Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SZABINA

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HeStyle Az utca emberei #3 2010.05.21 13:50:00
Ismét körülnéztünk kicsit, hogy mit is hordanak az emberek a nagyvilágban! Ezúttal is a Lookbook.nu honlap szettjei közül válogattunk össze néhány darabot. Nekem majdnem az összes szett tetszik a képekről, különösen jó az első, harmadik (monogramos táskát és sálat…..
Kate Moss a francia Vogue júniusi/július számának címlaplánya - ezt kora reggel már láttuk. A magazinban látható fotósorozaton pedig - amelyet Mario Sorrenti készített - éppen napfürdőt vesz különböző helyeken, mint például egy medencében matracon fekve, vagy egy kocsinak…..
Michael Garlington nem csupán fotós, hanem elismert nyomdészmester is egyben, sőt, utóbbi hivatása ihlette fotós karrierjét. Szürreális képei kicsit Tom Waits videóit juttatják eszembe, antikolt hatású egyedi munkáit egyre több magángyűjtemény őrzi. Hajtás után még... Via:…..
Május 26-án, hetedik alkalommal rendezik meg a Fashion Awards Hungary díjkiosztó gálát.Íme a jelöltek listája:Ti kinek adnátok a díjakat?Az Év Modellje: Mihalik Enikő, Srej Zsófi, Gigi Az Év Fiatal Divattervezője Pályázat: ANNAEVA, Giorgia Fonyódi, Majzik Zsóka Az Év…..
OurFashion Szúrós csillogós 2010.05.21 18:37:13
Ezeknek a gigantikus eklektikus ékszercsodáknak a megalkotója Assad Mounser amerikai tervezőlány, első kollekcióját még csak 2009-ben mutatta be, ennek ellenére olyan magazinok fotóanyagaiban lelhetőek fel alkotásai, mint a Vogue, a Numero vagy a Harper's Bazaar. A…..