Regisztráció Blogot indítok
Adatok
isti.kovacs

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki esetleg nem látta, tegnap este 22:00-kor Szily Nórával beszélgettem a Reflektor tévén, ahol őszintén vallottam a blogolás nehézségeiről, árnyoldalairól. Arról, ami a csillogás mögött van… Könnyeimmel küszködve azt is bevallottam, az 50. TÉVHIT után megfordult…..
isti.kovacs 2010.05.23 18:47:12
Én nemtudom sztem ez marhasok ostobaság amit itt osszehordtok. Szerintem ha vki lemond vkit azzal csak irigységét mutatja ki.
17éves vagyok szolizok, gyúrok mégse vagyok buzi errol 100%-osan biztos vagyok.
1 éve vagyok együtt csajommal es igenjol megvagyunk szexualis téren is és tudom, hogy ha jól nézek ki jobban teccem neki és jobban fel is izgatja. Nem azért csinálom ezt mert másoknak szeretnék tecceni csak hogy még midnig ugy nézzen rám mint amikor megismert ésmég midnig minden ugyanolyan jó legyen minden téren. Amugy meg ha van csajod/feleséged miért kell mindent abbahagyni és elhagyni magadat. Abba semmi jo nincs: szőrös nagyhasu hullafehér monterkás csávo aki ul a TV elott és issza a sört. Fuu a nője igen odalehet érte. A másik meg..ha ilyen vagy mit látnak a gyerekeid 12évesen gyereked észreveszi, hogy uristen milyen apám van és letagad mások elött vagy legalábbis szégyellni fog ez tuti. Figyeld én apám 40éves mégis gyur odafigyel kajára és oltozkodésre. Szerintem ez csak jo mert akarkinek be merem mutatni stb...
Az igennagy okorség, hogy ha vki szerint az a férfias hogy csunya. Mindenért tenni kell. Meg milyen férfias gének...ilyenekkel nagyon nemlehetsz tisztába...mivel olyan gén nincs ami azt folyásolja be, hogy mennyire vagy magadra hiú.
Aki ilyenekről beszél, hogy a férfiasság neki az hogy elhanyagolt az nagyon elnyomott lehet. Szegéény...ilyenek inkább meg se szólaljanak. Figyeld engem sose buziztak le és meg sem fordult a fejemben hogy olyanra gondoljak, hogy ez most buzis volt, mert biztos vagyok benne, hogy nemvagyok az. Amugy ha valaki nagyon homofób az ám buzi...csak igy mellékesen megmondom, csak titkolja saját maga elöl, és azért csinalja ezt mert fél, hogy leleplezödik.
Én soha nemvoltam elnyomott és mindig sikerult a középpontba kerülnöm...
Vannak buzik én tudom, sajnos nekem is van olyan osztálytársam..néha azert már folbasz a viselkedése de nem mondom le mert nemvagyok homofob. Amugy ha en azis lennék akkor má agyis tudná mindenki mert olyan vagyok, hogy mindent mondok. és elég sokan ismernek és mindenki tudja milyen vagyok....nemis tartok attól, hogy ilyet mondanának rolam.
Szoval ha szolizni akarsz csináld ha jólesik és tudod, hogy jobb es magabiztosabb leszel tőle. Sok csaj észre se veszi...enyémnek nagyonis számit..ezvan. Sokan szeretnek adni a kulsejukre...aki nem azis igyvan csak titkolja...kituggya lehet kicsi a fasza vagy kiskorába lebuzizták. Aki meg abszolut nemfigyel oda az született vadparaszt, akinek az életben is kisebbek az esélyei.