Regisztráció Blogot indítok
Adatok
terjekid

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Az URL, ami egyben játék 2011.03.09 08:01:53
Azt hittem, hogy a Wolfenstein 1-D után új esélyes már nem jöhet a „Készítsünk egyszerű, de zseniális játékot” versenyben, erre itt az URL Hunter, ami megpróbált url-be sűríteni egy ügyességi játékot, egész hatásosan. A játék itt érhető el, rögtön elkezd…..
Drága FIFA- és UEFA- (meg KOFA-)vezetők! Ugyan mi a problémájuk egy technikai eszközzel, ami a játék téves ítéleteinek nagy részét kiszűrné? Lehet, hogy Övrebö édesanyja naponta orálisan fixál titeket, hogy a pici fia folytathassan felháborító hibákkal telehintett…..
terjekid 2010.05.20 16:45:58
Csak két hozzászólás:
1. Mi van akkor, lefújja a bíró les miatt, mindenki megáll, a csatár meg csak azért is elrúgja a labdát, és gól lesz belőle? Videón visszanézik, mégsem volt les, tehát a gól érvényes?
De ennek pont az ellenkezője: nem fújja le a lest, hanem tovább engedi (épp azért, hogy ki lehessen várni az előbb említett helyzet miatt mi történik): érkezik a védő és tizenhatoson belüle szándékosan felrúgja. Ilyenkor mit kellene ítélni??? Védő kiállítani, és a védő csapat jön szabadrúgással kifelé, vagy védőt kiállítani, és 11-es, esetleg csak a les számít: kifelé szabadrúgás?

Komolyan nagyon érdekelnének a válaszok!

2. NFL: úgy tudom, hogy ott nagyon komoly taktikák épülnek arra, hogy az idővel játszanak. Ott egyáltalán nem probléma 5 percig kockázni a vidót, hogy pontosan mi is történt, hol volt a labda, mikor ért földet a könyök, tényleg birtokolta-e a labdát, stb.... Valahogy érdekesnek aóhatna egy szöglet zsúfolt jeleneténél eldönteni, hogy ténylegesen mi történt, ezzel percekig megállni, hogy minden kamerán végig nézze a bíró az eseményt. Szerintem ezt nem lehet megvalósítani: a foci folyamatos játék. Szerintem inkább a Rugby-vel kellene párhuzamot húzni: ott sem állítják meg az órát, folyamatosa a játék: annak ellenére, hogy sokkal nagyobb emberek játszanak a bírónak igenis megadják a tiszteletet -> a bíró is a legjobbat hozza ki magából! Szerintem ebből kellene inkább kiindulni.