Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Priaposz

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Priaposz világa Három a kislány 2024.04.21 06:57:00
- Hadd mutassak nektek egy régi fényképet - mondta Kókusz. A szauna után a előtérben berendezett pihenőben üldögéltek. - Hű de csinosak – mondta Dagi. - Lássam én is, mit néztek – tápászkodott fel az Öreg. – Tényleg, állapította meg. – Főleg a baloldali. Olyan negyven-negyvenöt évesnek…..
Priaposz világa Ringlispíl 2024.03.25 04:55:00
- Az urak közül volt valaki szexbuliban? A férfiak egymásra néztek. - Válaszolj előbb te – szólalt meg Kókusz. - Ahogy akarod – mondta az Öreg. – Sok mindenben volt részem, de nem voltam. - Én sem – mondta Kókusz. – Hogy jutott eszedbe ilyet kérdezni? - Tegnap este a feleségem korán bújt ágyba…..
Priaposz világa Juci és Zsófi 2024.03.09 09:14:52
- Jucival három év alatt pizsamás, regényolvasós párrá alakultunk - emlékezett az Öreg. - Pedig nem egyszer javasoltam, hogy próbáljuk ki hármasban. - Tán csak nem őslénnyel van dolgom – próbáltam megfőzni – aki idáig ki tudja melyik kő alatt húzta meg magát?  Konstruktív ötletemet lesújtó…..
- Mi lenne, ha este pizsamapartit tartanánk? Nehogy már arra ébredjünk hetven éves korunkban, hogy mennyi mindent nem csináltunk meg. Az ötlet Pistáé volt, a helyszín egy ötcsillagos szálloda, ahol minden megtörténhet. Pistáék nyílt házasságban éltek, amit nem tartottak titokban. Amikor Pista…..
- Egy tavaszi éjszakán épp hazafelé tartottam a kártyapartiból, amikor egy csodálatos nővel találkoztam – mondta Dagi. És hozzátette: Hogy én se maradjak ki a sztorizásból. - Halljuk, halljuk – mondta Kókusz, és az Öregre kacsintott.  - A nő a szomszéd utcában lakott, köszönőviszonyban voltunk.…..
Piroska eladósorba került. Egy szép napon azt mondta az édesanyja: - Gyere csak lányom! Az előbb sms-ezett a nagyamama, hogy nem érzi jól magát. Vigyél neki gluténmentes kiflit, laktózmentes tejet, cukormentes sütit és egy doboz Panodilt. Piroska a karjára vette a kosárkát, és útnak indult.…..
- Akadt a kipróbált pozíciók között olyan, ami nem feküdt nektek? - kérdezte Dagi. A szaunában csak a kályha percegése hallatszott. - A cipőpucoló póz - szólalt meg rövid töprengés után Kókusz. - Az meg milyen? – kérdezte az Öreg. - Gondtalan legénykoromban egy diáklánnyal éltem – mondta Kókusz.…..
Priaposz világa A lista 2023.03.29 06:04:00
Vasárnap Béla korán kelt. Zuhanyozás után felöltözött, és elment a piacra. Tüzetesen megvizsgált minden egyes paradicsomot. Állítólag a karalábé a múltkor fás, a karaj pedig túl zsíros volt. – Tessék mondani, friss a tojás? – Már, hogyne lenne friss, kedves uram – fogadkozott a kofa. -  Milyen…..
Hat évvel a szigetországba költözés után Puhacica a saját vidéki házából („a világ egyik legszebb helyéről”) írta ezt a posztot. Csak örülni lehet a boldogságuknak, hiszen megdolgoztak érte és nem kevés nehézségen kellett átmenniük. (A képekért külön köszönet neki!)..
Priaposz 2021.11.29 18:54:00
@dikusz.: @puhacica: Egyszerű a "felismerős reklám" kijátszása:

1. Nem ismersz fel semmit, hanem bezárod a Határátkelő ablakát. (A biztonság kedvéért kijelölöd és másolod a megírt kommentedet.)

2. Új ablakot nyitsz a Határátkelőnek, és abban traláááá!!!: ott van a kommented. Már csak küldeni kell.
Ezt vajon hogyan?Tessék gyakorolni a hétvégén aztán beszámolni! :-)..
Priaposz 2011.07.02 15:23:34