Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xeria

4 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A minap hallottam a tévében, hogy azok az egyedül álló anyák, akik szüléskor nem neveznek meg apát, a gyermek születési anyakönyvi kivonatába egy kitalált személy írnak be.Első döbbenetemben nem is fogtam fel a dolgot, aztán elkezdtem gondolkodni.Kitalált embereket teszünk…..
Figyelek rád Első téma 2011.01.03 18:51:00
 Ezt a blogot abból a gondolatból hoztam létre, hogy sokan szeretnek egy-egy adott témához hozzászólni, vitatkozni. Én meg szeretem figyelni, olvasni a véleményeket ahogy kialakul egy vita, véleménykör, ahogy a résztvevők észrevételeket tesznek.Várom az ötleteketis, hogy…..
Figyelek rád Szórakozás 2011.01.09 11:05:00
 Most egy kissé más téma felé kacsingatok és megyek el. Azon gondolkodtam, hogy milyen is az emberek szórakozási, ünneplési szokásai, módjai? Akárhogy is nézegettem ezt a témát, biztos, hogy nem ítélhetem meg jól a dolgot egyedül, ezért szeretném közzé tenni és olvasni a…..
Figyelek rád Nő vagyok 2011.01.04 19:53:00
 Ezt a történetet egyes szám első személyben szeretném megírni, mert így könnyebb elmondani. A történet.A negyedik ikszen túl vagyok, és a gyengébbik nemet képviselem. Úgy alakult az életem,hogy az elmúlt 6 évben lett egy kapcsolatom, egy olyan férfival aki nem egyedül…..
Kedves Despota!  Először is gratula a blogodhoz, szoktam néha olvasgatni.Most viszont elküldeném a saját történetemet, teljesen friss az élmény, mert ma történt. Hátha tud valaki belőle okulni, illetve a véleményekre is kíváncsi lennék.  2010 nyarán költöztünk a…..
xeria 2011.01.14 21:32:52
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): mert nem hiszem, hogy szimpatikus az, ha valaki felsorolja mi mindene van és nem is odaillő. Ezért. nekem is van 9 szakmám. És? Kit érdekel, hogy kiadványszerkesztő is vagyok amikor egy portási állásra pályázom? És diplomám is van, mérnöki. És érdekes ez akkor ha portás akarok lenni? de van végzettségem portási álláshoz is. És ez érdekes akkor ha kiadványszerkesztő állást pályázok? Szerinted hogyan hat ez egy olyan állás hirdetőre kinek mondjuk csak érettségije van és egy szakmája? De ő az úr mert ő az aki munkát tud adni! Vilcso?
NAgyon is köztudott, hogy főleg a közférában álláshelyen azok vannak akiknek van kapcsolata. Ritka amikor egy-egy hely úgy üresedik meg, hogy nincs rá máris rokon, ismerős. Viszont aki ott ül az nem a képzettsége miatt van ott! És ezt mindenki tudja. A pályázó is! Ennek ismeretében kell megírni a pályázatot egy állásra.
BUÉK mindenkinek! Az év első posztjában egy nős férfi 14 év után rájön, hogy nagyon elkapkodta a házasságot, ugyanis a nagy Ő csak most került képbe. Most megismerheted a két tűz között őrlődő férfi lelki világát. Mert 14 év nagyon hosszú idő… És természetesen az…..
xeria 2011.01.03 19:22:47
@is:
Nem baj ha vitatkozni szeretnélnél én csináltam egy témát ennyi. Én meg a háttérből mint banya-nyanya figyelek és olvasom a hozzáfűzéseket!
xeria 2011.01.03 18:13:28
@gyvy:
Na látod ez is oylan dolog... ha tényleg huhog? :-)
Nem hiszem,hogy az általam említett példa sok embert érdekelne, de ez csak egy apró kis szösszenet volt a részemről. Igazából sokkal húsbavágobb témákat vetnék fel. Olyan vitaszobát lenne jó csinálni de nem chat formájában mert azt nagyon utálom.
És valóban lenne mindenféle hozzászólás, de ebből a sokszínűségből lehetne a véleményeket csoportosítani.
Itt is viszonylag két tábor alakult ki kapásból, ahogy egy ilyen témában lenni szokott. De ha megfigyeljük, akkor más-más szemszögből láthatjuk ugyan azt a véleményt, gondolatot és ettől érdekes az egész, nem?