Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rotika46

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összesen 2,7 milliárd forintba került az ócsai szociális lakópark - derítettük ki közérdekű adatigénylésekkel. A 80 felépített házból 39-ben laknak, ez 70 millió forintos költséget jelent családonként. De ha sikerül mind a 80 házra bérlőt találni, akkor is 34…..
Egy normális helyen az embernek nincs szüksége autóra. Ha nagyon vágyna rá, persze hobbiból lehet, de milyen kretén egy hobbi már az autózás?! Vélemények az azonos című írásunkról...
rotika46 2010.05.26 10:31:18
@záporjózsi: 2 évig nem volt autóm. és sok intézni valóm van az egyetem mellett. céges, és lakásingatlanokkal kapcsolatos. mindennel el voltam maradva, mert nem tudtam tömegközlekedéssel elérni pl zuglót hétköznap , mert akkor elkéstem volna máhonnan. Nem volt gond nekem a busz s a vonat, sőt vonattal szerettem járni..akkor mindig bringával mentem. Amúgy meg napi 800 ft-ba került az utam. Ha kocsival jártam be az egyetemre, akkor csak 1200 ft volt, és tudtam vinni magammal minden szükséges cuccot! Nem beszélve arról, hogy sokat járok haza Erdélybe és 3an megyünk plusz csomagok, és jóval olcsóbb mindt a vonat, és vihetek sokmindent. És igen, a vezetés az egyik hobbim!