Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Muntari

23 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napokban folyamatosan nőtt bennem a feszültség. A legjobban az bántott, hogy nem szánthatom fel a pázsitot a portugálok ellen. Pedig már annyira elterveztem, hogy megmutatom Pepének, miként fejelnek az igazi férfiak Ghánában. Amit ugyanis ő csinált azzal az egyszálbelű…..
Micsoda este volt a tegnapi! Nameg a tegnapelőtti - legalábbis amire emlékszem belőle... A legfontosabb, hogy a német fehérkenyerek ellen bebizonyítottuk a világnak, hogy a fekete kontinens első számú csapata vagyunk. Míg mi örömmel vadásztuk le a germánokat a fortaleza-i…..
Vasárnap délután megérkeztünk a focibajnokság helyszínére, ahol elsőként az USA csapatával labdázunk majd. Igazi ünnepre készülünk, és remélem, hogy a törzsfőnök pályára enged, mert a lefújás után mindenképp el szeretném kérni Obama mezét. Nagyon ki vagyok éhezve,…..
Na, az van, hogy még mindig Miami-ban dekkolunk és kicsit uncsi az egész. Komolyan, teljesen elkeserítő, hogy egyetlen jó alakú bikinis mufflont sem láttam, ellenben tele van a környék kiéhezett, pénzeszsák nagymamákkal, akik az edzőtábor kerítésén át dobálnak nekünk banánt,…..
YOLO, kedves Naplóm, YOLO! Tudom, hogy rég nem írtam már, de most annyira fel vagyok pörögve, mint mikor Balo papával dianás cukorkákat roppantottunk szét a farunkban, aztán (alul) félmeztelenül turistákat riogattunk a Piazza del Duomo-n! Repes a lelkem, hogy megint közeledik ez a…..
Mi van ma rajtam? Ma 2010.08.30 07:19:35
Etro ingben (26.000 HUF), Tommy farmerban (28.000 HUF), és Mexx zakóban (28.000 HUF) vagyok, ami összesen 82.000 HUF-ba került...
Máté Péter feltehetően meg se izzadt azalatt az egy perc alatt, amit tegnap a rendes játékidő hosszabbításában a pályán töltött; játékának köszönhetően a Debrecennek mégis jó esélye van, hogy megnyerje az EL (avagy Eszméletlen Lúzerség) 2010/2011-es idényét. Könnyen…..
Muntari 2010.08.27 22:09:00
@BÁNYAI: Mi a bajod a földevőkkel?
Álljon itt néhány jelenség, ami miatt úgy gondolhatjuk, hogy a Sziget nem tetszetős: Mit érdemel a közeli kerületekben tapasztalható zajszennyezés?Mit érdemel a tömeg a közeli hipermarketben?Mit érdemelnek a hipermarket parkolójában tarháló punkok?Mit érdemel, aki azt hiszi,…..
Mai vádlottaink, a koncerttahók az anyatejjel szívták magukba, hogy miként zúzzák szét mások zenei élményét. Legtöbben az ingyenes koncertek keltetőgépeiben fogannak, de a már kifejlett egyedek is az ilyen események alkalmával mutatják meg magukat teljes pompájukban. Ebből is…..
Végre valami téma, amit ide kell megírni. 31 év után ma eszméltem, hogy a névnapok elvileg szentek nevei. Rendes az általam nagyra becsült és mindig pozitív kontextusban említendő katolikus egyháztól (inkább kussolok, hogy legalább írásos nyoma ne maradjon a véleményemnek), hogy…..
Tudom, régen nem írtam, de nagyon nehéz volt feldolgozni a kiesésünket. Nem értettem azt se, hogy miért az a hajráfos Barbie baba Forlán kapta a legjobb játékosnak járó díjat, amikor én sokkal messzebbről rúgtam gólt a VB-n. Már-már azon gondolkodtam, hogy felhagyok a…..
Na, ne is szépítsük! Ramaty állapotban vagyok. Kiestünk. DE HOGYAN? Nem is értem, hogy miért rúgtunk annyi 11-est, mikor nem is volt semmilyen szabálytalanság. A mérkőzés óta nem bírok aludni és igazából a bulizás sem érdekel. (Adripapát vissza sem hívtam, pedig…..
Muntari VB naplója BOOYA!!! 2010.06.30 11:32:00
Egy csomó dolgot nem értek ezen a világbajnokságon... Megmérkőztünk például ezzel a fura germán válogatottal, akiknél többféle embert lehetett látni, mint az accra-i piacon. A legtöbbjük mondjuk ilyen átlátszó bőrű vörhenyszörny volt, akiket Ghánában biztosan nem engedne a…..
Hát, gyerekek, hihetetlen ez a VB. Ennyi náció és mind-mind olyan sokszínű. Nagyon érdekes, most szembesülök azzal is, hogy mennyi fehérkenyér nép van és az emberek többsége nem is szereti az afrikai gyümölcsöket. Én meg kétpofára habzsolom őket, azaz habzsolnám, mert a cifra…..
Lehet, hogy ma este minden ellenünk szól: mert a németek, egy angol szerint ugye mindig, na jó majdnem mindig nyernek (lásd Szerbia...), nincs egy góllövő csatárunk, az eddigi összes gólunkat a VB-n tizenegyesből lőttük (ebben már is 2-0-ra alázzuk őket), és az eddig…..
Bevallom őszintén, kicsit csalódott vagyok az eddigi csoportmeccsek után. Sokkal többet szerettem volna játszani. Tele vagyok energiával, Rajevac viszont folyton csak azt hajtogatja, hogy üljek nyugodtan a kormos seggemen. Mindig talál valami kifogást, ami miatt megfoszt a labdázás…..
Képzeljétek, interjút készített velem a Playból! Most küldték el a cikk várható tartalmát, szerintem tök jól sikerült. Abban a számban jelenik majd meg, amelyiknek a meztelen Whoopi Goldberg lesz a címlapján, de Ti már most olvashatjátok. Remélem a ghánai nép büszke lesz…..
GYŐŐŐZTÜNK! Elcsaptuk a szerbeket 1:0-ra, háhá, hiába járt az arcuk olyan furcsán, meg fenyegettek minket mindenféle vállról indítható rakétával a folyosón, szépen elkentük a szájukat. Az öltözőben felhőtlen volt az öröm, táncoltunk, artikulálatlanul makogtunk, csak…..
Sena Dagadu énekesnő a legismertebb Magyarországon élő ghánai. Az Irie Maffia díváját kérdeztük szülőhazájáról, az ott élő népekről, nyelvekről és arról, milyen a fociláz a nyugat-afrikai országban. Az énekesnővel a zenéről, éneklésről, egyéb projektjeiról szóló…..
Muntari 2010.06.13 13:46:53
Mi itt Splitben divatnégerekké váltunk. Sárral kentük be az arcunk és Muntari mezben várjuk, hogy repedjen a plávik sípcsontja! Hajduk live forever! TorcidaKüldő:+381 50 423 6666 Go Black Stars! Mampongban az egész falu nektek szorít. Struccot áldoztunk és a sámán…..
Hétfőn megérkeztünk Afrikába. Annyira boldog vagyok, hisz mégiscsak a fekete kontinens az otthonom! Nagyon untam már a sok fakó arcot meg a hideget Európában. Itt végre jó meleg van, tágulnak a pórusaim és kedvemre izzadhatok. Talpam alatt érzem, ahogy az elefántok vonulásától…..
Háttéremberünk, Megyeri András gyönyörű képei és rövid leírása a 2008-as Afrika Kupáról, amit Ghána rendezett. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/GhanaFanz/ghana_fanz_pikz_1/feed", "width":"500", "height":"350", "orientation":"horizontal", "size":"auto",…..
A catrachók nem kimondottan lágy vonású, érzéki pasik. Kemény, temperamentumos fickók. Futballsztárjaik közül Carlo Costly a csajok kedvence, aki simán megállná a helyét egy Iñárritu-moziban.   A közép-amerikai nagyvárosban játszódó film szólhatna egy erőszakos…..
Muntari 2010.06.08 10:35:18
A szakoldal nem ad sok esélyt a catrachóknak:
www.zonalmarking.net/2010/06/07/honduras-world-cup-2010-tactics/

Én szeretem őket, mert sok-sok banán terem náluk. A fejlécben lévő is nagyon tetszik. Nyam-nyam!

A döntőben találkozunk!
Múlt csütörtökön vérrögöt találtak a combomban, ami miatt nem játszhattam Lettország ellen. Először nem tudtam elképzelni, hogy milyen lehet egy "vérrög", de a csapatunk sámánja elmagyarázta, hogy ez olyasmi, mint ami a körmöm alatt szokott lenni gazellazsigerelés…..
Brrrrrrrrr, Rajevac mester a hollandok elleni vereség után még a melegvizet is elzáratta, basszus. Úgy fáztam a zuhany alatt, hogy még a legendás bambuszomat is alig láttam a lábaim között, úgy elbújt a hideg vízben. A mellbimbóm persze állt, mint az orrszarvú  szarva, át is…..