Regisztráció Blogot indítok
Adatok
implacabile_2

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy eséllyel pályázhatna a leghosszabb nicknévvel rendelkező posztbeküldő címre Dudálj, ha műkörmöd van!, akinek amúgy mint megtudtam, nincs is műkörme. Ellenben az M1-es beszakadásának napján, tegnapelőtt próbált a Budapesthez közeli Dunavarsányba eljutni, több-kevesebb…..
implacabile_2 2010.05.21 22:26:11
@ne most: Tökmindegy, mert a TMC sem az M1 teljes útzárról nem tudott, sem arról, hogy a 81-es le van zárva Győrtől Kisbérig. A Kék Duna rádió meg kívánságműsort sugárzott közlekedési hírek helyett. Csókoltatom a TMC szerkesztőket!!!
Egyébként Bécsből jöttem szerda délután, 3 óra alatt Budapesten voltam. M1-en Győrig, 82-esen Pannonhalmáig, onnan kertek alatt Kisbérre, onnan keresztül a Vértesen Császár-Dad felé Tatáig, majd M1 Budapestig. Ja, Astrám van és max 160-at tud.
Akik meg kint álltak sárga mellényben, szarjanak sünt, mert halvány fingjuk nem volt arról, hogy merre lehet menni. Egy jó fej rendőr tudott segíteni Nyalkán, hála és köszönet érte.
Viszont megdöbbentő volt, hogy 20t fölötti járgányokkal kóvályogtak szerencsétlen román, macedón, litván kamionosok 3 méter széles erdei utakon úgy, hogy a többi eltévelyedett szembejövő be kellett álljon a fák közé az erdőben, hogy elférjenek.
Magyarország, 2010.