Regisztráció Blogot indítok
Adatok
darbycrash

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén lett 40 éves a Deep Purple Machine Head lemeze, aminek megünneplésére a Classic Rock magazin akkora figyelmet fordított, hogy külön számot szentel a klasszikus albumnak. Nem elég, hogy több mint száz oldalon foglalkoznak a zenekarral és a lemezzel, még az egész albumot is…..
darbycrash 2012.08.21 18:43:23
@farkamatvakarva:
"megölném aki kitalálta"
ennyire ne menjünk már át hülyébe, lehet azt normálisan használni, faszé' kell szétgyülölködni minden kommentet ezen a kurva neten. az tény hogy kirk nem az okosan wah-használók táborát erősíti, de nem hinném, hogy a wah pedál kitalálóját kéne mindjárt felnégyelni.
A Tankcsapda az idei évet nem zenével, hanem azzal indította, hogy majdnem húsz év után gitárost cserélt. Ennek eredményeként Molnár "Cseresznye" Levente helyett most már Sidlovics "Sidi" Gábor, egykori Zanzibár-gitáros zenél a debreceni trióban. A…..
Ahogy azt már írtuk itt a Lángoló Gitárokon, több más zenekarral (például a Guns N' Rosesszal) egyetemben idén áprilisban a Red Hot Chili pepperst is beiktatják a Rock And Roll Hall Of Fame-be. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a zenekarok aktuális és nem aktuális tagjai egymás…..
Az ugye alap, hogy ha a Metallica kiad valamit, az mindig komoly vitákat generál, hogy most akkor zseniális műremekről, vagy valami utolsó hulladékról kell beszélnünk, a Lou Reeddel tavaly megjelentetett Lulu viszont talán elmondható, hogy némileg kivételt képez: a többség szerint…..
darbycrash 2012.02.27 15:54:53
@Lost Z: Számból vetted ki a szavat! De a sok szemellenzős metálcsökevénynek a fent említett albumok is szarok lennének, szóval tök mindegy...
Van Halen - A Different Kind of Truth (Universal Music) David Lee Roth utoljára 1984-ben szerepelt közös lemezen Alex és Eddie Van Halennel, és ugyan 1996-ban egy időre megint hajlandó volt szóba állni a testvérpárral, a zenészek továbbra sem bíztak egymásban (a Van Halen Gary…..
darbycrash 2012.02.06 21:30:17
@gregorik: Na ezt direkt nem írtam le, aki ismeri a bandát, az tudja, hogy 4 frontembere volt régen. A Wolfgang fiúval sajnos már csak 3...
darbycrash 2012.02.06 21:43:43
@gregorik: na azért tegyük helyére a fogalmakat! Eddie számtalan interjúban megemlítette már Angus-t egyik fő hatásaként. Szóval nehezen tudom elképzelni, hogy Alex őszintén fikkantotta volna őket. Max a pillanat hevében tudok ilyet elképzelni, de azt meg nem kell kőtáblába vésni. Az meg hogy gagyi lenne a Van Halen? OMG Átnyálaztad már az első 6 albumot? A földkerekség legjobb rocklemezei közt vannak azok kivétel nélkül! Az AC/DC lemezei úgyszintén. Kár is őket versenyeztetni, nem sport ez. És akkor nyugodtan hozzácsaphatjuk az 5150-et is Sammy-vel. Ha ez gagyi zene, akkor holnaptól kozsótincset növesztek: www.youtube.com/watch?v=8L5ZyjSzZOs (a slágereket át lehet ugrani, én nem szoktam)
:)
A minap írtunk róla, hogy Barack Obama milyen zenészeket szeretne idei támogatói között tudni, az Egyesült Államok elnöke most pedig egyebek mellett azzal került be a hírekbe, hogy újraválasztási kampányának tegnapi állomásán beszéde közben egyszer csak váratlanul énekelni…..
A kedves olvasókat szeretnénk arra megkérni, hogy mondják meg nekünk, Rihanna hányszor matat a saját lábai között a You Da One most bemutatott klipjében? A helyes megfejtők között nem sorsolunk ki semmit, de azért előre is köszönjük!..
darbycrash 2011.12.23 14:07:25
Az X-Faktor harmadik döntőjének élő közvetítése alatt egy jó szemű olvasónk olyat látott, amilyet utoljára mi is csak a Star Trekben: egy ember a semmiből materializálódott a légtérben, majd testet öltve vonaglott egy jót. Muri Enikő éppen Pink You and Your Hand című…..
Bár igazi turnét nem kapott Lou Reed és a Metallica közös lemeze, a Lulu, azért az év valószínűleg legnagyobb port vert lemezének pár darabját így is megismerhetjük élőben. A különleges párosítás tegnap például a Later ... With Jools Holland nevű angol tv-showban…..
darbycrash 2011.11.10 13:46:42
@HocusPocus: ez sem ez az eredeti White Light White Heat, ez annál inkább: www.youtube.com/watch?v=f9b6n9zneSQ

Mellesleg ha nincs Velvet Underground, akkor nincs később punk rock sem, ha nincs punk rock, sosem lesz Metallica sem, úgyhogy így "lúríd"-ezzen már ez a sok okoska, meg kéne tanulni néha tisztelni is a másikat, még ha nem is tetszik egy adott lemez. Mellesleg a Lulu sokkal hallgathatóbb cucc (nekem legalább is), mint a közhelyes Death Magnetic.
darbycrash 2011.11.10 13:55:16
@HocusPocus: mellesleg nagyon hibátlan ez a verzió is Mr. HocusPocus
Október 31-én jelenik meg Lulu címmel Lou Reed és a Metallica első közös lemeze, amiről nemrég bemutattak egy féperces részlete. Ezt pár napja kibővítettek másfélre, most viszont itt a teljes The View. A dal meghallgatható itt a Lángoló Gitárokon is. Amúgy nem, nem ez a dal, ami…..
darbycrash 2011.09.26 11:38:37
@emerico76: egyetértek
Pár hónappal ezelőtt Kirk Hammett, a Metallica gitárosa furcsa nyilatkozatot tett egy stúdiózásról, ahol egy nem teljesen Metallica-dolgot rögzítenek majd. Ahogy az most a zenekar honlapjáról hivatalosan is kiderül, a titokzatos projekt tényleg megvalósult, egész pontosan egy…..
darbycrash 2011.06.16 11:12:57
@King of Körút: ez így oké, de nem lepődnék meg, ha 10 emberből 9 valóban nem tudná... :)
darbycrash 2011.06.16 10:47:55
@ukunoka: A Stoogesre meg a Velvet Underground, bátran járj utána
darbycrash 2011.06.16 10:51:29
@ukunoka: Én úgy értettem, hogy az egész a VU-nál kezdődött el (többek közt), a Sister Ray című eposzukat pl megannyi punkzenekar dolgozta fel illetve másolta le, '68-as nótáról beszélünk