Regisztráció Blogot indítok
Adatok
estica

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hivatalosan is itt van az ősz, itt van újra, szétfagyok az irodában a légkondi miatt, a lakásban meg a központi fűtés hiánya miatt, úgyhogy napok óta meleg ruhákat bámulok az interneten. És elkezdtem vágyakozni a szezon egyik alapdarabja, az aviátordzseki iránt. A legjobban ez a…..
Bizonyára észrevettétek, hogy az elmúlt egy hétben kicsit csökkent a posztok száma, ennek az az oka, hogy Anna most költözött ki Londonba, Melinda pedig elutazott két hétre. Egyedül maradtam egy darabig és a rengeteg munka mellett kevés idő jut a blogra. Tegnap este viszont mérgesen…..
Legszívesebben így indulnék ma reggel dolgozni...                 1. Blézer Topshop 135 dollár2. Farmer Pimkie3. Cipő Topshop 180 dollár4. Táska Givenchy 1199 font5. Blúz 19 950 Yen (nem tudom a márkát,…..
Avagy csacskaságok, nagyon sok pénzért. Az egyetlen, amit valószínűleg idén megvalósítok a lent látható listából, az az Evian víz. Egy JPG-s már van, hát úgy gondoltam kibővítem a gyűjteményt és beszerzem a  2008-as Christian Lacroix-t és az idei Paul Smith-t is.…..
Vogue Italia vagy Vanity Fair? Nick Knight vagy Steven Meisel? Kristen McMenamy vagy Lady Gaga? Sok kérdés felmerül a két címlap láttán, így talán csak egy a közös az őszes-szőkés (?) haj. Vagy inkább őszes-szürkés? Vagy teljesen ősz?Mondtam, hogy sok a kérdés. Nekem egyik…..