Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cornerkid

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
cornerkid 2011.08.21 09:28:04
@grufftipunk: az, hogy ennyire elterjedt lett a tetoválás, nem azt jelenti, hogy nincs presztizse a dolognak...az orosz bünszervezetekben (a mafia szot felejtsük el örökre, nincs orosz, magyar, iráni, albán mafia...egyetlen mafia létezik az egész világon a Cosa Nostra...még a nápolyi Camorra sem mafia, pedig az legalább olasz...a mafia szo nem bünszervezetet jelent!) továbbra is világosan leolvashato az emberek testéröl, az eltöltött börtönévek, ill a szervezetben betöltött tisztség. Másik példa: az USAban nem egy esetet dokumentáltak, amikor egy banda tagját a szervezet halálra itélte, kivégzése után, a bandatagságot jelzö motivumokat kivágták a böréböl, mondván, nem méltó rá.

Szerintem oriási hiba, egy kalap alá venni a ribancrendszámokat a yakuza tradicionális motivumaival, illetve a szolizott vádlikon kanyargó nonfikat a müvész maori ábrákkal.

Nyilván akadnak furcsaságok, mint pl Dopeman N.W.A (Niggaz With Attitude) tetkója. G.Döglégy Zoli szerencsésebb helyzetben van a könnycseppével, mert annak van legalább 7 f éle jelentése :)

Horthy: a katonai egységek tagjai a mai napig elöszeretettel tetováltatják magukra az egység zászlaját stb. és uolyan büszkén viselik mint annak idején Horthy. Ám akadt egy két minta a börén, amit nem hiszem, hogy büszkén mutogattott volna, a hozzá tartozó magyarázatok kiséretében...az egyik a kinai császárné kiherélt ágyasainak a megjelölésére szolgált, a másikon pedig a felettese log lefelé a hátán, a nyelvével H.M segge felé :)

végezetül pedig, sajnos nem elhanyagolható szempont a személyes jelentés sem...pl. ha nekem elpusztul a bulldogom és épp ugy gondolom, hogy milyen remek dolog lenne magamra tetováltatnom, az nem azt jelenti hogy a fresno bulldogs nevezetü californiai bünszervezet tagja lettem hirtelen, egyszerüen csak igy szeretnék emléket állitani a szeretett kutyámnak...

félre ne érts, nekem sem tetszik sok minden(ki) a mai tetoválo kulturával kapcsolatban, csak nem lehet egyértelmüen kijelenteni, hogy ez barom, az hülye, csak azért ami épp rajta "diszeleg", mig a mögöttes dolgokkal nem vagyunk tisztában

bocs a szétszórt irásért, korán van még...
Azt hittétek, hogy a vörös riasztás tesz be Magyarországnak, mi? Pedig Mike Big B durvább, mint bármilyen természeti csapás. FEDEZÉKBE!!! (Kommentelőnk ráakadt a honlapjára is, lehet csemegézni!) ..