Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ovechkin *

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötvenpercnyi óriási teljesítménnyel és tökéletes védekezéssel nyerte meg a 2010-es A csoportos világbajnokságot a cseh válogatott. A kevésbé esélyes csapat a döntő estéjén jobban játszott, mint a gólt szerezni sokáig képtelen, ezért az idő múlásával egyre inkább…..
A szurkolók ne dobják ki a szívgyógyszerüket – javasolta az orosz válogatott drámai vb-elődöntője után Alekszandr Ovecskin. A csapat egyik sztárja szerint – aki ezen a világbajnokságon nem tartozik a legjobban teljesítők közé – nem lepődtek meg a németek hősies…..
Ovechkin * 2010.05.23 15:48:56
@Gitche: a Sport1 adja ;)
Ovechkin * 2010.05.23 15:11:01
@Dany: És akkor most mindenkit szekáljunk, hogy miért nem verte szarrá a német( tavalyi kiesőjelölt ) csapatot? Mert ezek szerint az amerikaiaknak, a svájciaknak meg még a németekkel szoros meccset játszó csapatoknak is mondhatnánk ezeket...Szerintem a németek a kanadaiakat is begyalulták volna a földbe ilyen játékkal. Igaz a csehek is jók de én biztossá veszem hogy Ovechkinék olyan hokit fognak mutatni amit jó nézni és amikor átveszik az aranyérmet akkor lehessen mondani hogy megérdemelték... Szóval ma : GO GO GO RUSSIA
A cseh–svéd dráma után azt hittük, mára ennyi elég lesz, de nem: a német válogatott soha nem látott teljesítményt nyújtva nehezítette meg az oroszok dolgát az A csoportos világbajnokság második elődöntőjében. Mondhatnánk azt is, hogy a kétszeres címvédő nem volt elég…..