Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1 kolléga!

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hittem, Gábor levelének fejleményeinél durvább sztori egy ideig nem lesz, de lett, hiszen Magyarországon vagyunk. Érettségi-esszé hosszúságú levelet kaptunk T.-től a fenti tárggyal, vagy inkább novellát, és reménykedünk, hogy - mint megannyi szépirodalmi műnek - a fele sem…..
Kaptunk egy újabb levelet Gábortól, a levél szerint most a testvérét találták meg az ellenőrök az előző eset kapcsán a névről emlékeztek. Üzentek is vele, hogy vissza vágnak Gábornak, ezek után kérdés, mi lesz ha az utasok több észrevételt írnak, felfedik az esetleges…..
1 kolléga! 2010.05.22 12:04:16
Üdvözlök minden kedves hozzászólót, és üdvözletemet küldöm K. Gábornak és testvérének! Szeretném, ha mindenki tudná, hogy a mi is van itt valójában. Igen tegnap volt egy hete hogy a Gábornál igazolatlan bérlethasználatot észleltem az ellenőrzés folyamán, amit ő sérelmezett!
(hozzáteszem, ha nem tudom igazolni, hogy az enyém a bérletszelvény az utazásra nem jogosít, bármeddig van pecsételve) Szerintem ehhez nem kell egyetemre járni, hogy megértse az ember! Na de ez már a múlt, mert K. Gábor azt írja, hogy befizette a büntetését, ami azt jelenti, hogy igenis megszegte az utazási feltételeket és elismeri! …. Na kérem szépen akkor térjünk a lényegre,a tegnapi esetre!!!!
Igen ismerős volt a fiatalember, mert nagyon hasonlított a K. Gáborra, ami később kiderült, hogy az édes testvére, de akár lehetne az ikertevére is olyan nagy a hasonlóság.
A lényeg !!!!!
Nem a név volt ismerős, hanem az arc, aki azt mondta nekem, hogy írni fog rólam! Megjegyezném, azt ír mindenki, amit akar, és ott, ahol akar! …..
Az ellenőrzés folyamán megkérdeztem a testvértől, hogy megismer e engem ő nagyon korrektül válaszolta, hogy nem, hogy frisitsem az emlékeit mondtam neki, hogy ma egy hete találkoztunk, ő mondta nekem, hogy ne haragudjak de neki nem rémlik semmi, mire én bemutatkoztam, hogy én vagyok a 75. ös! Na ez már egy mosolyt csalt az arcára és tudatta velem, hogy az öccsével találkoztam ő szokott blogolni!
Ekkor én kértem tőle az érvényes menetjegyet-bérletet! És láss csodát a testvérke előkotorta a pénztárcáját, a tárca mélyéről előhalászott egy jegyet, ami valamilyen úton-módon nem volt kezelve! Gondoltam magamban, Gábor Gábor, isten nem ver bottal, és ez is, megérne egy szösszenetet a blogon! Én szépen megkérdeztem, hogy hajlandó e rendezni a helyszínen ezt a kihágást, ami xy forint! Mondta, hogy nem szeretné a helyszínen rendezni csekken szeretné. Semmi gond kértem tőle egy igazolványt vagy árképes azonosítót, kaptam egy diákigazolványt …….Na így került hozzám a diákigazolványa a testvérkének,hogy megpróbált ingyen utazni! …
Igen az igaz, hogy telefonáltam egy kollégámnak és megkértem, hogy legyen szem, és fültanúja miközben felveszem az adatait, azért, nehogy valamilyen rágalmazás érjen utólagosan! És szerintem azzal nem sértett meg senkit a kollégám, hogy fel tett egy egyszerű kérdést „maga is fog blogolni, ha igen akkor csak az igazat? „
Remélem, hogy tisztán látja mindenki a tényállást, csak úgy nem kerül a kezembe a diákigazolványa senkinek. és nem a név volt ismerős hanem az arc!! Nincs semmilyen lista semmiről, és senkiről, de ugyanúgy, mint a mi arcunkat megjegyzik az emberek mi is, megjegyzünk arcokat, ideig, óráig!
Hozzáfűzném, hogy ha cetlire írogatnánk neveket, akkor egyszerűbb lenne kikérni Debrecen lakcímnyilvántartását, mert minket, ellenőröket senki nem szeret…… Na de nem is azért vagyunk, hogy szeressenek, és nem is erről szól ez a munka, hanem, hogy felfedjük a hibákat, és betartassuk az utazási feltételeket!
Részemről ennyi, és köszönöm azt a kis időt amit a bejegyzésem elolvasására szántatok!

Üdv : 75-ös.