Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lukinyúl

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai egy kicsit rendhagyó poszt lesz. A vendéglátásban bár csak egy rövid időt volt szerencsém eltölteni, mint konyhai kisegítő, az ott tapasztaltak miatt úgy érzem, írni kell erről valamit. Nem én szeretném megmondani a tutit, és gondolom, hogy a vendéglátósok között is akad, akire ez a cikk nem…..
Lukinyúl 2019.02.27 14:37:40
@kajmakám:
A szolga az slave, csak hogy tudd te kis majom.
Remélem jársz étterembe és ott is ennyire bunkó vagy, mert akkor remélem köptek már a kajádba. :)
A blog indulása óta már sokszor elmondtam, hogy szeretnék mindenféle véleménynek helyet adni, így azoknak is, akik a maradás, vagy (mint ebben az esetben) a hazaköltözés mellett érvelnek. Finoman szólva is túlzás lenne azt állítani, hogy Nyba írásának minden részével…..
Csodálatos hírrel örvendeztette meg a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a lakosságot: nem sikerült kiderítenie, kik állnak a lóhúsmaffia mögött. Vagy sikerült valamilyen megnyugtató megoldást találni a meg nem találásukra. Vagy mindenki benne van. Ez hivatalosan úgy…..
Lukinyúl 2013.03.07 14:24:34
@vénszivar: kösz de a fényevés nem az én izlésemnek való. inkább a lóhús, bár sajnálom szegény lovakat, nem erre születtek :)
Mert aki öreg, az minimum süket, de inkább még hülye is. És egyébként is, ha szótagolva üvöltünk, hát még a német turisták is megértik, hogy “Mer-re van a sza-bad strand? Nem ér-ted baszd-meg”. Váczi Gergőről legalább egy dolog kiderült: fogalma sincs, hogy ki az a Vitray…..
Jól érzékkel gyanakodtunk, a Bors értesülése szerint az RTL Klub tavasszal Stohl András műsorvezetésével indítja el a ValóVilág hatodik szériáját. Idén nyáron szó volt arról is, hogy eladják az RTL Klub szomszédságában álló kupolás épület, a ValóVilág helyszínéül…..
Lukinyúl 2012.11.07 11:12:53
@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár:

Az Császár volt nem Csiszár, és Előd nem Jenő :)
A többi stimmel :)