Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Étrisyon

191 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő, hogy sokan, ha átverésről, álhírről van szó, még a legelemibb logikájukat is képesek eldobni. Egy profi, tényleg hihető átverésnél persze más a helyzet, van, amihez tényleg roppant rafináltnak kell lenni, de hogy sokan bármilyen e-mailben/Facebookon/stb. érkező elmebeteg baromságot…..
Bemutatjuk hivatásos művészünk, Gay Zoltán alkotását. Címe: A semmi.   A mű maga a megtestesült művészet, az önkifejezés csúcsa. Egyszerre mutatja be a mindenséget, és annak a teljes hiányát. A fehér szín a nagy semmit, a fájdalmas hiányt érzékelteti, mely a művész lelkét áthatotta. A kép…..
Késő este kaptuk a hírt, miszerint Sopronban és környékén ismét megszaporodott az idegen aktivitás. Feltételezzük, hogy a "VOLT fesztivál" álnevű, éves rendszerességű, ismeretlen célú titkos összejövetelüket tartják, így aztán egyből összepakoltunk, vonatra szálltunk, és irány Sopron! Ahol…..
Dzsoni, ez a te műved?..
Béla vagyok. Épp kimenőt kaptam a Taigetosz Pereme elmeotthonban, így aztán hazaérve első dolgom volt felnézni az internetre. Tudomásomra jutott egy - meglehetősen groteszk nevű - társkereső, ami felkeltette a figyelmemet. Erről írok pár cseppet sem lényegtelen észrevételt. (Az oldal nevét nem írom…..
Csapatunk tegnap útra kelt, hogy egy izgalmas, és veszélyektől sem mentes expedíciót folytasson az idegenek inváziós központjába. Leghaszontalanabb társunk, Csang Lao-Sing bácsi már az elején kidőlt a sorból, ugyanis a kínai piac látványának nem bírt ellenállni, és élienvadászat helyett inkább…..
Stábunk az imént kapta a hírt, hogy külsős megfigyelőink egy készülő élien inváziót lepleztek le Budapest környékén! Miután Szájensz Béla állapota ismét kritikusra fordult, a Tajgetosz Pereme elmeotthon orvosai levélszémra tömik belé a Seduxent. Ezért most én, Hans Walterhasser fogom vezetni az…..
Ügyes vagy Dzsoni, nem csalódtunk benned.....
Ismét beletúrtunk az internet hatalmas fostengerébe, hogy kihalásszuk a legbüdösebb trágyát, ami a Youtube ganédombján megtalálható. Mielőtt megnyitjátok, fontos felhívnom a figyelmet: a videó a nyugalom megzavarására alkalmas, szexuális utalásokat tartalmaz, és durván sérti…..
Vendégposzt következik, egy neve elhallgatását kérő egykori tanártól.Stábunk vacillált, hogy közzétegyük-e ezt, a profilunktól nagyon elütő írást, de végül stábunk megszavazta a közzétételét. Ígérjük, több ilyen komoly írás nem lesz! Mi a baj a mai magyar oktatási rendszerrel? Ha röviden akarnék…..
https://www.facebook.com/Hihetetlen.Magazin/posts/763295367065200:0  ..
Előzőleg már adtunk néhány tippet, hogy ha fel akarsz hagyni a szépséggel, és teljes erőddel azon vagy, hogy elcsúfítsd magad, akkor milyen lehetőségek állnak rendelkezésre. Azóta a kommentelőktől is kaptunk pár új ötletet, valamint én, Béla is gondolkodtam a további lehetőségeken. Ennek eredményét…..
Jó szokás szerint áll a bál, valaki közpénzből baromi drága honlapot rendelt. Úgy gondoltam tudok egy ellenpéldát, ami olcsóbb. Gondolkodtam, hogy hogyan kellene megírni, hogyan kellene tálalni a két eset összehasonlítását, utána kiderült: Fogalmam sincs arról, hogy az olcsóbb honlap mennyibe…..
Étrisyon 2016.02.07 17:43:12
@________________: Csak az agyára ment szegénynek a narancslé.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot   Tisztelt Munkahelyi Terror! A tulajdonos felvette egyik barátjának egy barátját cégünkhöz…..
Étrisyon 2016.01.12 14:50:11
@monddazigazatmar: "Hogy illik a magadról kialakított élmunkás képbe az, hogy ott bőgsz az ügyfelek előtt?"
Úgy, ahogy a munkahely imidzsébe az, hogy terrorizálja az alkalmazottait.

A kérdező helyzetére reagálva:
Attól, mert valaki alkalmazott, és vannak kötelezettségei, még nem lesz jogfosztott rabszolga. (Bár ha így haladunk, jó irányba megy a társadalmunk efelé.) Egy alkalmazottnak is joga van megőrizni az emberi méltóságát, joga van az emberséges bánásmódhoz, és természetesen nem köteles eltűrni az amúgy már bűncselekménybe átnyúló fenyegetéseket.
Ilyen esetben pedig feljelentést kell tenni, továbbá a helyedben táppénzről visszatérve azonnal beadnám a felmondást. Egy munkahely sem ér meg annyit, hogy tönkremenj.
Édes istenem, mit nem adtam volna 1991-ben a Prince of Persia C64-es változatáért! De akkor ez elérhetetlen álom volt, egy lehetetlen vágy, a 8-bites nyomorultak Carmen Electrája, hiszen az Amiga-verzió sem volt hajlandó megmozdulni plusz memória nélkül. De húsz év után úgy tűnik,…..
Hans Walterhasser jelentése alapján. Bő 3 éve adtunk hírt a fotoidiotizmus nevű szörnyű kórról, amely a fiatalok körében soha nem látott mértékben terjedt. Az akkor végzetesnek és megállíthatatlannak hitt járvány szerencsére alábbhagyott, és úgy néz ki, idővel kontrollálható méretűre zsugorodik a…..
Rengeteg gyönyörű lány/nő van a világon. Még akik bűnrondának tartják magukat, köztük is rengeteg olyan van, aki elképesztően szép. (Meg ugye ízlések és pofonok. Lehet, akit te bűnrondának találsz, az a haverodnak gyönyörű.) Azonban egyre nagyobb divat lett ezen…..
Étrisyon 2015.12.11 12:48:56
@Irbisz: Köszönöm szépen! :)
Étrisyon 2015.12.11 12:52:28
@bértrollbosszantó_kovi1970: Ezt alaposan benézted, a műszájnál kevés visszataszítóbb dolog van, a mell meg akkor jó, ha valódi. Lehet, hogy valakinek a mű jön be, de én szívesebben fogok meg egy igazit, mintsem egy bőr alá varrt "labdát". Meg aztán nem attól lesz valami szép, hogy (természetellenesen) nagy.
Azt a tojáshéjat is alaposan benézted, bár tény, hogy nem vagyok még 40 fölött, de az is tény, hogy már jó ideje érett férfi vagyok.
Étrisyon 2015.12.11 13:01:08
@Űrlény Lajos: Nem tudok róla, hogy én te lennék, bár aztán ki tudja. :D
Én, Szájensz Béla, újra visszatértem! Bizonyára feltűnt, hogy a blogunk bő egy éve szünetelt. Ennek a legfőbb oka az volt, hogy a betegségem ismét rosszabbra fordult, és több, mint egy évet töltöttem a Tajgetosz Pereme elmeotthon zártosztályán, a munkatársak meg ez idő alatt…..
A 80-as évek végéről 90-es évek elejéről első emlékeim között egy kis monochrome-kijelzős elemes kütyü tűnik fel először, mint videójáték. A 90-es évek végi mobilkorszak játékaihoz hasonló (mint a fekete-fehér nokiás kigyó például) kézben tartós autóversenyes kütyü…..
Étrisyon 2015.02.15 14:55:38
Azért ennyire nem kéne lenézni azokat a játékokat.
Úgy látom, te is azok közé a játékosok közé taratozol, akinek az első számú szempont egy játékban a grafika. Holott pont, hogy nem. Nem attól lesz egy játék jó vagy rossz, hogy milyen a grafikája. Persze, hozzájárul a játékélményhez, de első sorban nem ez a döntő. A grafikában lehet gyönyörködni ideig-óráig, de valódi játékélményt nem ad.
Valóban készültek rossz játékok Atari 2600-ra is, NES-re is, de igazából midnen platformról ez elmondható. (Napjainkban hány olyan PC-játék van, amivel ha utánam dobnák, se játszanék?) Atari-ra valóban mennyiségileg több rossz játékot írtak, mivel akkoriban ébredt rá mindenki, hogy mekkorapénz van a játékokban, és boldog-boldogtalan azon volt, hogy minél hamarabb megszedje magát. Ezért is volt a videójáték-piac 1983-as összeomlása. De emellett rengeteg jó, élvezetes játék is készült Atari 2600-ra.
A Duck Hunt pedig egy szinte már kultikus játék volt. Nem a hardcore gamereket, kockákat célozta meg, hanem az alkalmi játékosokat és a családokat. Azóta sem láttam olyan játékot, amivel ilyen fergeteges családi/baráti versenyeket lehetett rendezni.
Sok korabeli játéknak még ma is hatalmas rajongótábora van, és nem csak azokból, akiknek ez már nosztalgia. Láttam én már 14 évest is Mariózni, sőt, vannak olyan 18-20 éves ismerőseim, akiknek a kedvenc játékai közé tartozik az Adventure Island, a Super Mario és a Sonic the Hedgehog (az eredeti Genesis/Mega Drive-verzió).
A grafika nem minden. Egy játék élvezhetőségét, sokkal jobban befolyásolja az ötlet és a játékélmény, amit képes nyújtani.

@Po: idehaza valóban a 90-es évek elején kezdett el tömegesen terjedni a NES és a C64, de még Atari 2600-at is lehetett kapni.
Hogy ezek soha nem fogynak ki degeneráltságból? Most már ezt is tudjuk.   Most erre mégis mit mondjak?... Ez is tipikusan olyan dolog, amit mindenkivel meg kell osztani. Aztán ha leribancoznak, akkor meg rinyálsz, mi? De az értelmes kérdésekre, amikre tényleg lenne értelme…..
Becses brigantik Majdnem ugyanaz 2014.02.01 08:43:39
Már vagy negyed órája kínlódok a gép előtt, s közben tele szájjal szidom az átkozott Firefoxot. Hihetetlennek tűnik számomra, miszerint valaha emberek tucatjait beszéltem rá, hogy váltsanak Firefoxra, mert az Explorer nem böngésző. Soha többé nem tennék ilyet. De ha már az orális fixációjú…..
Étrisyon 2014.02.02 14:59:12
@John Doe3: Nekem is ez volt az első gondolatom. Oké, a sztori vicces, de aki valaha már komolyabban dolgozott az említett táblázatkezelő szoftverrel, tudja, hogy a számoknak és szövegeknek más és más az alapértelmezett igazítása.
A körúton örökítette meg magát két biciklis futár, amint a villamosok közötti szűk rést használják gyorsító sávként. A kettő perces felvétel ideje alatt háromszor vágtak át az egymással szembe haladó Combinók között Tény, hogy a villamossíneken nincs dugó, csak…..
Étrisyon 2014.01.30 16:04:19
@Aram Hacsakúgynem: mert ugye az autósok minden szabályt betartanak, soha nem hajtanak át a piroson, betartják a kresz-ben előírt sebességkorlátokat, és mindig megadják az elsőbbséget.
Ja, hogy mégsem? Csak nem autós körökben is általánosak olyan dolgok, melyek ön- és közveszélyesek, ráadásul szabálytalanok is?
Ne legyünk már álszentek! Bagoly mondja verébre.
Étrisyon 2014.01.31 10:15:16
@idelle: Igen, erről. Hogy pont az a csoport általánosít, akikre pont az jellemző, amikkel másokat megvádolnak. De pontosítsunk: van kettő (!) biciklis, akik valóban közveszélyes és szabálytalan módon közlekedtek. Erre mi a reakció? Több tízezer másik megbélyegzése. Igen, pont attól a közösségtől, akiknek fizikai fájdalmat okoz, hogy vannak szabályok, és még ők vannak felháborodva, ha ezt be kell tartani.
Erről beszélünk.
Étrisyon 2014.01.31 13:20:32
@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik): Ami nem jelenti azt, hogy minden biciklis ilyen lenne. Bár látom, a gondolkodás nem az erősséged. De hát egy fanatikus "én vagyok a fasza autós" egyéntől mit várunk?
A múltkori ask.fm-es írás után ezúttal az internet másik gyöngyszemével, a gyakorikerdesek.hu-val fogunk foglalkozni.Aki nem ismerné, ez az oldal arra lett kitalálva, hogy névtelenül feltehessük a minket gyötrő kérdéseket, akár olyanokat is, melyeket máshol nem mernénk…..
Perverz tudomány Erre is szavazz! 2014.01.11 13:24:00
create free polls | comment on this..