Regisztráció Blogot indítok
Adatok
japanautos

0 bejegyzést írt és 229 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bigyóblog Késélező 2011.06.03 13:25:35
Kést élezni unalmas, én legalábbis nem szeretem, ezért csak a hússzeletelő késem éles. Arról nem is beszléve, hogy évekig tartott, míg megtaláltam az a késélezőt, mely kényelmes is és élezi is a kést. Ha korábban látom ezt a példányt, lehet, hogy több éles késem lenne…..
Tisztelt Praxis blog,   Ez a történet életem egyik legkeményebb kórházi története, úgy hogy a családomban több orvos is található és azt hiszem nyugodtan mondhatom, alaposan ismerem az egészségügy helyzetét, a közalkalmazott orvosok és ápolók körülményeit,…..
Szemre nem rossz, de a kesztyű minősége használat közben mutatja meg magátPapp Tibi megmondta, szart csak olcsón vegyünk – a lidlis motoros kesztyűért annyira keveset kértek, hogy az árára sem emlékeztem, guglival kellett kikeresnem. 5999 forint; a kérdés, megér…..
„Miért van az, hogy ha egy pasival barátsággá redukálod a korábbi kapcsolatod, az stand by állapotban marad?” – tisztességtelen ajánlatot kap egy lány, és nem tud mit csinálni vele. Kicsit megmozgatja ugyan a fantáziáját a piszkos gondolat, egyszerre vonzza és…..
Na, ezt a témát még nem jártuk körbe a blogon: a srác megismer egy lányt, és egészen addig a pillanatig élete szerelmét látja benne, amíg meg nem tudja, hogy a csaj eléggé okos. Történetünk mesélője nem a személyes átélő, hanem annak legjobb barátja, aki egy hibás…..
Nem tudom, hogy Pokyvali türelmetlenségének mennyire van sok alapja, mert én nem járok a levelében említett úton naponta, így sosem tűnt fel, hogy van ott értelmetlen lámpa. A városba befelé viszont nem feltétlenül szivatás okán lehet hosszan piros, hanem hogy elosszák kicsit a…..
asanisimasa Jonah Hex (2010) 2010.10.22 15:56:00
Bár a Filmdroidon mindent elkövettek, hogy lebeszéljenek erről a Jonah Hex című izéről, én csak megnéztem, mit tudni, meg hogy nem vagyunk egyformák. Nem is mondom azt, amit sokan ott, én -bár egyszer belealudtam, de ez beszámítható ez ebéd következményének is-…..
Másfél millió forintot gombolt le Angelina Jolie-ról egy portás, aki a tulajdonos tudta nélkül bérbe adta a Tűzraktár épületét a sztárnak. A színésznő kénytelen volt kétszer fizetni a helyszínért, írja a mai Bors, ahol egyébként az űbermodoros sajtómunkások csak…..
japanautos 2010.10.20 11:52:56
@ziza133: ez nem bűncselekmény ennyi info alapján, polgári peres úton követelheti vissza pittné a pénzét kovács II béla portástól. arról van szó hogy olyannak fizette ki a lovét, akinek nem kellett volna. nem néztek utána, hogy ő ki és milyen jogcímen adja bérbe. jogalap nélküli gazdagodásnak híjják az ilyet.
Levélírónk elkeseredetten vadászik a tuti pasira, aki útközben kieszi a hűtőjét és lehetetlen kérdésekkel zaklatja e-mailben. Álmaiban egy 30 év körüli őszinte és egyenes ember szerepel, de egyelőre még csak árnyékokra vetődik. Ma a tökéletes pasi-lelőhelyet keressük.…..
japanautos 2010.10.20 11:01:06
@kóristalány: adom én, csak szépen kell kérni. :-D
japanautos 2010.10.20 11:10:40
@Kósza: így van. Engem ki kell érdemelni. ;-)

@Frigyesur: vagyunk, hidd csak el.

@Nutshell: ott a pont.
„Először azt hittem, Rékát túszul ejtette a maffia, mert a srác pont úgy festett, mint a filmekben a legaljasabb bűnöző” - a rémálmok legtöbbször úgy válnak valóra, hogy észre sem vesszük. Következő történetünket nem a közvetlen átélő írja, hanem annak…..
„Együtt aludtunk és a lábát átrakta rajtam éjszaka (talán nem álmában) én pedig nem tudtam, mit csináljak” – a pasi már lezárta a múltat, csak a múlt nem zárta le őt. Az ex-csaja és annak új pasija rendszeresen az orra előtt élik életüket, beszélik ki intim…..
japanautos 2010.10.18 09:12:02
@Nutshell: én is nagy val'színűséggel azt hiszem, hogy a csaj frankón újra kapcsiban érzi magát. De figyeld ezt is:
"Szerettem Katát és szeretem megint, de a szeretet látószögeit változtatni pont olyan nehéz, mint érthetően leírni az érzéseimet ezzel kapcsolatban." A posztoló már agyal...
japanautos 2010.10.18 09:23:31
@Kedves Nard: jap. jogosak a meglátásaid, azt hiszem a srác nem lesz ilyen tárgyilagos. még posztot is írt a csp-re.
japanautos 2010.10.18 09:39:46
@Nutshell: fránya dolog ez az idő megszépíti. tény hogy a szar részeket az emberek könnyebben törlik. egy idő után lehet belőle tanulni. csak ugye kétszer nem tudsz abba a bizonyos folyóba lépni. vagy tanultál és úgy lépsz bele újra (hideg volt a víz, brrr) vagy idő szépítette emlékkel (milyen kellemesen hűvös volt a víz, ahhh).
LisztesLáda Daily Banksy! 2010.10.17 12:01:23
japanautos 2010.10.18 09:30:32
Az ember ki se teheti a lábát anélkül, hogy ajánlanak neki valami csodaszert bármire. Én például gyanútlanul átmotoroztam Tű barátomhoz, aki BMW-s (motor) és búvár, továbbá ő a Kütyüdoktor. A Kütyüdoktorral kapcsolatban kellett megbeszélnünk, hogy mi legyen azzal a rengeteg…..
„Az elején gumival szexeltünk, majd fokozatosan, az ismeretségünk elmélyülésével egyenes arányban, ez elmaradt. Egy szép nap hívatlan vendégek jelentek meg a szerszámomon” – következő történetünk az óvszerhasználat állandó fontosságára szeretne…..
japanautos 2010.10.15 08:46:43
@Barry Kent: márpedig a nős férfiak mind gyenge immunrendszerűek, az is köztudott ... :-D
„Csakhogy én tudok viselkedni ittasan, ő pedig rendszeresen csinál valami balesetet, már kétszer esett el lépcsőn, és számtalanszor esett le bárszékekről” – na, most aztán feldobták a labdát! A következő menetben a nő és az alkohol bizarr kapcsolatában fogunk…..
„Mert én leszek akkor a 'pedofil' és ő a lány, aki tuti csak az 'idősebb pénzes pasira hajt' (ami nem igaz)” - Egy véletlen téli baleset során ismeri meg a srác a lányt: a korkülönbség a legkisebb baj, hiszen őket zavarja a legkevésbé. Ami nyugtalanítja a srácot, az a…..
japanautos 2010.10.13 11:07:29
@Piszok Alfréd: persze hogy nem kell parázni, hogy ha valaki 27 évesen még nem apa.Én azt mondom, hogy nekem teljesen jó volt már apának lenni, sztem pont akkor kellett se késöbb, se korábban. Hogy ha valaki nem akar még családot az az ő dolga (véleményem attól még van róla).

Másfelől szenvedni fog a srác, első hsz-emben kifejtettem miért.
Nem ragoznám, car lesz neki, főleg ha ilyen szerelmetes.
japanautos 2010.10.13 11:13:30
@Kytia: nem feltétlenül. De ha össze kell vetnem egy szar véget ért szerelmet meg egy szépen, csak nagyon fájdalmasan lezárt kapcsolatot, akkor inkább az utóbbit javallom a srácnak.

Az én sztorim röviden annyi: fiatal nővel kapcsolat, nem élte ki magát, megszívtam. A részleteket sejtheted.
japanautos 2010.10.13 11:31:33
@Kytia: olvasd el akkor 2. számú hozzászólásban @Commodus hozzászólását. Az én esetem tanulsága az, hogy ha valaki nem éli ki magát, akkor késöbb (külső vagy belső okból vezérelve, tökmindegy) ki akarHATja. Az én esetemben,az indoklás annyi volt, hogy 'rossz' volt hallgatni, hogy a barinők fűvel-fával, ő meg nem tud mit mondani. Mert hogy ő még nem tapasztalt eleget. Egyébként más kot nem tudott mondani hogy mi volt a rossz a kapcsolatunkban, mert elvileg minden működött. Van ilyen is. Ennek ellenére én magamba néztem, de egy ilyen indoklással nehéz volt szembenézni,hogy én valjon mit tehettem volna meg.
„Egy idő után érzem, hogy a pasija keze le-föl jár a fenekemen, meg ahol csak ér. Gondoltam, biztos annyira részeg, hogy eltévesztette a házszámot.” - Érdekes történt következik, még figyelemreméltóbb konklúzióval. Ha egy csajt és egy pasit nem csak a szerelem tart…..
japanautos 2010.10.12 09:29:30
@Father Justice: " Ha a segg(ésmindenmás)tapizós éjszaka után még kérdéses számodra, hogy Laci hűséges-e, belőled is ideális feleség lesz, akárki meglássa. :)"

Nagyon be vagyok lassulva, ez most szarkazmus volt vagy esetleg tényleg így gondolod a posztoló csajról?
japanautos 2010.10.12 09:46:35
@Kytia: "Amúgy nekem úgy jön át, hogy Erika és Laci előre megbeszélték, hogy berántják a posztolót egy hármas játékba. Erika a félszeg vetkőzést, Laci meg a tapizásos kedvcsinálást vállalta magára.:)"

Valahogy nekem is ez jött át.. :-D
Mintha egy kicsit hasonló lenne a gondolkodásmódunk e téren. Khmmm.
japanautos 2010.10.12 09:50:14
@Kytia: "Nálunk senkinek se jutott eszébe szexelni, csak arra emlékszem, hogy a mellettem fekvő srác fejbe dobott egy párnával.:) "

Na a srácnál így kezdödik az előjáték.:-D
Oviban hajhúzkodás, hárman párban meg jól megdobjuk párnával... muhahahaha. Tudod, a csajok a rossz fiúkra buknak. És a mai napig emlékszel arra, hogy fejbe dobott... így müködtök Ti nők. :-D
A múltkori posztunkra több olyan reakció is érkezett, melyekben hasonló, nem túl szívderítő randi-tapasztalatokról számoltok be. Mivel készültünk már valamivel, ezért vártunk ezek közzétételével, de most íme egy ilyen élmény, a női oldalról.   Sziasztok! Nem tudom,…..
„A szórakozóhelyen ismertem meg a piercing nélkülit, azzal mentem haza, és az ikertesója (a piercinges) mellett ébredtem! Csinálnak ilyet az ikrek? Ez valami perverz hobby?” – vígjátékba kívánkozó kalanddal zárjuk a hetet: a srác egy alkoholgőzös diszkótúrán…..
„Én sokáig úgy hittem, hogy az a lány, akivel 9 hónapig futottam, az Igazi. De kárt okozott nekem. Érzelmi és anyagi kárt” - Tegnap a nagy Ő-t kerestük, és ma is a nyomába eredünk, egy sokkal súlyosabb történettel. Levélírónk egy úriember, akinek korára csak…..
„Konkrétan nem tudom, hogy megcsalt-e, de elég sok bizonyíték ezt mutatja. Ennek ellenére viszont én február óta szenvedek” - az „Átvert, de vissza akarom kapni” kategória következő darabja. Levélírónk egy pasi, aki teljesen kiábrándult már a nőkből , ám…..
Banditos 2in1, autós és motoros is, így mindkét típusú jármű vezetőinek szemszögéből látja, hogy kihez hogy viszonyulnak a közlekedők, most pedig jól beszól nekik itt a blogon.Én is olyan motoros vagyok aki azért elég – túl? – gyakran autózik. Ezért el is szoktam…..
A nyárnak vége, de bízunk benne, hogy újabb történetekkel vértezitek fel a blogot az őszi szelek ellen. Ahogy korábban is tettük, ezúttal is összesítettük a kommenteket, és a beérkezett számos e-mail alapján megvannak a szeptemberi nyerteseink, akik CsP Pontokat nyertek. Hogyan és…..
japanautos 2010.10.01 08:06:01
japanautos 2010.10.01 08:41:41
@Father Justice: amúgy mire jók is ezek a pontok?