Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rammy

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Letöltési link: Filmbarátok 4. epizód (86 perc) FELJAVÍTOTT VERZIÓ ITT TÖLTHETŐ LE (Első 6 rész egybe csomagolva) Következő filmekről beszélünk: A sas Sucker Punch Maci Laci Ismeretlen Férfi Thor Sikoly 4 Élve eltemetve A gyerekek jól vannak Halálos Iramban: Ötödik…..
Egy hete van hivatalban a második Orbán-kormány, és miközben a kormányalakítást megelőző két hétben tervezett módon, az ellenzéket zavarba hozva ért el sikereket az új többség, a legutóbbi pár napban a dilettantizmus, a kapkodás és az össze-vissza beszéd jellemezte a Fidesz…..
Rammy 2010.06.07 10:19:22
@Videofon: Igen, fognak tudni. Csak éppen olyanokat, amik ellentétesek az általuk megfogalmazott programmal. Az adót ha csökkentik is, valamilyen módon azt be fogják hajtani. A 13. havi nyugdíj se fog egy ideig visszakerülni az nyugdíjasok pénztárcájába. (Mondjuk így is annyi támogatást kapnak...)

Még az is egy járható út, hogy egy ideig odázzák a döntéseiket, és amikor felelősségvonásra kerülnek elkezdenek a szocikra mutogatni, hogy szarban vették át az országot. De ez megint a jövő zenéje.
Rammy 2010.06.07 10:21:18
@Videofon: Nézd ún. inflációs politikával lehet növelni a vásárlóerőt, azonban ezzel nagyon csínján kell bánni, mert veszélyes fegyver.
Rammy 2010.06.07 10:41:01
@panelburzsuj: Azt nem bírom felfogni, hogy ha egyszer a magyar nép hatalomra segítette az OGY tagjait, akk azok mért nem képesek a nép, és Magyarország érdekeit képviselni? Ennyire nehéz egy kis időre félretenni saját érdekeinket, hogy az országnak (cirka 10 millió ember) segítsenek?
Újra érdemes nézni a parlamenti vitákat: az új szereplők érdekesebbé és egyben kiszámíthatatlanabbá tették a törvényhozást, ráadásul egyelőre szokatlanul komolyan is veszik feladatukat, versenyre késztetve ezzel a korábbi időszak „egyik A-t, másik B-t” unalmában…..
Rammy 2010.05.21 11:28:09
@lorantka_a_gall: Mármint mitől lesz jobb végeredményben?

Nem is inkább az eredmény, (bár az is), de a tettek is nagyon fontosak. Amúgy, igazad van. :)

de még mindig nem tudom, hogy mitől vagyok beszűkült...

:P@Bukowszky: Már mondtam, hogy a mostani kialakult helyzet NEM Trianon miatt van. Hiba önmagában azt hibáztatni.
Rammy 2010.05.21 11:37:11
@Bukowszky: Akkor úgy érzem ebben megegyezhetünk. :)
Rammy 2010.05.21 11:39:31
@lorantka_a_gall: teccik a hasonlat... :) és sajnos igaz is...