Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dreambeat

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csodálatos iparág a nyugdíjaslehúzás. Szinte egyáltalán nem jelentik fel a károsultak a termékbemutatós vámpírcégeket, amikor pedig nagy ritkán mégis, addigra már két felszámolással odébb járnak. Berk mamáját egy azonnal eldobható 300 ezer forintos gőztisztítóra dumálták…..
Andrást önjelölt vállalkozásfeljesztők zaklatják lassan fél éve, úgyhogy most Önök szavazhatják meg bekiabálással, hogy mit csináljon velük: Az alábbi helyzetre keresnék jó megoldási javaslatot. Egy kisvállalkozás nevében írok. Lassan fél éve, hogy heti rendszerességgel…..
A GRoby ügyvezetője alant válaszol az egyik üzletükben pénzvisszaadási konfliktusba keveredett vásárlójuknak. Feljelenteni nem fogják, pedig állítóalg a kamerán jobban látszik, amit ő csinált, mint amit a kasszás srác:Sajnálattal olvastam az oldalukon megjelent pg121 nevü…..
Dreambeat 2007.07.11 23:16:27
EMBEREK! Az oldaluk szerint nem is Gárdonyi Róbert a főnök, hanem Nagy Sándor!


groby.hu/start/bemutatkozunk.big

Oldaukról:

A G'Roby Élelmiszer-szupermarket lánc mely 1992 óta működik Budapesten, 1999-ben indította útjára házhozszálltás szolgáltatását, és az elsők között 2000 tavaszán nyitotta meg on-line áruházát.

Az eltelt időszak alatt sikerült egy olyan színvonalas és elismert szolgáltatást létrehozni, amely a fogyasztókat, a megrendelőket magas színvonalon, minden tekintetben igényesen kiszolgálja. Cégünk filozófiája szerint " az elégedett vevő a legjobb reklám". Üzletvitelünk minden elemét igyekszünk fogyasztó-centrikusan kialakítani, mert bízunk abban hogy ennek segítségével minden vásárlás után kellemes élmény marad ügyfeleinkben.

A G'Roby NETSHOP Kft. közel ötven fős csapata minden nap azon fáradozik, hogy igyekezzen minden az áruház felé érkező igényt maradéktalanul kielégíteni. Az On-Line áruház szolgáltatásai oly módon alakultak, ahogy azt vevőink megkövetelték, és talán ezért is Magyarország egyik legelismertebb internetes üzletévé nőtte ki magát az évek alatt.

Ezúton is köszönjük vásárlóink bizalmát, és reméljük, továbbra is rászolgálunk arra, hogy minket válasszanak!

Lákovics Amália (áruházvezető)
Nagy Sándor (ügyvezető igazgató)