Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JBalogh

15 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oh, my God! - újabban ez a "szlogen", és némi fennkölt üzenet fogadja a látogatót, ha valamelyik minisztérium honlajára látogat.Agyrém! Tényleg ez a legfontosabb feladat? Megkérdeztek valamilyen szakértőt arról, milyen hatása van ennek a nyitóoldalnak? Mert én az…..
Fontos közlemény az Adatvédelmi Biztostól:Augusztustól büntethető a személyes adatokkal való jogtalan kereskedelem Jóri András adatvédelmi biztos kezdeményezésére a Büntető Törvénykönyv augusztus 10-től hatályba lépő módosításának értelmében a jogtalan…..
Ma hajnalban minden bizonnyal Magyarország legprofibb adatbázis-építője tett üzleti ajánlatot számomra.Állítása szerint kerek 1 MILLIÓ e-mail címe van, amelyeket 2009-ben "gyűjtött". Na, ezeket szeretné értékesíteni. Előre sajnálom azokat a szegény embereket, akik…..
A legutúbbi posztban az NHH leveléből idéztem, amiben finoman arra utaltak, hogy a céges e-mail címemre kapot spam nem törvénysértő.Úgy tűnik azonban, hogy az NHH osztályai között nincs egyetértés. Kaptam ugyanis egy másik levelet is, amiben kedvesen arról tájékoztatnak, milyen…..
A minap levelet kaptam egy párttól, ami kiverte a biztosítékot.Íme a levél:              Godoltam írok pár sort az NHH-nak, nézzék már meg ki ez az alak, és kiknek küldözget ilyen e-maileket. Ma megkaptam a Hivatal…..
A napokban megtapasztaltam, mennyire függünk a nettől. A gépem felmondta a szolgálatot, és ezzel összedőlt a világ.Történt ugyanis, hogy összeszedtem egy vadonatúj vírust, ami makacs jószág. A tünetek:akadozó böngészőoldalletöltések befejezése tartalom megjelenítése…..
A felhasználói tesztek sok dologra fényt deríthetnek. Legtöbbször kiderül, hogy mennyire nem tudunk a felhasználók fejével gondolkodni. Egy halom olyan dolog van, amit mi magunk egyértelműnek, már-már nevetségesen egyszerűnek vélünk, majd kiderül, hogy a felhasználók…..
Régóta futtatok Adwords kampányokat. A Google My client centert használom és volt már "ügyfél" a Dashöfer, a Magyar Mediprint Szakkiadó Kft., a Malatech Water Kft., ment kampány a saját kis Bt-nkre, amelyben asszony csinál(t) hirdetéseket, grafikákat, tehát az Indigofont…..
JBalogh 2008.12.15 16:42:04
Nem akarok spolier-t, úgyhogy nem tudok semmit írni a dologról. Itt a link, nézze meg, akit érdekel, nem hiába raktam be, ennyit elárulhatok. Szerintem nagyszerű.http://www.pomegranatephone.com..
Október 14-15-én rendezték az idei Internet Hungary konferenciát. Jöjjön egy gyors, velős összefoglaló azoknak, akik nem tudtak ott lenni. - Van-e negatív hatása a gazdasági válságnak az online piacra? Talán igen, talán nem. Egy biztos, a nagy gazdasági hírportálok…..
Nem, ez nem egy szerelmi vallomás. Sokkal jobb! Egy oldal, ahol rengetek olyan okosság található a webprogramozáshoz, amit nyugodt szívvel kitűzhetünk az íróasztalunk feletti falitáblára.   Ízelítőként egy-két példa: CSS összefoglaló HTML kódok PHP parancsok További…..
Ha az alábbi mondatok ismerősnek tűnnek, kezdj el kételkedni abban, hogy a megfelelő emberre bíztad a webes munkákat... Csak erős idegzetűeknek! Vagy ahogy a South Park előtt halljuk: „Megtekintése semmilyen korosztálynak nem ajánlott.”Néhány okosság tehetséges,…..
Nemrég árajánlatot kértem egy készülő honlap technikai fejlesztéséhez. Meglepő dolgokat tapasztaltam. A mérleg: 7 e-mailben megkeresett cég közül csupán 4 válaszolt 3 cég válaszra sem méltatott, sőt mi több, olyan jól megy a soruk, hogy némi ügyfélkapcsolati hanyagságot…..
A napokban elindult cégünk első (nem belső használatra szánt) blogja, a VéleményADÓ!A blog január 24-én vált publikussá, némi PR-nak köszönhetően 5 nap alatt közel 600 olvasót sikerült meggyűznünk, ami 1000-en felüli oldalletöltést jelent. Célunk, hogy a blogot maguk az…..
Nemrég összefoglaltuk nem online marketinges kollégáinknak, hogy mire kell figyelniük, ha eDM-et (nálunk csak mailing név alatt fut) írnak. Az anyagot közzé tesszük itt is, hátha erre téved valaki, aki épp ezt keresi. Alapelvek, ha az eDM szöveg megírása rád hárul... 1. Nem…..
Azt eddig is tudtam, hogy ha a feketegazdaság szóba kerül, akkor előbb vagy utóbb az építőiparnál lyukadunk ki. Azt viszont nem, hogy a fizetési nehézségek mellett a webes megjelenés is egy kényes téma az iparágban. Alig van olyan cég, akinek normális honlapja lenne, és ebbe…..
Kedves Balázs! (Ő a főnök nálunk, csak hogy mindenki tisztán lásson.) Hosszú ideje próbáltál már rávenni minket a blogolásra itt, a b2b-n. Legutóbbi, hiúságom határait erősen feszegető e-mailednek már nem tudtam ellenállni, így láss csodát, itt az első bejegyzés! Most…..