Regisztráció Blogot indítok
Adatok
protec65

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tibor levelezési címét egyszercsak megváltoztatta az Allianz, így sem a tavalyi, se az azelőtti fizetési felszúlítást nem kapta meg. Először még sikerült sztornózni az akciójukat, másodszorra azonban megették a szerződését csíkokra vágva Bolognai-mártással: Majdnem három…..
protec65 2010.05.21 08:07:44
@Látványpékség: Erre is gondolhatunk, de példéul az új kötelező biztosításról szóló törvény szerint - ha a biztosítási díjat esedékességig nem fizették meg, a biztosító köteles 30 napon belül igazolható módón írásban pótfelhívást küldeni! Ez olvasatomban egy tértis levél.
Sajnos az én biztosítom ezt is elmúlasztotta, de szerintük attól hogy nem kapok csekket -holott erre szerződtünk- nekem kutya kötelességem fizetni, még akkor is , ha csekk híján nem tudom mennyit, hova és mikorra!
És természetesen ha nem fizetek,-holott alapvetően a biztosító mulasztott - a joghátrányok engem terhelnek. Nem mehetek másik biztosítóhoz, visszamenőleg jóval magasabb un.fedezetlenségi díjat kell fizetnem az elmaradt időszakra, illetve elvesztem a bónuszomat is. Szóval JÓL KI LETT TALÁLVA!!!