Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.FENE

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na gyerekek, többen írtak nekem, hogy nekik is megvan a játék (legtöbben egyetértettek velem, hogy gagyi, de ezt csak úgy mellékesen...) és egyesek felvetették az ötletet, hogy lehetne szervezni egy multizást. Egy b@d nevű kommentelő hajnaldó is volna megszervezni az egészet. Szóval…..
Kicsit megkésve, de azért meg kell említeni, hogy kis blogomat megemlíti a "Tallózó" nevű újság, amely az iskolákban jelenik meg. Mindig megtiszteltetés az ilyen, azt azért sajnálom, hogy valamit félreértettek, mert a bemutatott játékokat nem lehet letölteni a blogon.…..
Mr.FENE 2008.04.18 13:07:50
Itt talán nem lesz olyan egybehangó az egyetértés, mint a Rebelsnél. Gondolom ezt azért, mert ezt a játékot jó sokan ajánlották nekem. Spiderman első részéhez is volt már szerencsém, ugyanis a film dvd-jén rajta van a játék demója is. Hát bizony az is elég volt, kezelhetetlen…..
Mr.FENE 2008.04.13 09:55:49
Na azért az, hogy a grafika tűrhető egy kicsit nagyon merész kijelentés.
pc.ign.com/dor/objects/664391/spider-man-2/images/spider-man-2-20040707034142093.html
Mellesleg akinek tetszett a spidy3, az mindenképp próbálja ki az ultimate-spidermant.
Ott már lehet Venommal is zúzni és isteni.
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.03.24 10:40:00
Új banner! Olyan szerencsétlen vagyok, hónapokon át hülye voltam átállítani, erre tessék... Végig rossz helyen próbáltam... Nagyon pro vagyok.(A múltkor nem én raktam fel) Az új fejlécet "rexor" küldte nekem már nagyon régen. Bár az én fekete-fehér képem is…..
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..