Regisztráció Blogot indítok
Adatok
muranyi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A New York-i metrón rengeteg idiótával lehet találkozni. Persze a budapesti se kutya, de azért a Nagy Alma rátesz egy lapáttal. Mondhatni, már a nagy számok törvénye miatt is többnek kell lenni, hiszen  nappal, csak Manhattanban nyolcmillió ember fordul meg. Erre jön még a több…..
muranyi 2012.01.06 09:20:51
@Pakos: Mibe kellett volna belekötnöm, te szerencsétlen? Csináltál valami szart, megosztottad, hogy majd csodáljanak mekkora blogger vagy és amikor ennek az ellenkezője történt, akkor szerinted mindenki hülye, csak te nem vagy az. Szánalmas vagy barátom!
A terveink szerint havonta jelentkező vendégblogger rovatunkban most egy igazi különlegességet mutatunk be a Lomolitosblog jóvoltából, amit ezúton is köszönünk. Harminc, negyven évvel ezelőtt magyar ember alapvetően csak az OFOTÉRT-ban volt képes fényképezőgépet vásárolni.…..
muranyi 2011.12.14 15:48:59
Alaposan kiverte a biztosítékot magyar természetfotósok körében az RTL Klub 2011. december 10-i Fókusz műsorának riportja, amely Szentpéteri József állítólagos nemzetközi sikerei és világhíre előtt borult le – nem kicsit, nagyon... Lássuk, kicsoda is valójában ez a…..
A Red Bull mobil palotájának teraszáról volt a legjobb a kilátás. A bor finom, a háttérben Porschék róják a köröket. (Fotó: Kovács Bence) Akárcsak az életben, a Forma-1 nézői között is rendkívül szigorú a kasztrendszer. Sőt, még annál is szigorúbb, ez ugyanis semennyire…..
Minden van itt kérem, székhez kötözött bikinis csaj, emberrabló szexi leszbi pár, kaland, játék, kockázat. Amúgy meg tényleg jópofa ötlet és elég méltó hirdetés a kecó (felteszem igen magas) árához. /A tippért köszönet Lesley-nek, a 8ker bloggerének/..
muranyi 2011.03.22 08:05:30
Szurdi Miklós és barátai átkecmeregtek az első akadályon, hiszen a Casino első része hozta az RTL Klub által kitűzött harminc százalékos közönségarányt, sőt még kicsit túl is szárnyalta az elvárásokat az elért 34 százalékával. Ugyanekkor a Tv2-n a Bajnokok Ligája…..
Jovanotti, minden italofan kedvence 2011 január 24-én végre új lemezt ad ki (Ora), ebből adok most nektek egy kis előzetest.Bár a szám címe és szövege szerint roppant lírai (Tutto l’amore che ho), a vidóklip egy elcseszett akciófilmre emlékeztet, ahol szerepet kap egy lecsoffadt…..
muranyi 2010.12.28 10:10:18
Gumipróba: Michelin Pilot Super Sport A múlt héten leugrottam Dubajba dolgozni egy kicsit. Nyögtem és sóhajtoztam, csatakosra izzadtam magam meneteken át. Rengeteg gumit elhasználtunk. A síkosítós rész nem volt nagy kaland. A vendéglátóim rendkívül nagylelkűek voltak. Porschékkal,…..
Füley István olvasónknak az idén összejött az élet, hiszen az autóbuzéria egyik zarándokhelyén, a Nürburgringen járhatott. És ha már ott volt, fotózott is tisztességgel, ügyesen. A 24 órás versenyt is, melyen sajnos Vida Janiék BMW-je beadta a kulcsot, és a 24h Classic-futamot,…..