Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holovac

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péntek este új dokumentumfilm sorozat indult a SuperTV2-n a Földművelésügyi Minisztérium, illetve a Gyulai Kolbász támogatásával, ami arra épít, hogy két srác egy operatőr kíséretében bejárja Ázsiát, Moszkvától Bangkokig, miközben olyan hungarikumokat keresnek, mint a sanghaji Petőfi Szobor, vagy a…..
holovac 2018.01.06 17:14:24
@BrianZ: olvasd újra a kommenteket, van ott több is, ami nem a poszt írójáról szól. Nem mintha nem érdemelné meg, hogy ha már kultúrkritikára adja a fejét, akkor azt mondjuk egy kicsit vállalhatók formában tegye. Mert ez így csak sima fröcsögés - és sajnos pont ettől olyan “házi feladat” szagú az egész.
A műsor lehet, hogy egy hakni, ahogy ez a post sem lett több egy kötelező csaholásnál.
holovac 2018.01.06 21:54:07
@sóhegy049: nem írtam ám, hogy mindenkinek. Azt írtam, hogy annak illik, aki egy műsor kritikikájában fontosnak érzi a szereplők/készítők szociális hátterét feszegetni. Kicsit alaposabb háttérmunkával talán kevésbé lenne ez ennyire izzadtságszagú. Persze igazad van, megye háromban mindenki egy szinten van, az ellenfelek, a játékvezetők, és a nézők is...
Tudjuk le az elején: az idei műsor sztájlisztja nagyon jó haverja a producereknek, és láthatóan vakon bíznak benne, ami dicséretes, meg minden, de nem szó szerint vakon kellene, mert akkor a Tóth Gabi fejére applikált madárfészek, és Puskás Péter teljes hacukája tuti nem kerül műsorba. Vagy csak…..
holovac 2016.11.20 17:10:57
Nem vagyok sportközvetítés-habzsoló, nem ismerem sz összes magyar riportert. De az feltűnt, hogy az elmúlt években minden meccs, illetve verseny után jó esetben annyit szűrtem le, hogy jellegtelen, középszar volt a kommentátor, sokkal gyakrabban idegesítő és/vagy nagyarcú és/vagy a magyar nyelvvel…..
Deres alatt I. Melisandre, a vörös rébék, aki Stannis lányának elemésztésében játszott kulcsszerepe miatt remélhetőleg előbb, mint utóbb lesz kesztyűbáb Ser Davos ujjatlan kezein, arra ébred a jól végzett munka (értsd: ELEVENEN ELÉGETETT EGY KISLÁNYT VALAMI HOMÁLYOS LÁTOMÁS…..
Budaörs meghagyta a profiknak a Pál utcai fiúzást, az életérzést, amikor valamelyik csapatba beállsz és dobálod a szart a jobbos/balos szomszédodra, cimborádra. Helyette még csak nem is egy folyamat kezdődött el város életében, hanem folytatódott. A lakosság hozta a papírformát…..
holovac 2014.10.14 13:00:19
@zsg?: a nyílvánvaló csúsztatások megkérdőjelezése nélkül, még egyszer jelezém, hogy ugyanazok a nagyon átgondolt és egyértelmű üzenetet küldő választópolgárok akik a BFE-re szavaztak, a másik íven megyei képviselettel a Fideszt bízták meg! És ezek a választópolgárok 6 hónapja még elégedettek voltak a helyi és országos képviselettel, merthogy egyértelműen a kormány mellett tették le a voksot.
Ezek alapján esetleg érdemes lenne felülvizsgálnod meglehetősen sommás véleményedet, ahogy a poszt írójának sem ártana.
A héten volt 9 éve, hogy útjára indult a Facebook, amit lehet szeretni, vagy utálni, az biztos, hogy megkerülhetetlen szereplője lett sok százmillió ember életének. De vajon ki volt az első tíz ember, aki regisztrált a közösségi oldalra és mit csinálnak most? Mielőtt…..
holovac 2013.02.07 12:58:36
@lapos a Föld: jah, ahogy az atombombát is...
Sejtettük, hogy Muri Enikő bőrgatyába bújtatott tompora illetve az azzal kitakart (?) vagy optikai csalódás miatt láthatatlan (?), esetleg veszett gyorsan a színpadra pattanó (?) táncosnő ekkora vihart fog kavarni kedves olvasóink körében, pedig de. 328 komment jött a posztra, java…..
Hogy is lehetne összefoglalni a legjobban ezt a szerdai BL-elődöntőt? Talán úgy, hogy kilencven percen át etettük Mourinhóval és gyermekeivel a portugál "mester" saját kakiját, miközben bebizonyítottuk, hogy ki a jobb csapat, ki a világ legjobb játékosa, és ki a legjobb…..
holovac 2011.04.28 16:06:04
@Senkifia: aranyosan rágjátok a csontot, de épp azt igyekeztem korábban is jelezni, hogy ugyanolyanok lettek. ez az amit nehéz elviselni a Barca fanoknak.

Sajna mi már hozzászoktunk. Még szerencs, hogy nem csak a Barcával játszunk meccseket.
holovac 2011.04.28 16:18:28
@Senkifia: Mou megpróbálta ősszel az addig kitalált és épp csak összerakott játékot játszani egy végletekig felpörgött és remek napot kifogó Barca ellen. Megalázták, mint még soha. Talán kicsit túlságosan is. Akkor sokaknak az sem volt már szimpi (és most Barca fanokról beszélek). De az egy tiszta dolog volt.

Most eredménykényszer volt, ez Mou pályája, ezért játszott úgy a csapat a kupadöntőn, ahogy. És most is. Mou megpróbált angol focit játszatni egy spanyol csapattal. Úgy néz ki nem megy. (Bár az arány elég kiegyensúlyozott, egy x, egy győzelem, egy vereség.)

De ne légy elvakult. Csak a Barca ellen játszatta ezt. A korábbi meccseken nem ezt és nem ezzel a csapattal játszottuk. Megvertük a Milánt, az Ajaxot, a Lyont, a Valenciát (nagyon).

Nem antifocit játszik a Madrid és nem ezt játszatja vele Mou. Más a játékoskeret itt, mint ott, nem várható el ugyanolyan játék, de a többi meccsen hosszú idő óta végre látványosan és gólgazdagan játszottak. Ezt nem hiszem, hogy vitatni lehetne.
holovac 2011.04.28 16:31:12
@Lenny: és megint. Én lennék az a postolo, aki az egyenlő mércéről írt korábban, vágod?

Továbbra is az lehet a baj, hogy a Barca és Pep Mou szintjére süllyedt, nem?
Hóbelevanc Autót csak önrésszel 2009.01.05 16:00:00
Beérett a tavalyi kormányzati szándék, és ez évtől nem lehet autóhitelt felvenni, csak minimálisan 20% önerővel és legfeljebb 8 évre. Ez a rendelkezés megszünteti az eddigi 0% önerő plusz 120 hónap futamidős konstrukciókat. Sokak szerint ez indokolatlan kormányzati beavatkozás…..
Nou San Trafford El Clásico 2007.12.23 04:30:00
Megpróbáljuk elfogultság nélkül. Lehet? Nem tudjuk, de megpróbáljuk. Mindenesetre nagyon megkönnyebbülnénk, ha a Barcelona elkezdene sorozatban nyerni, mert akkor mindig csak jót írhatnánk róla és nem lehetne folyamatosan a részre hajlás vádjával illetni minket. Azonban most a…..