Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adam82

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv nyaraló és rokonsága ezidáig rendíthetetlen bizalommal látogatták a Kartágó Tours tunéziai csótányneveldéit és egyiptomi légkondiszerelőit. A legutóbbi afférjuk után azonban betelt a pohár, és kisírtak egy 10%-os kedvezményt az idei évre, amit azonban sajnos semmilyen egyéb kedvezménnyel nem…..
A jelenleg országosan már közel 33%-os elérésű Digi Sport csatorna március 14-én elindította társcsatornáját Digi Sport Plus néven. Az idén második évfordulóját ünneplő Digi Sportot bár futballprofilú sportadóként ismerhették meg a nézők, mostantól azonban a Digi Sport…..
Adam82 2011.03.17 12:01:53
Már a nyugdíjaslehúzó termékbemutatótúrák sem a régiek. A Pannon-URLAUB különösen agresszív nyereményjátékot eszelt ki a termékeik értékesítésére. Jaguska mamájára megpróbáltak rátukmálni egy állítólag 460 ezer forintos légterápiás készüléket, miután nyert 250…..
Kérem szépen, ez az A nap, amire vártunk is meg nem is, mert ugye véget ér egy hatéves kaland, és fény derül mindenre (muhaha), de olyan igazi hardcore rajongó nemigen akad, aki nem szeretné tovább nézni a történetet. Iszonyatosan fog hiányozni a sorozat, főleg a karakterek és…..