Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marathon

55 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2015 méteres futás 2015 Szigetmonostor: Négy Komp Futás. ..
Futónaptár Budapest:  Budapest futónaptár. Országos versenyek: Magyarország futónaptár.   ..
Legújabb futóversenyek a futónaptárban. A Teliholdfutamtól kezdve a Budapest Maratonig...
Fáj a lábad a külső oldalon? Akkor ezt olvasd el: fáj a lábam. Amennyiben ez a fájdalom a térd magasságánál van, akkor a következő az ajánlott: a fájdalom a külső térdhajlatnál: IT-szalag...
Turizmus-közlekedésBecsey: 760 kilométernyi kerékpáros fejlesztés az új uniós ciklusban     - A 2014-2020-as uniós ciklusban mintegy 760 kilométernyi kerékpározással összefüggő fejlesztés lesz - mondta  Becsey Zsolt közlekedésért felelős helyettes államtitkár az idei…..
Legújabb magyarországi és nemzetközi útvonalterv készítése: nemzetközi útvonaltervező...
2015-ös új versenyek: futónaptár.  Régebbi versenyek: 2014. és a következő év futóversenyei: futónaptár 2016-ban...
2015-ben is teletűzdeltük parafatáblánkat sok érdekes programmal: A Zöldgömb eseményei..
Maraton Futás A futótérd 2015.01.21 13:43:05
A futók térdpanaszai gyakran a testfelépítésre vezethető vissza. A megnövekedett Q-szög a térdkalács mozgáspályáját kifelé mozdítja, egyes részeket túl, míg másokat alulterhel. Te milyen adottságokkal rendelkezel? Itt olvashatsz többet: a futótérdről. ..
Yours Truly 2015 2015 Sunday Jan 25 and Sunday Feb 22 A fascinating collection of "home-made" runs anywhere on earth! Come and join us in the winter fun run! Seppo website: http://seponkotisivut.dreamhosters.com/public_html/kotirataultra/yourstruly.php YT közös futások helyszínei a…..
Hol találhatóak futónaptárak? Havi bontásban: a hónap futónaptára Heti nézetben: heti futónaptár. Listás nézetben: futónaptár versenyek.  ..
Alig egy hónap van hátra a szezonzáró Balaton Maratonig. Kedvezményes szállásajánlat futóknak: a siófoki Hotel Balatonban...
Maraton Futás Futónaptár 2014.10.20 12:52:25
Hol találok versenyzéshez futónaptárt? Például itt: országos futónaptár. Kezdőknek amatőr futóversenyek, haladóknak maratonok!..
Tervezd meg a közlekedési útvonalad Budapesten : autós útvonaltervező térkép Budapesten akár kitérő beiktatásával. ..
Ez az első futó bejegyzés, amit rendszer automatikuson futtatott. ..
A mezei futás másnapján, szerdán pihentem. A csütörtöki átmozgatás után Feri bácsihoz mentem gyúratni. Mindig feltöltődöm nála, mesél, meghallgat, tanácsokat ad, komoly pszichoterápia is egyben. Azt jósolta, hogy 42 perces tizesre futok majd egy 43 percest, aztán 5 perc alatt…..
Míg a futás nem ajánlott nagy túlsúllyal rendelkezőknek az ízületek sérülésveszélye miatt, addig a kerékpározás az egyik legjobb testmozgás. A biztonságos kerékpározáshoz keress kerékpárutat  ahol az egymást sem kímélő autós csatározásoktól lehetőleg távol vagy és…..
A testtömeg index (BMI, magyarul rövidítve TTI), vagy ritkább elnevezéssel Quetelet-index (angolul body mass index, rövidítve BMI) egy statisztikai mérőszám, mely az egyén testmagasságát és -tömegét veti össze. BMI testtömegindex kiszámítása során a kilogrammban megadott…..
Nem találod az utcát, ahová menni szeretnél? Több kerületben is létezik ugyanazon utcanév? Utca és házszám kereső térkép: Budapest utcakereső térkép...
Az esztergomi futóverseny-sorozat zárófutamának képei: Futó képek...
maratonfutás Balaton Maraton Siófokon a magyar tenger partján. Szállás: Balaton Maraton Siófok. Távok és résztávok: maraton 42 km 3 részletben, 1/3 maraton (14 065m), 1/6 maraton (7 032,5m), félmaraton (21 097,5 m), 1/4 maraton (10 548,8 m)..
Hogyan találjunk megfelelő sportmelltartót? Mik a kiválasztás szempontjai? Tényleg a méret a lényeg? a megfelelő sportmelltartó. ..
Budapest-bajnokság január 26. SYMA Csarnok Elan Indoor Meeting január 27. Pozsony Indoor Classic Vienna január 29. Bécs Gugl Indoor Meeting január 31. Linz Hallen Meeting február 2. Karlsruhe Russian Winter február 3. Moszkva MASZ nemzetközi…..