Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uramfia

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A beépítés: A beépítéskor arra törekedtem, hogy maradandó átalakítást ne kelljen végezni az autón (ne legyen összefurkálva, stb. ) és ne legyen látható nyoma a beépítésnek, ne legyenek látható helyen elvezett vezetékek, kapcsolók.   A bekapcsoló gomb és az usb aljzat…..
Azt kérdezi tőlem tyrker.hun, hogy miért idiótázom le azokat, akik szerint a finn - magyar nyelvi kapcsolat marhaság, és inkább a sumér,görög-etruszk, (maja!!!), vagy nem is tudom még milyen rokonságokra esküsznek. (Miközben azért ne feledjük, hogy a finnekkel inkább nyelvi közös…..
uramfia 2010.06.17 23:00:12
@ezanevemeskesz: HAHA. A karate japán sport, te észkombájn, a kínaiak kung-fuznak.. :D.
Igen a környező népek használják pl. a sargarepa (szerb) szót, de lövésük nincs, hogy mit jelent szó szerint, csupán a zöldséget jelölik vele. Vagy a porodics (román).. biztos tőlük vettük át.. :D
A Trianon évforduló kapcsán a médiát telenyilatkozó megmondóemberek szövegében volt egy közös vonás: a politikai kérdést a pszichológia nyelvén próbáltak megoldani. Szerintük Trianon egy „trauma” ami nincs „feldolgozva”, „kibeszélve”, nem…..
uramfia 2010.06.17 22:18:40
@qscgu: köszönöm, hogy azért válaszoltál. Lehet, hogy románszakértő vagy, én csakugyan nem vagyok az. Csak látok ezt azt - nem csak magyarországról. Ugyanakkor lehet, hogy én itt el tudtam olvasni néhány könyvet, amit te nem, mert nem is tudod, hogy léteznek. De vajon miért nem cáfoltad egyetlen kijelentésemet sem? Szerintem teljes Erdély visszacsatolása ma tökéletesen lehetetlen, és értelmetlen, de a valódi önrendelkezés nagyon fontos lenne NEKTEK (ami most nincs, és dédszüleidnek aztán pláne nem volt). Illetve minden olyan magyar terület visszacsatolása, ahol azt megszavazzák (-tok). Aztán ne haragudj, de szerintem a kisebbségi kérdés inkább legyen a románok problémája nálunk, mint a tiétek NÁLUK!!!