Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valkai

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soha-soha nem lehet megunni a Bukás-feldolgozásokat. Most éppen a Média Hungary vs. Generál Média-fightra készült egy szerintünk fasza feldolgozás, voltak részek, amin fetrengtünk a röhögéstől. Holman Endre, a Generál Média vezére Hitler képében vall az össze nem jött Fall…..
Valkai 2010.05.20 23:38:40
@Konrad:
ez vélemény vagy tény? 'Holmann kitalálta ezt az egész helylefoglalást'

Érdekelne még, hogy hányszor fizettél be a Média Hungaryre vagy az Internet Hungaryre az elmúlt 3 évben? Ha egyszer sem, és mégis ott voltál meghívottként, akkor az egy 600.000 Forint értékű jutalom. Amiért persze most látványosan meg is dolgozol.

(Csak nehogy ősszel már ne legyen hová menni ismét konferenciázni, mert ez a 'maffiózó, golyóeinstandoló, fejhez pisztolyt fogó' Hitler Endre lefoglalja még a Kis-Balatont is. Akkor meg Csermelynek és a szorgos tollú kitartottjainak marad BAZmegye.)
Valkai 2010.05.22 20:09:01
@Konrad:
Konrád, nem miattad regisztráltam, te amúgy is csak eszköz vagy, viszont vannak a történetben nagyobb nevű érintettek is...

Ami téged illet, bocsánatot kellene kérned a maffiázásért meg a 'kitalált helyfoglalásért' satöbbi. Nem Holmantól, mert ő valószínűleg leszarja, hanem mindenkitől itt ezen a blogon és a saját blogodon, akit a 'CS-különítmény' Sztahanovjaként egyértelműen manipulálni próbáltál.