Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bőgyatya2010

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékszünk még a jó öreg autóstáskára ugye? Ami egy kisméretű, az iratokat és apró kis tárgyainkat gondosan őrző, általában egy csuklópánttal is kiegészített képződmény volt. Azaz nem volt, van - hiszen még most is bőven fellelhető az utcán, és kapni is lehet belőle…..
Lehet új kocsid 25 éves fejjel, kápére. Elmesélem hogyan. Kamasz gyerekként nyaranta vállaltam diákmunkát. (Ne hamarkodj kishaver, várd meg míg befejezem a mondókámat. Na.) Hordtam ki telefonkönyvet, terjesztettem szórólapot, kisegítő felszolgáló voltam, kölykökre vigyáztam.…..
Bőgyatya2010 2012.06.16 12:25:34
@go diamond: És ezér mentél az USÁ-ba? Ezért kár volt elmenni mert ennyit itthon is simán meg lehet keresni. Sőt sokkal többet is.

Nem értem mikor szidják ezt az országot. Nincs itt semmi gond, csak túl sok az agyatlan droid akinek egyszerűbb bűnbakot keresni mint beismerni hogy egy tehetségtelen, agyatlan senki.
Bőgyatya2010 2012.06.16 12:28:11
@go diamond: Nem tudom én nem kapok "havi fizetést", de azt tudom hogy a havi kiadásaim nagyobbak ennél az összegnél.
Bőgyatya2010 2012.06.16 11:47:46
@go diamond: Tegyél valamit az életedben?

Te mit tettél azon kívül hogy tanultál, azután meg beültél egy munkahelyre ahol reggeltől etig megmondják hogy mit kell csinálnod szaros havi 170-ért?

Az tett valamit aki nem a nulláról, hanem mínuszból indult mert mondjuk szülők nélkül nőtt fel árvaházban de tanult persze nem flancos egyetemeken hanem a legjobb iskolában ami létezik: az ÉLET iskolájában.
És ma már milliárdos lett, nem függ senkitől és semmitől és fél évente cserélgeti az olyan értékű kocsijait, amik 20 évnyi fizetésedből nem jönne ki!!!!!!!!!!!
Több „Molotov-koktélt” dobtak ma hajnalban egy romák lakta házra Hatvanban. A rendőrség azt is vizsgálja, hogy van-e etnikai szál a történtekben. - írja a HEOL. Szerintem az is baj, hogyha egy embernek is eszébe juthat egy országban egy ilyen hír hallatán az, hogy ez…..