Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MikeT

1 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat sírunk-morgunk-dühöngünk az utóbbi időben, hogy mekkorát nőttek a LEGO-autók, mennyire nem férnek a régi Town-utakra, nagyobbak a házaknál, minek a hat stud szélesség stb. Nem is linkelem be az összes ide vonatkozó posztot és kommentet, mert duplájára nőne e poszt. Inkább…..
Már a tervek alapján is bizakodók voltunk, a végeredményt látva azt hiszem, igazán örülhetünk!                                                                     A Star Wars-sorozat legnagyobb ruhatárával és…..
MikeT 2012.02.23 21:21:16
@Darth Brick: korrekt leírás.
:)
A sorozat eddigi csúcspontjához érkeztünk. A Klassz ugyanis nemcsak egyszerűen jó étterem, de Budapest kiváló helyei közt tartják számon, már amennyiben eltekintünk a fejenként 20-30 ezer forintos vacsorákat kínáló csúcsgasztronómiai templomoktól. Tisztességes…..
Bár még van néhány nap a CES-ig, nagyon sok hír szivárog ki, hogy mit szeretnének bemutatni ott a cégek. Az egyik a Toshiba androidos tabletje, ami így önmagában nem lenne nagy szám, ha nem Nvidia Tegra 2 processzor lenne benne. A 0,8 kg-os tabletnek 10.1 inches a kijelzője, 1280x720…..
MikeT 2011.01.03 23:49:40
@freddyreal:
"galaxy tab egy árban van az ipad-el"
Majd:
"aki meg kva sok pénzt akar kiadni egy korlátozásokkal teli kütyüre, és az újgazdag haverok előtt akar vagánykodni az ipad-et"

Most akkor hogy is van ez Freddy?
Szabadság meg normális böngészés?
Ha-ha! :)
Ezeket a képeket elnézve a válasz határozott igen. Az Antrepo csomagolástervező cég ötletes projektje legalábbis azt bizonyítja, hogy a kevesebb valóban több tud lenni. A cég tervezői próbaképpen megfogtak egy sereg ismert és jól bejáratott csomagolású terméket, majd a játék…..
A Macensteinen olvasható, hogy egy 4 éves kortól ajánlott appban "full frontal nudity", azaz totális szembőlpucérság látható. Vagyis kijátszották az AppStore cenzúráját, átjutott egy gyermekjátéknak tűnő fertő.Durva.Mielőtt továbbmegyünk, lássuk, miről van…..
MikeT 2010.12.02 14:41:38
@DanZi: :)
A 4 éves fiam a sajátjával van elfoglalva, zavarja, ha "nagy". :)
A többi nem nagyon érdekli egyelőre...
Ennek a csúnyácska (mondjuk ki: ronda) hajónak hogy csinálták a testét ilyen ívesre? Kattra megnő!..
A háromkerekű egyesíti magában a négy- és a kétkerekű járművek hátrányait, az előnyöket viszont nem veszi át. Éppen ezért praktikus felhasználási módjait nem nagyon ismerjük (a Piaggio Ape és az MP3/Fuoco kivétel, tudom), aki még használ ilyet, az hobbiból vagy szerelemből…..
Noha már a most felépült, és hamarosan átadásra kerülő North Carolina-i adatközpont ötször akkora, mint a vállalat jelenlegi newarki szerverparkja, a tervek és a légifelvételek tanúsága szerint a vállalat megduplázza az eddig is találgatásra okot adó, egymilliárd dolláros…..
MikeT 2010.10.26 13:29:00
Appleblog Heti Apple-csaj: Tilia 2010.09.28 17:34:00
Eheti versenyzőnk csak a vájt szeműeknek celeb, mert bizony Ancilla Tilia nem egy színésznő, vagy egy énekes, hanem csak egy viszonylag ismert fétismodell. Hogy mit jelent ez? Hát például hogy nem nagyon láttuk még klipben énekelni, vagy Desdemónát játszani, ellenben simán…..
MikeT 2010.09.28 20:14:14
Appleblog Heti Apple-csaj: Nigella 2010.09.13 13:11:37
Azt ugyan nem tudom, hogy mennyire lehet megtanulni főzni a segítségével, de hogy enni úgy tud, mint senki más, az egészen biztos. Nigella Lawson ráadásul előttünk gömbölyödik, ami igazi kis valóságshow-t varázsol a műsoraiból. Csokinyalás előtt ilyen volt:Ilyen lett:Persze így…..
Tavaszi videópályázatunk legnépszerűbb motorja egy formás Ducati lett. A legtöbb szavazatot kele123, vagyis Kelemen Ákos olvasónk gyűjtötte be. Lesoványított Multistradája igazi aszfaltbetyár – elég ránézni, máris tikkelni kezd a sok kanyarvadász szeme. A gép eredeti…..
Az iPádat már mindenfélébe belegyömöszölték, de szerintem ez az első eset, hogy egy Apple termékbe csomagolták az Apple termékét. A Gizmodósoknak Batman megoldása jutott eszükbe erről, amikor a roncs Batmobilból végül egy Batpod tört elő, nekem más ugrott be erről a…..
Appleblog Pincér lett az iPad 2010.06.05 12:02:00
Az ausztrálok tudják, mire jó egy ilyen látványos, világító, nyomkodható izé: be kell rakni egy étterembe, és máris exkluzívabbnak tűnik a hely. Mindezeken túl az iPad éttermi használata megfelelő applikáció kifejlesztése mellett még kimondottan áldásos, telibe talált dolog…..
Pulse néven jelent meg egy hírolvasó iPadre, ami már pont olyan, mint amit egy iPadre szeretnénk magunknak. Az RSS alapú olvasó a Google Readerből is leszívja a forrásainkat, és egy egészen új köntösben jeleníti meg azokat: A társalapító így nyilatkozott: "Sok embertől…..
MikeT 2010.06.01 18:17:14
@Handras: Biztos én vagyok a hülye, de egyik programnál sem látom az olvasottság jelölését.
Itt is, és az early editionnél is minden ugyanolyan marad.
Csak én nem veszek észre valamit?
Miért nincs egy olvasatlan hírek fül?
Peter Varga, szlovák designer jegyzi a Yanko Design oldalán megjelent bringakonceptet, melyet az 1800-as évek végére jellemző, nagy első kerékkel konstruált kerékpárok ihlettek. A ONEYBIKE névre hallgató kényelmi berendezés összecsukható, vagyis tárolása sem jelent gondot. Peter…..
Appleblog Hétfői Apple-csaj: Rafi 2010.05.17 07:45:00
Képzeljétek, megint csaj van a hétfői Apple-csaj rovatban, ráadásul hétfőn. Még hogy nincs fejlődés!A héten Bar Refaeli, a Victoria's Secret szupermodellje a téma, ugyanis elkapták Tel Avivban, amint épp anélkül utazott egy iPaddel, hogy bejelentette volna a reptéren…..
Az Apple bejelentette a májusi és júliusi premierországokat, és azok közt nem szerepel Magyarország.Nemzetközi színtérre először május 28-án merészkedik ki a tablet: Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Japánban, Spanyolországban,…..
MikeT 2010.05.10 18:04:40
@Ephialtes: az euro-ra gondolom.
aztán a beszerzéskor napi árfolyamon kalkulálnak majd...
Na itt az a gép, amire vártunk, amit végre nemcsak az otthonunkban, hanem menet közben is lehet használni. Az Apple azt ígérte, hogy április végén kezdi el szállítani a 3G-s csippel szerelt iPádot, ami stimmel: április 27-én megérkeztek az első olyan levelek, amik már a termék…..
Őszintén szólva erősen kétlem, hogy a fényképen, ami körbejárta a netet, valóban az új iPhone látható. Ugyanúgy bizalmatlan vagyok a videókkal szemben is. Gyanús a forma, a mobil felbukkanásának körülménye, a sztori, az ügyetlen, felosztott oldalsó fémkeret, a hátlap…..
Appleblog iPhone vs Android 2010.04.08 09:45:00
Élőben nyomjuk a helyszínről, folyton frissülünk, még enni is mást küldünk helyettünk. new TWTR.Widget({ version: 2, type: 'profile', rpp: 4, interval: 6000, width: 'auto', height: 300, theme: { shell: { background: '#d7d8de', color: '#000000' },…..
Ez az iPad hírdömping. Az iPhone OS 4-ig ne is nagyon várjatok mást. Elöntöttek minket, nem tehetünk semmit. Postolunk. Ugyanis egy iPaddel még egy olcsó Toyota is lehet ultramenő. Igaz, hogy a bazi érintőképernyűvel a klíma nem vezérelhető, de a meki előtt megállva bejön a New…..
d3signblog Archetipikus csonkítás 2010.02.17 14:23:00
A durva cím mögött nyugodt, lágy vonalak mutatkoznak, amelyek egy archetipikus hasáb és improvizálásnak tűnő hullámok találkozásából fakadnak. Ez a (két)ház egy család otthona, amelyet a japán "naf architect & design" iroda tervezett . Az alapkubust, ami a…..
Hosszas pöcsörészés és mássalfoglalkozás után végül, itt és most végeredményt hirdetünk a DesignPumpa új logójára kiírt, áttételesen annak jövőbeni arculatát meghatározó pályázat lezárásaképp. A provokatív kommentek által sürgetett döntés elsősorban azért…..
Ben Hopson designer, együttműködésben Glen Liberman üzletemberrel 2010. elején hívta életre a Kinekt Design céget, melynek küldetése izgalmas, kortárs tárgyak létrehozása a forma és funkció újszerű ötvözésével. A kooprodukció első, immár termék formába öntött…..