas a nemetek mindig a legjobb 8 kozott voltak, 2002-ben dontosok, 2006-ban bronzermesek voltak, es azota sokat javultak, es megis:
angolok is, argentinok is, es majd fogadok a spanyolok is favoritok lesznek ellenuk.... aztan lehet majd nezni. pedig 2006-ban is hazakuldtek argentinat is, es most is eleg csunyan, es majd 4 ev mulva is ugyis argentina lesz a favorit a meccs elott... ez a nemetek egyik fegyvere, sosincs rajtuk teher szinte.
Legnehezebb mérkőzése előtt áll a narancsmezes válogatott. Már a vb-sorsolás óta mondogatom (és most a kommentek között is láttam), hogy a Hollandia-Brazília mérkőzés győztese lesz a világbajnok. Tehát egyszerűnek tűnik a képlet: le kell győzni a brazilokat! A terv…..
lcapri 2010.07.03 01:09:56
@Kulminaator:
En is azt akarok, mar vagy egy hete mondom itthon, h az is lesz. Remelem Özilék akkor mar behuzzak, de ha nem akkor is a masik kedvenc, szoval kb mindegy, szomoru nem tudnek lenni egy holland nemet donto utan.
Sosem szerettem igazán a linóleumot.Mindíg volt bennem valami ellenérzés a műanyag padlóbevonattal szemben, talán mert sokkal hamarabb válik fakóvá, nehezn takaríthatóvá a felülete, talán csak indokolatlan előítélet részemről, mivel jobban szeretem a természetesebb…..