Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Desused

36 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CG vagy GC? Gondolom a Code Geass-t senkinek nem kell bemutatni és akik figyelik az aktuális anime-szezont azok már a Guilty Crown-al is találkoztak ami a 22 részes első évadjának a nagy részét már megtette. A Guilty Crown előtt pont a Code Geass-t néztem újra és egymás után a két…..
Desused 2012.04.07 09:30:03
@peter1989: Nem vagyok túl gyakorlott a karakterfejlődés-témájában, de a főszereplő fejlődött, amikor ezt írtam még nem jöttek ki az utolsó részek, de a 18. rész környéke után érdekes dolgok történnek amik odatesznek a karakter jellemének is, az kifejezetten jól meg lett oldva.

Volt pár rész ami nekem se volt teljesen érthető, mert voltak hibák, de valamiért megtetszett, a sorozat, mert sikerült érdekesen és gyorsan vezetniük a történetet.

A vége is emlékeztetett a CG-re, mert itt is hiányzott a Happy End. De a CG vége még így is "überelhetetlen".
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
Desused 2010.11.09 07:12:26
Ez csak egy röpbejelentő poszt lesz.1. Megváltoztattam a fejlécet.2. Mostantól úgy napi 2-3 poszt lesz, minden epizód elemzés mellé bedobálom az indavideós részt is.3. Az oldalankénti egységek száma mostantól 10 helyett 5 lesz.4. Emellett kiveszem az összes Backoit, tehát…..
A Tengen Toppa Gurren Lagann egy Mechás anime bár ez már 3-4 kép után nyilvánvalóvá válik. Mielőtt ezt nem néztem meg a Mecha témáról szörnyű véleményeim voltak (és még most is vannak kitűnően szar darabok), de a Code geass melett ez a másik legjobb (és nem a második)…..
Van egy kedves, kicsit túl is perverz barátom. Neve? Kangofu-.- Hetente küld át minden féle hentai tartalmat (XD) úgy, hogy gondoltam berakok ide párat persze képeket nem mert azért ez mégis egy korhatártalan oldal és nem szeretnék ilyen tartalmat berakni. AKI NEM TÖLTÖTTE BE A 18.…..
Igen egy igazi kultuszos darabról fogok most véleményt nyilvánítani és megkell mondjam ez az anime úgy szörnyű ahogy van (bár lehet, hogy tévedek mert ez a kritika az 1. rész alapján készült). Később tovább nézem (és befejezem) az animét aztán nyilvánítok (már ha…..
Már megírtam a Baka to Test to Shoukanjuu utolsó 2 részének elemzését, a Bleach 195-197 részek elemzését, de most, hogy megnéztem a Bleach movie-t muszály leírnom a kritikát/véleményt/történetet mert nagyon hamar elfelejteném ha tovább húznám. Miért is tetszett? Az a…..
Na és akkor egy félóriás poszt a Baka to Test to Shoukanjuu 8., 9., 10. és 11. részéről (valmaint a 11. részből saját kivágás:3) ja és most huzamosabb ideig nem lesz Bleach epizód elemzés (vagyis megírom de most szeretnék minél több mangát és animét bemutatni): Mi mással…..
Ez is egy röpposzt lesz a 194. részről, valamint ettől fogva (mert eddig csak 1 posztra előre menőleg voltak megírva) előre írom úgy 4-5 posszttal a posztjaimat így ha huzamosabb kimaradáson leszek mindet elérhetővé teszem (vagy nem írom előre de akkor 1 óra alatt sok poszt lesz…..
Természetesen mit tudnék fikázni, úgy a 191-193 rész környékén? Nelilel tu Oderschwank, tehát a 3. Espada szinkronhangját, ami már ha most megemlítettem fel is tűnt a címből. De ezt leszámítva mik is történtek? Ha a 3. részt kéne röviden összefoglalnom (és ezt is kell) akkor…..
Na ma reggel mivel sikerült visszaraknom Amagai kapitány karakterelemzésést, és írtam egy röpposztot a Backoiról és Fakoiról most érdekes módon (ha be tudom fejezni, mert azért nekem is van életem XD) ez lesz a 3. posztom és nem azért mert sok posztot akarok hanem azért mert…..
És végre eljött az idő, hogy írjak egy sajnos átmeneti karakterről aki a 3. osztag kapitánya lett. Amagai Shusukéról. Itt inkább a kardjának adok helyet mivel a karakterét egy 10-20 mondatban össze lehet foglalni. Khmm... Név: Shusuke Amagai Kanji: 天 贝 繍 助 Nem: Férfi…..
Tudom, hogy azt ígértem következő posztban Amagait mutatom be (bár szerintem most még sokan leszarják XD) de nem tudtam szemet hunyni e fölött. A  169. résztől a 189. részig tehát 20 részen keresztül fillert néztem. Mikor az első részeket láttam akkor fillernek is mondtam…..
Végig jártam az elsőre Fillernek, majd fél fillernek és végül rendes epizódoknak (általam) tilulált részeket. Eleinte eléggé kivoltam, hogy ilyen ninjás mizériát kevernek be az Arrancaros fonal közepébe, de aztán a komolyabb karakterek és összecsapások után végül…..
 Na akkor most részekre bontva mutatnám be a BTTTS-t, na jó írjuk ki rendesen ennyit azért megérdemel: Baka to Tes to Shoukanjuu.  Az 1. részben, mint sejteni lehet lezajlott az első csata az F és az E  osztály között. Mizukinak köszönhetően az F osztály nyert is. Hogy…..
Továbbnéztem a Bleachet és itt a következő (összefolyatott) epizód vélemény/bemutató. Viszont egyre inkább az a véleményem, hogy ezek a részek nem fillerek mert ahhoz túl sokáig tartanak. A 183. résztől azonnal kiderül, hogy Kifune már régóta szövetkezett a Kasumi-Ooji…..
Miután írtam "röpposztot" a 180. részről egy kicsit több részt egybevetve itt a következő epizód elemzés (epizódok elemzése). Most erre a posztra kivételesen részenként van ismertetés, elég száraz de inkább nevezném rész bemutatónak, mint kritikának. Kritikálni,…..
Ez egy röpke poszt lesz a 180. részről (és ezután majd 3-4 részenként a Baka to test to shoukanjut is "kielemzem). Mint írtam lejebb a 169. résztől az anime, mivel az arrancaros fonal megszakad és biztosra vehetően később újra folytatódik, az anime ezen részeit bizonyos fokig…..
Filóztam, hogy 3-4 részenként elemezzem, de elég egy post is hozzá, nem mint ha rossz animéről lenne szó. Hogy miről is szól? Mint már írtam egy új forradalmi rendszert vezettek be egy akadémián, az osztályokat A-tól F-ig betűzik (számozzák). Az osztályokba a diákokat…..
Elértem ahhoz a részhez amikor az arrancaroknál belekeverik a fillert (vagy nem fillert) az animébe.A történet ezen a részen Orihime megmentése után kicsit átmegy "fél fillerbe" mert ha azt vesszük ezeknek a részeknek a kihagyásával sem vesztünk semmi különösebbet csak…..
Az opening és ending kielemzésnél értetlenkedtem pár szereplőn, hogyan kerülnek bele az arrancaros történetszakaszba. Azóta megértettem és az egyik ilyen szereplőben megláttam pár lehetőséget. Igen róla van szó, a karakter neve: Enryuu. Hogy miért is tetszett meg? Mert a…..
Hirtelen ötlettől vezérelten írnék egy könnyed bemutatót az inkább echi témába sorolandó Nana to Kaoru mangáról.     Box - Rajzolta: Amazume Ryuta - Megjelenés: 2008 - Kötetek: 3 Hogy miről is szól? Egy perverz kisfiúról. Hobbija? Szadomazo. Mi az álma? Hogy…..
Túl vagyok Ichigo és Grimmjow harcán, és Inoue drámáján, elég sok vélemény kavargott így most előszöris Orihiméről írnék a 163 rész szerepében: A mangakától megszokhattuk a drámát és ahogy Rukia megmentésénél Orihiménél is bőven voltak drámák. A 163 részben…..
 A mai témám megint a Bleach köré fonódik (ahogy az elkövetkezőek is addig ameddig be nem érem az animét).Gondolom sokaknak feltűnt, hogy a bleach meglepően sok portugál és spanyol dolgot kavar bele szavak formályában a történetbe. Hogy mire gondolok?Lilynette Gingerback egy…..
A cím remélem magáért beszél. A Bleach 156-158-dik részében megismerhettünk 3 privaron espadát. Azonban a 157. részben megint dinamikus karakter fejlődés volt és Kubo Tite is eléggé meglepett, hogy ennyi újat rak be egyszerre. Mostanra viszont képekkel is készültem. A karakter…..