Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kermajn

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor Ördög Nóra Grace Jones-jelmezben jelent meg az X-Faktor színpadán szombat este, már tudtam, hogy kiváló kis műsor elé nézünk, hát még akkor milyen gyermeki öröm töltötte el szívemet, amikor a narancssárga úszósapkára (ő mondta, nem én) hajazó, testhezálló ruhában…..
"Megpróbáltam megtanulni ezt a számot úgy, hogy meghallgatom egymilliószor." Hát nem sikerült, papika!  ..
kermajn 2011.09.29 18:20:15
Remek ez a világkiállítás, sikerült mindent  kihozni a Nagy Eseményből: kamu közbeszerzésre alapított kft, D24-es ügynök elvtárs, 3.5 milliárd közpénz, offshore cégek, egy keljfeljancsi meg egy sci-fi kisfilm. Egy szocialista módra elkúrt ziccer szomorú krónikája…..
kermajn 2010.06.22 19:20:17
@zero: Csak hogy tisztább legyen a kép. Ezért kénytelen sok ezer látogató, gömböcöket nézegetni ott, ahova a magyar kultúra iránti érdeklődés miatt megy.

www.stop.hu/articles/article.php?id=191156

Gyurcsány Ferenc gyakorlatilag, egy zavart pillanatában előadott beégéssel döntött, a milliárdos közpénzből finanszírozott kiállításról. Máshol meg gondolom tehetséges emberek tömege, hónapokat tölt álmatlanul azért, hogy nemzetüket méltóképpen képviseljék, és hogy igazi látványossággal kápráztassák el az országuk iránt érdeklődőket. Kommunistából a legférgesebbje jutott nekünk.